♥haftalık kilo verme yarışması♥

bencede yapmaz çok kalori çıkmış inşallah tutarsın gaganı :KK70:
bende yarım saat önce ara öğünümü yedim ama acıktım yaa daha pazara çıkıcam yemek yok yemek yapıcam dayanırım inşallah :KK14::KK17:
dayanırsın dayanmalısın :) dayan rocki :D bak yemeyince gece sonunda kendini çok mutlu hissediyorsun :) hel hele tartıda istediğin eksilmeyi görünce iyi ki aç kalmışım diyosun :)

dayanırsın dayanmalısın :) dayan rocki :KK70: bak yemeyince gece sonunda kendini çok mutlu hissediyorsun :) hel hele tartıda istediğin eksilmeyi görünce iyi ki aç kalmışım diyosun :)
aslında daynırımda şekerim oynadı herhal halsizlik çöküyo sanki bulaşıcı mı ney abcde_123 abcde_123 den bulaştı sanırım :63::KK70:

bebek istediğini biliyorum ama hsg hiç duymadım inan, sandım ki rahime regl olunca bakılabilen birşey hani regl bitince bakılmaz illa o zaman bakılacak bişey diyemi ondan sordum
taam ya ne kızıyon :p:p

ben de bişiler yemek istiyorum aslında ama yersem çok pişman olcam bildiğimden duruyorum :)

yoğurt varmış ayranı kendim yapıcam hemen şimdik:kk77:bak dahada mayıştırır uyutursa yemekleri yapmaya gelirsin karışmam:KK20:
yap yap. ya hafiften uyku yapabilir tabi ama olsun yemek yeme akşama daha iyi. yap bi çorba yeter :KK59:

Back
X