♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kesinlikle haklisin canim. Onemli olan kacamaklari ardi ardina yapmamak. Ömür boyu hic yemeyeceksin diye bisey yok GonulSenligim GonulSenligim . Dedihinde haklisin caninin cektigi diyet dışı bisey yediginde kilon firliyor bu cok normal. Ama bu genelde aldatıcı oluyor bi kerelik bisey olduğu icin. 1 2 gun dikjat ettin mi geri gidiyor. Inisler cikislat +/-2 seklinde hep olacak hayatimizda. Ben mesela 1 gece once sahurda makarna yedim yemen dun sabaha yansimisti bile. Dunku sahurumda ise sadece meyve yedimhem o makarna gitti hem de dikkat ettigim icin sabah daha da eksik ciktim:KK66:
Aynen öyle canım artık hayatım bu şekilde sağlıklı beslenmeye çalışacağım arada kaçıracağım bu da ödülümüz her zaman olmuyor sonuçta hafta da 1-2 gün idare etmem normal kilomda sabit kalmamı sağlıyor:KK53:

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 @kardelen2086 -3.800
Grup 80 yok
Grup 70 @yarim06 -1.900
Grup 60 EceZ EceZ -1.800
Grup 50 GonulSenligim GonulSenligim -600
Tebrikler-84490.gif
Ay teşekkür ederim yine birinciyim :)

bence sen bunları yediğin için kilo almıyosun senin kaçamakların oluyo:sinirli: nehirin hiç kaçamağı olmuyo
cicim ayında da kaçamak yapmazsan almazsın kilo aman diyim baştan sıkı tutup yeme alışkanlığını güzel ayarla sonra ipin ucu kaçınca benim gibi habire diyete başlarsın :KK70:
Yok kıııss yapmıyorum yapıyorsam da arada :) :) bu yükselme hakkaten yemeklerden oldu. Ben de anlamadım. İnşallah düzene sokucam :)

Kesinlikle haklisin canim. Onemli olan kacamaklari ardi ardina yapmamak. Ömür boyu hic yemeyeceksin diye bisey yok GonulSenligim GonulSenligim . Dedihinde haklisin caninin cektigi diyet dışı bisey yediginde kilon firliyor bu cok normal. Ama bu genelde aldatıcı oluyor bi kerelik bisey olduğu icin. 1 2 gun dikjat ettin mi geri gidiyor. Inisler cikislat +/-2 seklinde hep olacak hayatimizda. Ben mesela 1 gece once sahurda makarna yedim yemen dun sabaha yansimisti bile. Dunku sahurumda ise sadece meyve yedimhem o makarna gitti hem de dikkat ettigim icin sabah daha da eksik ciktim:KK66:
Aynen canım olabilir. Ama yükselmesin istiyorum işte ben de :)
Zaten kaç gündür o akşamdan kalan yrmekleri bitirmek için yemek zorunda kalıyorum. Annem hayatta çöpe yemek atmaz. Onlar mecbur yencek. Kaçamıyorum da. Neyse bitti çok şükğr bugğn çorba salata menüme geri döncem. Ama yarın akşam iftara davetlyim yaaaa puufff :(

Aksine en son diyet yaptığım yıllara göre çok zor veriyorum şuanda. Ben bir haftada 3-4 kilo rahat verebilen birisiydim şuanda 1.8'i zor gördüm. :KK43:

Un tuz şekeri kestim balım sadece. Akşam 8'den sonra da yememeye çalışıyorum. İlaç tedavisi gördüğüm için oruç tutamıyorum oruç tutabilsem muhtemelen daha çok verirdim.

Bir de hiç spor yapmıyorum rahatsızlığımdan ötürü. Spor yapabilseydim yine en az 2.5 kilo verirdim eminim ki. Spor çok önemli çok fark ettiriyor gerçekten de. :/
Süpersin gerçekten hafta da 1.800 begenmiyorsun ben 500 grama bile raziyim.
Benim kilolarim yeni degil ama iyice oturmuslar :) yasin küçük mü

Süpersin gerçekten hafta da 1.800 begenmiyorsun ben 500 grama bile raziyim.
Benim kilolarim yeni degil ama iyice oturmuslar :) yasin küçük mü

26 yaşındayım canım küçük değilim. Kötü değil tabi ki aya vursak 7-8 kilo yapar. Darısı başınıza. :*

bence sen bunları yediğin için kilo almıyosun senin kaçamakların oluyo:sinirli: nehirin hiç kaçamağı olmuyo
cicim ayında da kaçamak yapmazsan almazsın kilo aman diyim baştan sıkı tutup yeme alışkanlığını güzel ayarla sonra ipin ucu kaçınca benim gibi habire diyete başlarsın :KK70:
Ben evliliğimin ilk yikinda cok suursuz davrandm idrak edemedim biseyleri 1 yilda 16 kilo aldim :(

Ay teşekkür ederim yine birinciyim :)

Yok kıııss yapmıyorum yapıyorsam da arada :) :) bu yükselme hakkaten yemeklerden oldu. Ben de anlamadım. İnşallah düzene sokucam :)

Aynen canım olabilir. Ama yükselmesin istiyorum işte ben de :)
Zaten kaç gündür o akşamdan kalan yrmekleri bitirmek için yemek zorunda kalıyorum. Annem hayatta çöpe yemek atmaz. Onlar mecbur yencek. Kaçamıyorum da. Neyse bitti çok şükğr bugğn çorba salata menüme geri döncem. Ama yarın akşam iftara davetlyim yaaaa puufff :KK43:
Hakettin tatlım teşekküre ne gerek var ;)

Ayni yastayiz :) öyle tabi ama snein acelen var belli :KK70: haftada iki üç

Aa öyle mi çok sevindim. ^^ Evet canım tatile çıkacağım, plajda bıngıl bıngıl etlerle gezen bir bağyan olmak istemediğimden ötürü bir an önce vermeye çalışıyorum. :D

Aa öyle mi çok sevindim. ^^ Evet canım tatile çıkacağım, plajda bıngıl bıngıl etlerle gezen bir bağyan olmak istemediğimden ötürü bir an önce vermeye çalışıyorum. :KK70:
Ben kapalıyim ama acikken çok daha dikkatliydim cok yorgunda olsam aksamlari kendi isyerimizi kapatirken ailem araca binerdi ben yola koyulurdum. Kapandiktan sonra bi rahatlik geldi bu kötü oldu sorun bende gevsemeye meylim varmis :( simdi kac kilosun boyun kac hersey ilk sayfa da ama senden duymak istiyorum tekrar :p

Ben kapalıyim ama acikken çok daha dikkatliydim cok yorgunda olsam aksamlari kendi isyerimizi kapatirken ailem araca binerdi ben yola koyulurdum. Kapandiktan sonra bi rahatlik geldi bu kötü oldu sorun bende gevsemeye meylim varmis :KK43: simdi kac kilosun boyun kac hersey ilk sayfa da ama senden duymak istiyorum tekrar :p

61.8 den 58.5'e düştüm canım. 9 günde 3.3 kilo verdim. Yaşlarımız yakın bende hareket etmiyorum hiç metabolizmalarımız da aynıdır.

Ben şuan 5'te 5 diyeti yapıyorum sıfır spor ile 3 günde 1 kilo verdim. Sana bildirimi 59.0 yapmıştım Pazartesi günü. Bugün yani Çarşamba sabahı 58.5 çıktım yani 2 günde 500 gram daha kaybetmişim. ^^ Bakalım yarın ne çıkacağım.

61.8 den 58.5'e düştüm canım. 9 günde 3.3 kilo verdim. Yaşlarımız yakın bende hareket etmiyorum hiç metabolizmalarımız da aynıdır.

Ben şuan 5'te 5 diyeti yapıyorum sıfır spor ile 3 günde 1 kilo verdim. Sana bildirimi 59.0 yapmıştım Pazartesi günü. Bugün yani Çarşamba sabahı 58.5 çıktım yani 2 günde 500 gram daha kaybetmişim. ^^ Bakalım yarın ne çıkacağım.
Boyunda benden 3 santim uzun haftaya kadar 2 kilo versen görüntü hemen belli eder.denize de rahat rahat girersin dert etme ;) suan senin kilonda olsam kocam bana 10 kere aşık olur :D hergun kilo ama bak istemiyorum yuzun vs sismis yine kilomu alıyorsun yoksa diye hergun kontrol ediyor. Biraz verdim almamdan korkuyor :) ben diyet yapamam ruhum daralıyor sadece kendimce az yemege çalışırım :)

Ah bu iftar davetleri , pilavdan yirttim ama tatliya dayanamadım ilk tatlimi uedim kizlar:110::dondurma: menume geceyim en iyisi.

Sahurda meyve tabagi yaptim 1 dilim karpuz 1 dilim kavun ve 1 barsak tarçınlı sut. Dun akşamki iftarda da sadece corba ve turku yedigim için bugun tartıdaki rakamlar benim icin harikaydı. Sahurda dikkat etmek iyi ama inun incesinde iftarda da dikkat etmissem harika oluyor. Neyse gelelim iftara.
Bugun davetliydik. Yarim kase mercimek corbasi ictim ardindan normal bur porsiyon kuru fasulye yedim . Pilav vardı ama almadim. 4 parça küçük lokmalar şeklinde tavuk göğüs pane yanina 3 kaşık yogurtlu kabak kizartma aldim. Yemegimi boyle tamamladim . Ha bu arada 2 lokma ramazan pidesi bandim kuru fasulyenin suyuna:bicak: ilk ekmegimi de yemis oldum ramazandan beri. Tatli olarak ise suktan sarmasi ya da saray lokumu mu ne deniyor bu puding icinde krem santi sariyorsun hindistan cevizi ile ondan kucuk bir dilim yedim . Ekmek ve tatli olmasaydi ya da en azindan 1 lokma ile sınırlı kalsaydi daha iyi olacaktı. Neyse arada olur böyle o_O:halay:

2. 5 günlük raporum hazir kızlar :nazar:
Darısı her 5 günlüğe. (s.s sabah saatleri ya da sahurdan sonra, i.ö iftardan önce )

11 Haziran: s.s 65.5 - i.ö 64.7
12 Haziran: s.s 65.3 - i.ö 64.7
13 Haziran: s.s 64.9 - i.ö 64.6
14 Haziran: s.s 65.4 - i.ö 64.8
15 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.8

Ah bu iftar davetleri , pilavdan yirttim ama tatliya dayanamadım ilk tatlimi uedim kizlar:110::dondurma: menume geceyim en iyisi.

Sahurda meyve tabagi yaptim 1 dilim karpuz 1 dilim kavun ve 1 barsak tarçınlı sut. Dun akşamki iftarda da sadece corba ve turku yedigim için bugun tartıdaki rakamlar benim icin harikaydı. Sahurda dikkat etmek iyi ama inun incesinde iftarda da dikkat etmissem harika oluyor. Neyse gelelim iftara.
Bugun davetliydik. Yarim kase mercimek corbasi ictim ardindan normal bur porsiyon kuru fasulye yedim . Pilav vardı ama almadim. 4 parça küçük lokmalar şeklinde tavuk göğüs pane yanina 3 kaşık yogurtlu kabak kizartma aldim. Yemegimi boyle tamamladim . Ha bu arada 2 lokma ramazan pidesi bandim kuru fasulyenin suyuna:bicak: ilk ekmegimi de yemis oldum ramazandan beri. Tatli olarak ise suktan sarmasi ya da saray lokumu mu ne deniyor bu puding icinde krem santi sariyorsun hindistan cevizi ile ondan kucuk bir dilim yedim . Ekmek ve tatli olmasaydi ya da en azindan 1 lokma ile sınırlı kalsaydi daha iyi olacaktı. Neyse arada olur böyle o_O:halay:

2. 5 günlük raporum hazir kızlar :nazar:
Darısı her 5 günlüğe. (s.s sabah saatleri ya da sahurdan sonra, i.ö iftardan önce )

11 Haziran: s.s 65.5 - i.ö 64.7
12 Haziran: s.s 65.3 - i.ö 64.7
13 Haziran: s.s 64.9 - i.ö 64.6
14 Haziran: s.s 65.4 - i.ö 64.8
15 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.8

Bence harika gidiyorsun canım o sütlü tatlıdan 2 dilim pideden bir şey olmaz merak etme tebrik ederim:KK9:

Back
X