- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
Milleti esi uzerinden memnun ederek sevaba girecegine gitsin hayir kurumlarina para bağışı yapsın. Bir mesajinda agladigini da okudum. Çalışan kadinsin bitmeyen ev isleri de senin oglunda ilgi bekler kocada ilgi bekler üstüne bide bitmeyen misafirler hatta yatılı misafirler. Malesef esin kocaman bir at gözlüğü takmış. Senin yiprandigini görmüyor. Sahden ben çalışmıyorum evimin isini zor yapıyorum yilda bir iki kere misafir agirliyorum o kadar kendi cevrem yok kocaminkilerde fos gorusmuyorum. Iyiki de böyle. Ne diyim bilemedim ama üzüldüm . Agresifleri delileri mi oynasan bazen acababenim zaafımda tatlı şeyler
ben akşam misafir gidince söylendim böyle davet ediyon bişe değil ama madem birini çağırınca yardım et olmuyo böyle dedim gece gece kediler gibi birbirimze girdik,yaptığının sevabı kalmıyo dır dır dır konuşuyosun sus diye söylendi,sinir etti beni
misafir konusunda haklısın çaydansa yemeğe almak çok daha mantıklı,aynı yoruluyosun ama ertesi günede yemek kalır,demen gibi yanınada bi tatlı hem boşyere kimsede k.hidrat/şeker almamış olur hemde daha ciks
tereyağını anladım ama o şekilde yiyebilirmiyim bilmem düşünürken bile tuhaf oldum
sabah yediğimle akşama kadar duramam canım benim işimin büyük çoğunluğu ayakta ve koşturmacayla geçiyo sürekli masa başı değilim,bazen ayaklarımın altı zonk zonk eder, enerji lazım öğlen yemem gerekiyor![]()