- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
evet öyle umuyorum canımSağlık olsun üzülme bugün bol su içer yürüyüş yapar telafi edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle umuyorum canımSağlık olsun üzülme bugün bol su içer yürüyüş yapar telafi edersin
Gayet iyi ilerlemişsin canım çok iyi tebrik ederim![]()
Vücudun arınmış oluyor biliyorum çok iyi oluyor dayanıyorsan ama sonrasında da dikkat etmen gerekiyor hemen alabilir geri vücutSağol canım neredeyse 1 aydır 55 i göremiyordum bir türlü
detoks sayesinde görebildim mutluyum
Haftada bir kez bir gün detoks yapayım diyorum evde olduğum bir gün
farklı farklı basit detokslar araştırıyorum
sevdim ben bunu![]()
Evet canımVücudun arınmış oluyor biliyorum çok iyi oluyor dayanıyorsan ama sonrasında da dikkat etmen gerekiyor hemen alabilir geri vücut![]()
Çok iyi vermişsin canım daha ne olsun ben Kasımdan beri anca verdim 8 kiloEvet canım
pazar günü dikkat etmeyi çok istedim ama karışıktım yoğundum baya bi
çok üzerine düşemedim
hatta uygun olsaydım pazar da yapacaktım muz süt ama neyse kısmet
bunu da görmek yetti bana
Ocaktan beri 6 kilo verdim
zaten yavaş ve sağlam olması hedefim
Yine de bildiğiniz başarılı detoksları bekliyorum hanımlar
![]()
Çok iyi vermişsin canım daha ne olsun ben Kasımdan beri anca verdim 8 kilo![]()
Evet verdikçe veresi geliyor insanınSenin de şu anki kilon bence iyi ama
vermelere doymuyoruz sanırım![]()
Gelebilirsin tabi ki canım ama bir daha gitme olur mu kendin içinsbeden canım kıZacaksn ama aynıyım ama bu hafta tekrardan kalori hesabına başlıyorm tabi
nehirnil111 kabul ederse
Gelebilirsin tabi ki canım ama bir daha gitme olur mu kendin içinBugünden itibaren yazabilirsin not alırım
![]()
İnşallahTeşekkürler canııımmm tamam gitmem inşallah devamı gelir
herkes kendine göre bişeyler yapıyo canım, sen beslenmeni bizimle paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz, az çok biliyoruz hani ama canlı örnek daha bilgilendirici olursanırım benden başka karatay yapan yok![]()
tamam canım paylaşırım sorun değil akşamları yazarım teşekkürler tatlımherkes kendine göre bişeyler yapıyo canım, sen beslenmeni bizimle paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz, az çok biliyoruz hani ama canlı örnek daha bilgilendirici olur
karatay iyidir. ben karatay gibi yapmaya çalışıyorum. tam harfi harfine uymasamda fena yapmıyorum.sanırım benden başka karatay yapan yok![]()
Evet odem gitmistir muhtemelen.diyete yeni başlayıpta 1 haftada bu kiloya indiysen muhtemelen yağdan gitmemiştir canım ödem gitmiştir ama olsun - leri görmekte güzel bir sonuç, diyete spora devam![]()