♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız sen benide geçtin neden bu kadar az hedefin var bakim??:KK64:(-600 gram aylık hedef:KK47:)
ya şimdi adet olcam falan dedim. hem yeni başlıyorum ya güvenemedim kendime ne kadar verceğimi bilmiyorum. büyük oynamayayım dedim :D geçen hafta biraz verdim ama onda su gidiyormuş ya, yağ gitmiyormuş. ondandır yani ümitlenmedim. büyük mü oynayım diyosun :D

ya şimdi adet olcam falan dedim. hem yeni başlıyorum ya güvenemedim kendime ne kadar verceğimi bilmiyorum. büyük oynamayayım dedim :KK70: geçen hafta biraz verdim ama onda su gidiyormuş ya, yağ gitmiyormuş. ondandır yani ümitlenmedim. büyük mü oynayım diyosun :KK70:
hahaa yok büyük oynama, dedim acaba bir sırrımı var niden böyle yaptın merak ettim :KK70::KK70:ama anladım şimdi

kız sen benide geçtin neden bu kadar az hedefin var bakim??:KK64:(-600 gram aylık hedef:KK47:)
ya spor yapamıyorum ben biliyonmu vakit sorunum var çalıştığım için, yatarken bi 20 dak falan bişey yapıyorum.o da mekik squat falan..grip oldum bi de şuan. millet deli gibi spor yapıyor. yürüyüş bile yapamıyorum. o yüzden ümitlenemiyorum.

ya spor yapamıyorum ben biliyonmu vakit sorunum var çalıştığım için, yatarken bi 20 dak falan bişey yapıyorum.o da mekik squat falan..grip oldum bi de şuan. millet deli gibi spor yapıyor. yürüyüş bile yapamıyorum. o yüzden ümitlenemiyorum.

:KK54:
ahahaha yok beya ne sırrı cesaretsizlik diyelim

canım bende çalışıyorum ama akşamları spor yapıyorum, genelde 8,30 -9 gibi başlayabiliyorum spora ama bırakmıyorum yinede, sen nasıl çok mu yoğun çalışıyosun?:KK43:

Geçen hafta 2 tane 1.ci var :KK71:

Ben ve @elma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim:KK19::KK73::KK53:

Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımız @mavimli abcde_123 abcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz:KK9:

@beyaz lotus begum75 begum75 @deniz3344 D demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de :KK8:

@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık :KK68:
Tebrikler arkadaslar .ben yeni katildm ama birincilik benim bundan sonra kimselere kaptirmamm .yaptigim diyetle inanilmaz az kalori aliyorum cunki :KK76::kk77::KK47:

Back
X