♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen farketmemişsin ben hemen doktora gittim ben çok daha kötü idim şükür şuan iyiyim sanada geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın bu durumu
aslinda farkindaydim biraz careyi sadece kilo vermekte buluyordum. yani sağlıklı olmadigimin farkindaydim. ne diz ne ayak ne sirt kalıyordu ayrica. her yerim dökülüyordu. doktora gitsem ne olakcakti ki onca kilo durduktan sonra içimden gelmiyordu. neyseki zayifladimda kurtuldum. ben gebelikte 24 kilo aldim .o zaman ackik tokluk kan sekerim olculmustu iyi çıkmıştı

merhaba hanımlar Sabah kalkınca 2 bardak su ıcıp kahvaltımı yaptım :)
1 kucuk kase corba ıkı haslanmıs yumurta yarım ekmek dılımıne tahın pekmez surdum bırazda labne peynır :/
cok mu olmus ne
ama ben emzırıyorum heee onuda eklıyeyım bahanem olsun :)))
ıkı ogun yıyorum gun ıcınde bıde ara yapıyorum kahve olabılır bı saat fılan sonar bu kadar
aksama tavuk haslıyorum ekmeksız yerım
su atıstırmalar cok kılo aldırıyor bana :KK43:((
Yoo hic de cok degil emzirdigin icin az bile.
Hem emzirmesen de kahvaltini baya baya iyi yap tatlim.
Tavuktan da sınırsız ye proteinden zarar gelmez.

bende öyle canım benim spor yapıyor musun ? yarışalım mı :KK53:bu aralar çok saldım ben:KK70:birincilik filan önemli değil yeter ki gaza basalım yaza ne kaldı:KK76::KK76::KK76:
Oluuurrr ben bu aralar stresten yedigim sinmiyor malesef 56 dan inmek istemiyordum indim ama.
Spor olarak yarisalim ama senin kadar yapamasam da duzenli olarak her gün yapiyorum

Ben badem ve zeytinyagiyla yapiyorum tatlim sen nasil yapiyorsun
benim çok döküldü canım sığır iliği kürü yaptım 1 ay boyunca her hafta 2.ayda 15 günde bir iki kez sonra ayda bir sefer olucak bende haftalık bir kür daha yapayım dedim çörekotu+yumurta+bemiks+evigen +bepanten karıştırayım diyorum birde bal denemek istiyorum burada okumuştum kadın çok faydasını görmüş

Oluuurrr ben bu aralar stresten yedigim sinmiyor malesef 56 dan inmek istemiyordum indim ama.
Spor olarak yarisalim ama senin kadar yapamasam da duzenli olarak her gün yapiyorum
dediğim ya gaza gelelim ben çok salladım ya önemli olan o bana eşlik etmen

aslinda farkindaydim biraz careyi sadece kilo vermekte buluyordum. yani sağlıklı olmadigimin farkindaydim. ne diz ne ayak ne sirt kalıyordu ayrica. her yerim dökülüyordu. doktora gitsem ne olakcakti ki onca kilo durduktan sonra içimden gelmiyordu. neyseki zayifladimda kurtuldum. ben gebelikte 24 kilo aldim .o zaman ackik tokluk kan sekerim olculmustu iyi çıkmıştı
çok iyi hamileliği iyi geçirmişsin maşallah evet çare hem doktor hem kendimiz canım bende diyabetten şüpheleniyordum babam ve amca kızım diyabetli şükür atlattım ama daha var

Merhaba bugun disarda yedik.kahvalti gece kaldi.disardada yesem dikkat ettim abartmadim.simdi evdeyim.temizlige devam edicem kizlar.dunden bugune hic vermemisim.ayniyim.

Ben de kendime cipura diyordum yana dogru genisledigim icin:))
cipurayi bilmiyorumda aklina cinekop geldi

:KK53:
Ohh sefan olsun bayiliyorum şöyle esiyle keyif yapanlara
yok canım ne keyfi kahvaltıdan sonra esimle kizimla ugrastim sonra esim biraz oturdu tlfda takildi giyindi cikti evde pek duramaz aliskin degil. hava güneşli ama serin yoksa ailcek yürüyüşe cikacaktik :KK43:

Son düzenleme:
ay sorma bende aynısını diyorum millete 96 kg dan 80 kg düşünce millet zayıfladın diyor yeter diyor bende diyorum boyum 1.62 cm ben obez sınırındayım diyorum tutturmuşlar
bizimkiler de kilodan nefret eder 16 kilo kaybı hayatinda gitiminde neler değiştirdi.merak ederim. evli misin. neredeyse ayni kilodayiz suan seninle. benim boyda 164 zayiflayip ikinci cocugu yapmak istiyorum. söyle 55 filan olsam super olacak belki çocuk düşünüyorum diye çılgınlık yapip 52 filan

bizimkiler de kilodan nefret eder 16 kilo kaybı hayatinda gitiminde neler değiştirdi.merak ederim. evli misin. neredeyse ayni kilodayiz suan seninle. benim boyda 164 zayiflayip ikinci cocugu yapmak istiyorum. söyle 55 filan olsam super olacak belki çocuk düşünüyorum diye çılgınlık yapip 52 filan
hayatımda çok şey değişti kendime güvenim geldi eşim ile çok sorun oldu bu kilo beni tandıgında 48 kg idim bu kilolar yüzünden aldatıldım malesef 6 yıllık evliyim çocugumuz yok benimde hedefim 48 kg olmak inşallah sende isteğin kiloya iner ve 2.cocuguna kavuşursun

Back
X