- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet canım miktar da bitiyor iş simit mesela 5/ 1 i yedim çok az amaç nefsi körüklemek ama tatlı isteğimi de aldım Ohh misss:)Hay maşallah bunları yedin ve yine en düşük kalori neredeyse sende kesin yani bu ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım miktar da bitiyor iş simit mesela 5/ 1 i yedim çok az amaç nefsi körüklemek ama tatlı isteğimi de aldım Ohh misss:)Hay maşallah bunları yedin ve yine en düşük kalori neredeyse sende kesin yani bu ne![]()
Bende bazen dayanamadığımda öyle yapıyorum tabi ki herşeyden yenmeli mahrum kalmamalıyızEvet canım miktar da bitiyor iş simit mesela 5/ 1 i yedim çok az amaç nefsi körüklemek ama tatlı isteğimi de aldım Ohh misss:)
Yemen'e dikkat et ve akışına bırak@eeeeliiif @Misafir1427 K Kafkanistan @esraas @yesilelmamm D Dema79 @Mrs Robot
rakibelerim nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ?ben bu sabah tartıldım hala yerimde sayıyorum, yine duraklama dönemine girdim heraldene önerirsiniz ne yapmalıyım sizce??
Ben üç kilo alsam düzelmez ki onların bahsettiği yüzüm 97 lerdeki yüzüm53 kiloya düştüğümde bana da yüzün çok çökmüş falan diyorlardı 56 yım hatta 3 gündür 56.80 yüzün düzeldi diyorlar![]()
nehirnil111 cim bugün toplam aldığım kalori 814. daha içmedim ama süt içicem daha onu da ekledim zaten kalori miktarına. İlk gün başarılı.
kızlar bugün çok hastayım o yüzden fazla gelemiyorum. of ne pis bi gripmiş ya. bir haftadır kendime gelemedim. işin kötü yanı ne yersem yeyim fayda etmiyo. sürekli aç bi haldeyim![]()
nehirnil111 cim bugün toplam aldığım kalori 814. daha içmedim ama süt içicem daha onu da ekledim zaten kalori miktarına. İlk gün başarılı.
Not ettim canım sağol
Bugün misafirim vardı ve yarında var evimde yine aşırı zararlı şeyler birikti bu yüzden yarında çok yiyeceğim ama pazara günü çok az yiyip hedefime ulaşmayı planliyorum inşallah. 2500 kal
nehirnil111
![]()
Tabiki havaya gireceksin en doğal hakkın bu seninsu321 canım ben azicik azicik zayifladikca havaya girmeye başladım
sac açıcı toz ararken bide "milk shake it"
diye bir ürün buldum. saçı sekle sokuyor düz saclar için sanırım. cok güzel ve kalici kokusu varmış. kokusu çok bahsediliyor. vanilya gibi kokuyormus. pek sevmem ama belki hoşuma gider alıp deneyeceğim. nemli veya ıslak saca uygilaniyormus .esimde bayılır böyle seylere. sen saclarina bakim yapmaktan hoşlanıyorsunya hic bunu kullandin mi merak ettim![]()
Sen benden az yiyon bikeremSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az kremalı mantar çorbası + 3 ad.kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata + 3 dilim haşlanmış elma dilim patates - 285 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 2 ad.yumurtadan omlet + yarım parçadan az beyaz peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 tatlı kaşığı nutella + 1 fincan şekersiz çay - 326 kalori
Akşam meyve yiyecektim puzzle dalıp unuttum sonra uyumuşum
Toplam kalori: 752
GonulSenligim @deniz3344
begum75
halacocuksun
elma_sekerim01
mavimli
abcde_123
Geçmiş olsun tatlım salgın var ya bizim de okulda öğretmeni öğrencisi hepsi kırılıyorkızlar bugün çok hastayım o yüzden fazla gelemiyorum. of ne pis bi gripmiş ya. bir haftadır kendime gelemedim. işin kötü yanı ne yersem yeyim fayda etmiyo. sürekli aç bi haldeyim![]()
benim sacim zaten düz kokusu icin istiyorum. daha güzel kokululari yoksa bunu alacamTabiki havaya gireceksin en doğal hakkın bu senin
O ürünün kokusunu baya methediyolar tatlım ama beklentiyi pek karşılamıyormuş galiba.
Verilen paraya göre kokudan başka bi şeyi yok demişlerdi.
Sen yine de al bi dene istersen belki her saçta farklı uyum gösterir.
Ben genelde badem yağı zeytinyağı çam terebenti kullanıyorum:)))
Ama senin dediğin gibi ürünler de var evde bakıp isimlerini yazayım sana tatlım
Ayy bakma sen onlara yaaBen üç kilo alsam düzelmez ki onların bahsettiği yüzüm 97 lerdeki yüzümen son o halimi görmüşlerdi çünkü
O zaman al canım kokusu güzelbenim sacim zaten düz kokusu icin istiyorum. daha güzel kokululari yoksa bunu alacam![]()