- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Geldi tatlım spor yaptığın çok belli maşallahsu321 geldi mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi tatlım spor yaptığın çok belli maşallahsu321 geldi mi canım
teşekkür ederim canım elbiseler 38 beden biliyor musun göbegim nasıl kocaman farkettin mi ?Geldi tatlım spor yaptığın çok belli maşallah
benim de çatlağım çok var. kalça bacak. dizimde bile var yacanim bende beyaz tenliyim catlagim cok heryerimde var. kollar bacak icleri dahil bi sirtimda yoktur heraldeama sorun etmiyorum
hazırlaması kısa ve kolay olmuş olabilir ama az değil yani yaptıkların. misafir için gayet güzel bi menü olmuş :) ellerine sağlıkYaaa deli:)))
Yani şöyle hani salata çorba 5 dakikalık tavuğu fırına attım o kendi halinde pişti mantı da buzluktaydı sadece haşlaması kaldı onun için![]()
ay bende takmak istemiyorumbenim de çatlağım çok var. kalça bacak. dizimde bile var yaben de sorun etmiyorum ergenlikte oldu benim. kim bilir hamilelik olunca ne hale gelcem
hazırlaması kısa ve kolay olmuş olabilir ama az değil yani yaptıkların. misafir için gayet güzel bi menü olmuş :) ellerine sağlık
aman takma kıs nolcek. kabullen onları sev hattaay bende takmak istemiyorum![]()
evet beterin beteri var değil miaman takma kıs nolcek. kabullen onları sev hatta
ben selülitlerimle barışamadım. onları yok etmem lazım . zayıfladıkça biraz toparlanıyorlar gerçi ama şuan kötü durumdalar yaselülit çatlaktan çok çok daha kötü bi görüntü
kevet doğruyu diyorsun kıyafet uygulaman güzelmiş seni daha çok gaza getirmiş canım benim bende sadece 1 patolunum vardı 56 beden ona bildiğin ip bağladım onunla sıkılaştırıyorum mahallenin delisi gibi geziyorumcuval gibi eşim kızıyor
yenisi al diye alırmıyım onunda bana sözü var 3000 tl
verecek a-z dolabını değiştireceksin dedi ben iştahımı ona saklıyorum birde pırlanta sözü var
![]()
süpersin canım ben ucuza kapatmışım o zamank
benim en azindan disariya gitmelik iki pantolon. bir tunik bir kase kabanim var.
75 e gelsemde azcik kiyafet artsabende 52 lere düşerse topladim 4 bini geçiyor. Eşim iflas ederiz dedi
. ama ben aldigim kozmetikti vs ordan eksi yapıyorum benimki eğlence. iki hafta sonra büyük şehre gidecez bana ödülmüs. ustume altima biseyler almami istedi kusura bakma alamam bir beden küçük alirim yaza uygun bulursam dedim. simdilk kabanla idare ediyorum gerek yok büyük beden alip giymeye zayiflarken hemde dedim.
ayni esin gibi 4 gözle bekliyor biseyler alıp giyineyim diye
bide tek taşım kaybolmuştu evlendigimiz sene o paranin içinden zayiflayinca şöyle 600 700 liralik hoş bisey alirim tabi fiyatlar 4 sene onceki gibiyse
. pirlantalar 1000 2000 3000 vardir heralde pirlanta istemem
ama senin yinede zayifladikca kiyafete ihtiyacin olacak yaz yaklasiyor. bari bir ay sonra dar bir pantolon al![]()
tamam canım bakayım sağol. ben de masaj falan yaparak kanı hızlandırayım diye düşünüyordum. kahveyle de masaj yapılcak heralde bi bakayım işimi görebilir.evet beterin beteri var değil mionun için türk kahvesi ile kür yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen
![]()
yooo sen pirlanta alacan karda olan sensinsüpersin canım ben ucuza kapatmışım o zamanalmıyacam işte böyle çok daha eğlenceli oluyor kız iple bağlıyorum köyün delisi gibi daha çok hırs yapıyorum fermuarını bile kullanmıyorum vay büyük şehir sakın kendi kaptırma tatlım
iştahını sakla benim 1 ekime kadar zamanım var
delirsin kocam
ay ben çok inatcı biriyimdir ne düşünüyorsam ille o olucakyooo sen pirlanta alacan karda olan sensin
onceki mesaja tektas resmi ekledim öyle sade bisey istiyorum zayiflayinca. ya kendine haksızlık etme. dolabini yenileyeceksin zaten ama bir 5 kilo verince al bari 1 ekime cok var sen benide gecmissin canim yaa bende bi ben saniyordum bu kadar olan![]()
yazmayi unutmusum. ben 105 le doğum yaptim. sonra 1 ayda 89 a indim fos diyesbeden canım sen kaç kilo verdin ve bacaklarında çatlak var mı benim var beyaz şerit halinde allahtan beyaz tenliyimde belli olmuyor
o zaman basarirsinda :)ay ben çok inatcı biriyimdir ne düşünüyorsam ille o olucakalamam işte mağzalara gidiyorum deniyorum foto cekiyorum almıyorum oh canıma değsin işte
![]()
yazmayi unutmusum. ben 105 le doğum yaptim. sonra 1 ayda 89 a indim fos diye
ondan sonra aksamlari yemeyerek bu kilolara indim yani 12 kilo filan vermişim
48 kgo zaman basarirsinda :)
1 ekimde kac kilo olmayı hedefliyorsun.
krem filan fayda etmezki çatlaklara care yok. ama yinede e vitamini iceren yaglar surebiliriz. belki kayisi cekirdegi yağı bile iyilestirir biraz kırışık acıyor o yag yani onarabilir biraz belki.Krem filan kullanmıyorsun anladım ah bende senin gibi olsam ya![]()
aaaaa hani yavas kilo verdigini soyledinya hicte yavas olmaz 1 ekime o kiloya kavusursan süper
denemekten zarar olmaz tatlım deneyeyim o zamankrem filan fayda etmezki çatlaklara care yok. ama yinede e vitamini iceren yaglar surebiliriz. belki kayisi cekirdegi yağı bile iyilestirir biraz kırışık acıyor o yag yani onarabilir biraz belki.
evet bu hızla 1 ekimde o kiloda olmak istiyorum canımaaaaa hani yavas kilo verdigini soyledinya hicte yavas olmaz 1 ekime o kiloya kavusursan süper
oyle de konusuyrz yine yani obur türlü de olmuyor takiliyoruz işteÇinekop küçük:))
Yaa eşler sevgililer birlikteyken bilgisayar telle ilgilendiler mi sinir oluyorum ben ya