Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalori hesabı yapmak zorunluluğu var mı@deniz3344abcde_123 sizlerin Cumadan itibaren kalorilerini alayım bir tek siz kaldınız geldiğinizde yazmanızı bekliyorum
![]()
Canım biz kendi aramızda programlarla kalorilerimizi hesaplıyoruz buraya yazıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz bu şekilde ayrıca motive oluyoruz istersen beni etiketleyerek her gün kalorilerini bildirebilirsin bir yere not alıp bütün haftayı bir anda da verebilirsin pazartesi hepsini alırım nasıl uygun olursaKızlar sizler kalori hesabımı mı yapıyorsunuz ben Karatay beslenmesi yapıyorum olur mu
Tebrik ederim canım işte bugeçen hafta -200
bu hafta -500
Sağlık olsun üzülme bugün bol su içer yürüyüş yapar telafi edersingünaydın kızlar ben dün akşam regl oldum ve de davetten dolayı kızartmalar tatlılar falan@sbeden bu hafta 60 lara geçemedim tabi doğal olarak. sabah 70 çıktım gene
![]()
Yok canım biz daha da çok gaza geldiğimiz için isteyen arkadaşlarımızla yapıyoruzKızlar sizler kalori hesabımı mı yapıyorsunuz ben Karatay beslenmesi yapıyorum olur mu
Ben yapmıyorum tatlım bana göre değil o yüzdenCanım biz kendi aramızda programlarla kalorilerimizi hesaplıyoruz buraya yazıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz bu şekilde ayrıca motive oluyoruz istersen beni etiketleyerek her gün kalorilerini bildirebilirsin bir yere not alıp bütün haftayı bir anda da verebilirsin pazartesi hepsini alırım nasıl uygun olursa![]()
olur canım, burda herkes istediğini yapıyor öyle illa şunu yapacaksın diye bir kural yok rahat olKızlar sizler kalori hesabımı mı yapıyorsunuz ben Karatay beslenmesi yapıyorum olur mu
Sagol tatlımYok canım biz daha da çok gaza geldiğimiz için isteyen arkadaşlarımızla yapıyoruz![]()
Kendini nasıl iyi hissediyorsan canım zorunluluğun yok herkes katılmıyorBen yapmıyorum tatlım bana göre değil o yüzden
olur canım, burda herkes istediğini yapıyor öyle illa şunu yapacaksın diye bir kural yok rahat ol
Merhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma
Kalori bildirimi yapayım kısaca
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımmhatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii
Pazar günü kalori 1272![]()
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım
Bu sabah ki kilom 55,5
Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim![]()
Sayfaları okumaya çalışıyorum ama henüz denk gelmedim canım çok yazan olmuş hafta sonu nedir kopyala yapıştır olmadı
Çok iyisin canım çok güzel rakam düşmüşsün eminim devamı gelecek
Gayet iyi ilerlemişsin canım çok iyi tebrik ederimMerhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma
Kalori bildirimi yapayım kısaca
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımmhatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii
Pazar günü kalori 1272![]()
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım
Bu sabah ki kilom 55,5
Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim
nehirnil111