Ah bu iftar davetleri , pilavdan yirttim ama tatliya dayanamadım ilk tatlimi uedim kizlar

menume geceyim en iyisi.
Sahurda meyve tabagi yaptim 1 dilim karpuz 1 dilim kavun ve 1 barsak tarçınlı sut. Dun akşamki iftarda da sadece corba ve turku yedigim için bugun tartıdaki rakamlar benim icin harikaydı. Sahurda dikkat etmek iyi ama inun incesinde iftarda da dikkat etmissem harika oluyor. Neyse gelelim iftara.
Bugun davetliydik. Yarim kase mercimek corbasi ictim ardindan normal bur porsiyon kuru fasulye yedim . Pilav vardı ama almadim. 4 parça küçük lokmalar şeklinde tavuk göğüs pane yanina 3 kaşık yogurtlu kabak kizartma aldim. Yemegimi boyle tamamladim . Ha bu arada 2 lokma ramazan pidesi bandim kuru fasulyenin suyuna

ilk ekmegimi de yemis oldum ramazandan beri. Tatli olarak ise suktan sarmasi ya da saray lokumu mu ne deniyor bu puding icinde krem santi sariyorsun hindistan cevizi ile ondan kucuk bir dilim yedim . Ekmek ve tatli olmasaydi ya da en azindan 1 lokma ile sınırlı kalsaydi daha iyi olacaktı. Neyse arada olur böyle