♥haftalık kilo verme yarışması♥

saniyorum ki yarin pazartesi bildirim günü şaşırmışım. bitmek bilmedi hafta sonu buranin sessizligi can sıkıcı begumu özledim ben :mad::mad::mad::mad:
Canım cumadan beri yatılı misafirim var,isten gel yemek ti kosturmacaydi cok yoruldum.bugun kahvaltidan sonra gidecekler,artik evi temiz lerim, ondan sebep giremedim,Yarın aktif olurum:KK15:

Kızlar annem çok zayıflamışsın dedi arkadaşım geldi bugün oda artik zayıflama dedi ben şımardım ve dün ki kalorimde 3000 nehirnil111 nehirnil111 ama bugün az yicem ve 55 i gorucem kararliyim ayrıca istediğim kiloya inene kadar yapmamam lazim böyle neyse bugünü güzel atlatayim inşallah dun çok abarttım :(

Kızlar annem çok zayıflamışsın dedi arkadaşım geldi bugün oda artik zayıflama dedi ben şımardım ve dün ki kalorimde 3000 nehirnil111 nehirnil111 ama bugün az yicem ve 55 i gorucem kararliyim ayrıca istediğim kiloya inene kadar yapmamam lazim böyle neyse bugünü güzel atlatayim inşallah dun çok abarttım :KK43:
canım merhaba nasılsın kimseyi dinleme bence sen hangi kiloda mutlu olmak istiyorsan o kiloya in

merhaba hanımlar Sabah kalkınca 2 bardak su ıcıp kahvaltımı yaptım :)
1 kucuk kase corba ıkı haslanmıs yumurta yarım ekmek dılımıne tahın pekmez surdum bırazda labne peynır :/
cok mu olmus ne
ama ben emzırıyorum heee onuda eklıyeyım bahanem olsun :)))
ıkı ogun yıyorum gun ıcınde bıde ara yapıyorum kahve olabılır bı saat fılan sonar bu kadar
aksama tavuk haslıyorum ekmeksız yerım
su atıstırmalar cok kılo aldırıyor bana :(((

İnsülin direncinin kilo vermeyi zorlaştırdığı doğru. İnsülin direnci olanlar daha çok acıkır, hafif bir hareketle hemen yorulur. Ancak sabırla uygulanan bir sağlıklı beslenme programı ve düzenli yapılan ve performansa göre giderek yoğunlaştırılan bir spor programı ile zamanla bu zorluk yenilir, insülin direnci kırılır. "Bir süre diyet yapıp kilo vereceğim, sonra her şeyi yiyebilirim, sporu bırakabilirim" düşüncesi yanlıştır, hayat boyu sağlıklı beslenme ve yeterli egzersiz şarttır. Kilo vermek için yemekleri azaltmanın yanında, glisemik indeksi düşük, kalori içeriği az, posa içeriği yüksek ve tok tutan yiyeceklerin seçilmesi de lazım. Genellikle insanlar spor yapmadan, sadece yemeyi azaltarak ya da öğün sayılarını azaltarak ve çok hızlı kilo vermek istiyor. Yıllar içinde alınan kilonun öyle hemen bir çırpıda verilmesi tabi ki mümkün değil. Harcadığı kaloriden daha az kalori alan birinin kilo vermemesi düşünülemez. Az yenildiği halde kilo verilemiyorsa yeterli spor yapılmıyor demektir.
bende böyleydi 85 90 kilolardayken demek ki insulin direnciydi. hemen yorulurdum sık acikirdim. biraz acikayim cenem tutulur ellerim titrerdi zor konuşurdum halsizlikten. sonradan yemegi azalttim tatliyi cok azalttim zamanla o titremeler vs gecti. simdi cok dincim. biraz sabir edilirse kolay kirildigini düşünüyorum.

bende böyleydi 85 90 kilolardayken demek ki insulin direnciydi. hemen yorulurdum sık acikirdim. biraz acikayim cenem tutulur ellerim titrerdi zor konuşurdum halsizlikten. sonradan yemegi azalttim tatliyi cok azalttim zamanla o titremeler vs gecti. simdi cok dincim. biraz sabir edilirse kolay kirildigini düşünüyorum.
sen farketmemişsin ben hemen doktora gittim ben çok daha kötü idim şükür şuan iyiyim sanada geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın bu durumu

merhaba hanımlar Sabah kalkınca 2 bardak su ıcıp kahvaltımı yaptım :)
1 kucuk kase corba ıkı haslanmıs yumurta yarım ekmek dılımıne tahın pekmez surdum bırazda labne peynır :/
cok mu olmus ne
ama ben emzırıyorum heee onuda eklıyeyım bahanem olsun :)))
ıkı ogun yıyorum gun ıcınde bıde ara yapıyorum kahve olabılır bı saat fılan sonar bu kadar
aksama tavuk haslıyorum ekmeksız yerım
su atıstırmalar cok kılo aldırıyor bana :KK43:((
bebegin kac aylık canim kiz mi erkek mi

Back
X