Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim Allah korusun ben olsam heralde direk suya sokardim soguga yakin suya.. gercekten korkunc bi an yasamissin. Allah tekrarindan korusun ates oyle aniden firliyor malesef. Suan nasil oğlunKızlar bugün niyetliyim geçen hafta adet olmuştum. sahurda yumurta peynir falan yedim. şuan için iyiyim. dün akşam oğlan ateşliydi eşimde şehir dışında dürüst bütün uyuyamadım. sabah bi kalktım ateş iyice artmışmı olmuş 41 derece şoka girdim görünce. napçağımı şaşırdım. taksi çağırdım hemen hastaneye götürdüm. annemleri aradım oraya gelin diye. giderken şurup vermiştim. dışarsı da serinmi artık ondanmı bilmiyorum 37.7 ye inmiş nasıl şeyse nasıl indi o kadar anlamadım. evden çıkarken cayır cayır yanıyordu çok korktum. bademciklerinin üzeri beyaz olmaya başlamış dedi dr. oysa daha dün başlamıştı. antibiyotik falan verdi. annemlere gelmeyin işimiz bitti burda dedim. çocuğu tekrar taksiyle annemlere bıraktım 5 dakka oturdum çıktım işe geldim. aptal gibi kafam.
Kizlar kusura bakmayin yogunum. Mesajlarinizi okuyorum cevap yazamadigim icin okumadigimi sanmayin. Tum etiketlere bakiyorum. Bu hafta genel olarak basarili geçmiş
Canim sahuru mutlaka yap gunler uzun cok zorlanirsin suan iftarda cok yemis olsan bile sahurunu yap mutlaka ihmal etmeIftarda elimde olmadan kaciriyorumtelafi adina sahurda yemiyorum
![]()
Bir saat içinde kuzumBirinciler ne zaman açıklanır keptenimiiizz![]()
Sagol tatlım. Dunde yemedim sahurda evdeyim hava cok sıcak degil kolay oluyor bidr sahur yaparsam oructan bişey anlamiyrm acikma yok vs :)Canim sahuru mutlaka yap gunler uzun cok zorlanirsin suan iftarda cok yemis olsan bile sahurunu yap mutlaka ihmal etme![]()
En az 5 kilo verirsen tekrar degerlendirme yaparız ama suan dedigin gibi susamli cubukben mi çubuk krakerben daha susamlı çubuk gibiyim kız, çıbık olmaya var daha
darısı hepimize kızlar çubuk kızlar olalım hepbirlikte
sende inşallah 75 lere tez vakitte inersin![]()
bilmediğiniz linklere asla tiklamayin. Ben kardesime yaptım ip si e psotasi sifresi vs geldi bana ama girmedim facesine ayıptırVayyy hackerlik haaa
Cikislardaydin bebeğim iyi topladinSelam bebişleerrr
Ben okuldan geldim bugün çok şükür dincim ya
Şimdi tartıldım sıcağı sıcağına yazayım dedim
sbeden kilom 56.8 canımcım
Sahuru bazen yapmayan bazen de gecistiren biriyim bu sanırım biraz bunye meselesi ben sahur yapmasam da cok şükür ji dinc oluyorum . Iftari da biraz sakin gecirsen super olacak bence canımIftarda elimde olmadan kaciriyorumtelafi adina sahurda yemiyorum
![]()
ah canim ahh corba yapmıyoruz pek. Esim özel yemekler hazirliyor disarda fırınlar da pisirip getiriyor. Ister istemez agir kalorili oluyor az yesemde fayda pek etmez ama bugün ilk defa fazla kaçırdım. Neyseki simdi midem rahatladi. Yaptigim cok yanlisti suursuz davranisimdan dolayi utaniyorum. O kadar ac insan var bende karnimi doyurmusum bide zorla yemege devam ettimSahuru bazen yapmayan bazen de gecistiren biriyim bu sanırım biraz bunye meselesi ben sahur yapmasam da cok şükür ji dinc oluyorum . Iftari da biraz sakin gecirsen super olacak bence canımsu icip corba icip bi kalksan. Bi ara versen nasil olur acaba.
Tebrik ederim canım gayet güzel verdin bu hafta. Ramazan sana avantaj mi getirdi yoksa genelde kolay kilo verebiliyor musun. Bende sen ve senin gibilere teşekkür ederim bana Yoldaş olup grubumda yer aldığınız içinHafta birincileri
Grup 90kardelen2086 -3.800
Grup 80 yok
Grup 70yarim06 -1.900
Grup 60EceZ -1.800
Grup 50 @DisiAnka -600
Olmuş arkadaşlar.sbeden çok teşekkür ederiz yarışma yaparak bizi motive ettiğin için.
Ben şimdi hemen
kardelen2086 ve
yarim06 bu hafta nasıl beslenmiş onları kontrol etmeye gidiyorum.
![]()
Tebrik ederim canım gayet güzel verdin bu hafta. Ramazan sana avantaj mi getirdi yoksa genelde kolay kilo verebiliyor musun. Bende sen ve senin gibilere teşekkür ederim bana Yoldaş olup grubumda yer aldığınız için![]()
kızlar tebrik ederim![]()
Hafta birincileri
Grup 90kardelen2086 -3.800
Grup 80 yok
Grup 70yarim06 -1.900
Grup 60EceZ -1.800
Grup 50 @DisiAnka -600
![]()
aslında sahurda yemek çok sevapmış, bende iftardan sonra sahura kadar acıkmıyorum ama sahurun bereketi ve sevabı için yemeye çalışıyorumIftarda elimde olmadan kaciriyorumtelafi adina sahurda yemiyorum
![]()
![]()
ocak ayında ben de artık cicim aylarında aldığım kilolarımı vermeye çalışırım
![]()
aynen kuzu hedefe ulaştın mı duracaksın. bi de aynı kilodayız ama ben sen gibi durmuyorum sanki ya. sıkılşamk istiyorum
canım yaaa sen bunları yiyince koruyosun kiloyu.ben yiyince alıyorum ama yaaa.
geçen akşam iftar verdik .
yarım kase mercimek çorba , 2 dilim fırın patates 2 köfte , 1 sarma dolma, 1 kaşık makarna yedim. kilom fırladı yaa. yuh hiç de mi yemicem ben bunlardan hayat boyu. bi kere yemekle artar mı .nasıl sinirim kabardı.
En az 5 kilo verirsen tekrar degerlendirme yaparız ama suan dedigin gibi susamli cubuk![]()
![]()