♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızmadım kız:KK19:
yeme yeme burda yaz sürekli vakit geçsin yemeği unut:KK70:

heee eveett :) gitcem az ders çalışayım ben öyle geçsin zaman :KK53:
ben de 1 tane mandalina yicem şimdi kesmezse yeşil çayımı içerim :)

aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyo :KK70: en çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum :confused:
ahaha tuvalet yakın Allahtan benim. seninkini bilmiyorum.benim de on oluyordur işyerinde.

aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyo :KK70: en çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum :confused:
demek ki su içiyosun baya kıs maşallah devam devam :)

heee kpss,Allah zihin açıklığı versin atanırsın inşallah
su işi şöyle, ben 1 çay bardağı içsem 1 su bardağı çıkarıyorum anlamadım gitti :KK64::KK70:
teşekkür ederim canım amin :)

zaten normal olmadığın çok belli begümcüm :D :D ben şaşırmadım :KK19:

Selam kizlar ben geldim yürüyüşten belim cok agriyor ya adetimin 3.günü oldugundan mi yoksa cok yürüdüm bugun ondan mi bilmem.
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir
Aksam 2.30 da yarim ekmek arasi kofte ve 1 tane wanted
Aksam acikirsam yer miyim bilmiyorum da yemem insallah.
Sporum da
2 saat tempolu yürüdüm
Topukluyla bir kısmını yürüdüğüm icin madalyayi hakettim bence:))

aynen kız,
Ne güzel ben gün içinde iş yerinde 1,5 lt su 2 kupa nescafe bitki çayıyla beraber anca 3 kere falan gidiyoruz evde de devam ediyorum tabi ama sizin ne güzel maşallahınız var bir de ben kendimi çok gidiyorum zannederdim:-)

Selam kizlar ben geldim yürüyüşten belim cok agriyor ya adetimin 3.günü oldugundan mi yoksa cok yürüdüm bugun ondan mi bilmem.
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir
Aksam 2.30 da yarim ekmek arasi kofte ve 1 tane wanted
Aksam acikirsam yer miyim bilmiyorum da yemem insallah.
Sporum da
2 saat tempolu yürüdüm
Topukluyla bir kısmını yürüdüğüm icin madalyayi hakettim bence:))
Akşam evde sağlıklı sebze yemeği falan yesen daha iyi kuzum ya neyse ki öğlen köfte yemişsin az protein almışsın vücuduna :KK53:Sabah evde bıraktığım yumurtam geldi aklıma şuanda bu açlıkla ne yerdim onu ah ahhh:KK70:

Back
X