• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dun 77.7 bugun 77.3 hadi bakalim hem yememe hem sporuma dikkat edersem bu hafta hedefim 2 kilo vermek pazartesi 75.7 yazcam insa diger hafta 73.7 olacam inaniyorum allahhin izniyle :KK49::KK49:

Bayilirim rokaya tereye :)
Ozellikle balik yaninda salgamla

26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğim
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklar :deli:Aynıyız desene kuzum ayımız bile aynı :KK19:
Bildiğim kadarıyla yoğur sihirbaz diil :KK70::KK70:
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar ama :spor:
afiyet olsun kuzucum:dondurma:

ohh afiyet bal olsun:dondurma:

nehirnil111 nehirnil111 dünkü tam liste menüm,yazdıkça bakıyorumda hey maşallah ne yemişim bee,diyet değilde mübarek allah ne verdiyse yemişim gibi:işsiz:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı

Akşam (saat 19:00)
* yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı,yoğurdu boldu ekşiliydi)
* etli kuru patlıcan yemeği (ilk defa yedim ve çok güzeldi)
* 1,5 yemek kaşığı pilav(çok güzel etli pilav yapmış dayanamadım azcık aldım :olamaz:
* ciğer
*karışık yeşillikli salata

Son Öğün (saat 22:00)
* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm

arkadaş tatlıyı yapamamış hazır almış ama elime bile sürmedim:KK12:, ama kestaneden kaçamadım,eşim tavla oynarken masustan yemiyim diye,sen oyun oynuyosun ben hem yer hem sana ayıklarım dedim o sırada bi 10 tane yemişimdir:işsiz:

eşimin eski iş arkadaşının düğününe gidememiştik, arkadaşlarla bu akşam hayırlı olsuna gidicez:işsiz:oyüzden evde yemek yemeyi düşünmüyorum, ordaki ikramlıklardan yerim, çünkü biz haber verdik ve ilk defa gidicem yemezsem ayıp olur demi:işsiz:

Sağol kuzum gel beraber olsun:KK68:

Tatlıyı yememişsin demek ki konuşunca yenmiyor bundan sonra konuşalım:KK53:

Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirim:KK70:Benim yerime de götürseydin kestaneyi:KK53:

Sabah; YOK (ama bundan sonra olacak bakmayın öyle ):KK70:
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + Yarım porsiyon tavuk döner + 2 dilim domates + havuç roka karışımı salata - 349 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kaseden az domates çorbası - 51 kalori
Akşam; 23:30 - 1 fileto palamut + 1 dilim ekmek + 200 ml kola - 672 kalori
Ara; 23:45 - 2 ceviz - 52 kalori

Toplam kalori: 1126 kalori

Yaşasın protein günü Karbonhidrat 94 protein 118:halay: sabah ki tartı sevindirdi :rapci::KK73::rolleyes:

Son düzenleme:
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklar :deli:Aynıyız desene kuzum ayımız bile aynı :KK19:

Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirim:KK70:Benim yerime de götürseydin kestaneyi:KK53:
Evet canım sen biliyorsunda taydin gorsun diye yazdin :D
10 kasim miydi? :)

Ama biz kilo alsakta yaziyoruz.
begum75 begum75 ve sen haric :sinirli:
kızma kaptanım utanıyorum:olamaz:
artık yazıcam kaçmak yok:KK20:

sbeden sbeden buhun ki toplam sporum

800 ip atlama
100 ayakta mekik
50 sumo squat
40 duvarda şınav -dambillarla kol hareketleri
70 dk da yürüyüş.

Sen neler yaptın.
Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9

Sabah; YOK (ama bundan sonra olacak bakmayın öyle ):KK70:
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + Yarım porsiyon tavuk döner + 2 dilim domates + havuç roka karışımı salata - 349 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kaseden az domates çorbası - 36 kalori
Akşam; 23:30 - 1 fileto palamut + 1 dilim ekmek + 200 ml kola - 510 kalori
Ara; 23:45 - 2 ceviz - 65 kalori

Toplam kalori: 962 kalori

Yaşasın protein günü sabah ki tartı sevindirdi :rapci::KK73::rolleyes:

afiyet olsun canım,kola mikratın az ama yinede içmesen daha iyi,onun yerine bol yeşil salata daha süper olurdu.
yanlız yemek saatinde bi yanlışkık var sanırım o_O

sabah kaç gelsin bakayım:cool:
bu sabah tartı benide şaşırttı ama üzerimdekiler pazartesiye göre daha inceydi sanırım ondan yoksa vermedim biliyorum :ukala:

Akşam yemeğimi de yazayım kızlar unutmadan;

Zerdeçallı mercimek çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Zeytinyağlı barbunya
Sarımsaklı yoğurtlu maydonozlu köz kırmızı biber salata
8 tane yeşil zeytin

Bugün evdeydim. O yüzden çeşitli bir sofra oldu.
Mercimek çorbasını da çok yaptım. Yarım kiloluk kavanozlara kaynarken doldurup ters çevirdim, konserve oldular. dolaba koydum şimdi. Bugün yaptığım bitince iki sefer daha hazır çorbam var dolapta. Vaktim olunca yemekleri, çorbaları yapıp konserveliyorum. Yemeksiz akşamların kurtarıcısı oluyor.
Canim peki yeni kapak mi kullanıyorsun

afiyet olsun canım,kola mikratın az ama yinede içmesen daha iyi,onun yerine bol yeşil salata daha süper olurdu.
yanlız yemek saatinde bi yanlışkık var sanırım o_O

sabah kaç gelsin bakayım:cool:
bu sabah tartı benide şaşırttı ama üzerimdekiler pazartesiye göre daha inceydi sanırım ondan yoksa vermedim biliyorum :ukala:

Düzenleme yaptım canım başka siteden bakmıştım fatsecret bozul diye düzelmiş o yüzden yeniledim:KK53:Yok eşim kurstan geç geldi o sebeple onun geliş saatinde yaptım balığı:süslü:700 gram vermiştim sayıyı sorma henüz diyet hedefine bile yaklaşamadım:KK70:

Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9
iyi gidiyosun iyi aynen devam ama spor yaparken kendini aşırı yorma sonra spor yapmak insana eziyete dönüşüyo ve bırakılıyo
ilaçların etkisini hissetmeye başladınmı nedir durumlar?

Back
X