• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aramiza hosgeldin :)
Senin basaracagina inaniyorum. Okudum yazilarini ve basarini. Hatta beni bile geçersin hizla. Hepimiz listede görmüş olacaz ilerlemeni. Iki haftaya kalmaz 70 ler grubunda olursun :KK66:
Hoşbuldum iyi ki gelmişim ya çok teşekkür ederimm, siz böyle deyince daha bi huzurlu oldum, çok sağolunnn
hoşgeldin :KK74:
başarılar:KK28:
Hoşbuldum başarılar herkesee :KK68::KK68:

Hoşbuldum iyi ki gelmişim ya çok teşekkür ederimm, siz böyle deyince daha bi huzurlu oldum, çok sağolunnn

Hoşbuldum başarılar herkesee :KK68::KK68:
Sevindim :)
Bana da enerji verdin başarılı iradeli ve istikrarli bayanlari aramizda gormekten mutluluk duyariz:KK76:.
Hatta simdi sen beni yakalanmadan ben 78 olmaya çalışıcam son surat senden kacacam. Simdilik hedefim böyle :D

Sevindim :)
Bana da enerji verdin başarılı iradeli ve istikrarli bayanlari aramizda gormekten mutluluk duyariz:KK76:.
Hatta simdi sen beni yakalanmadan ben 78 olmaya çalışıcam son surat senden kacacam. Simdilik hedefim böyle :KK70:
hadi bakalım sanada rakip geldi artık hızlanırsın:KK69::KK69::KK69:

Iki yıldır ne rakipler beni solda sifir etti :KK70:.
Ama simdi en azindan yakalanmadan 78 olayim.bu arada kan ilacı kilo aldirmazmis. Sadece istah acitigi için kilo aldirmasi beklenirmis. O sebeple buna da dikkat ediyrm.:)
:KK70::KK70::KK70:
artık pes etmek yok, ilaçlarınıda alıyosun zımba gibi olcan,ve zayıflıycan:KK9:

acıktırdı :KK70:
bende bişeyler yidim :dondurma:
şimdide yeşil çay içiyorum :eğlence:
Afiyet olsun canım bende nescafe içiyorum baklava vardı yemedim mandalina yedim yerine dur öğlen yediklerimi yazıyım :KK53:

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 kibrit kutusu beyaz peynir - 178 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 ymk kaşığı patates püresi + 1 kase salata(yağsız) + yarım kase yoğurtlu semizotu - 368 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 minik mandalina - 39 kalori

Akşama etli güveç var yanında cacık içerim yeter:halay:

taydin taydin

Afiyet olsun canım bende nescafe içiyorum baklava vardı yemedim mandalina yedim yerine dur öğlen yediklerimi yazıyım :KK53:

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 kibrit kutusu beyaz peynir - 178 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 ymk kaşığı patates püresi + 1 kase salata(yağsız) + yarım kase yoğurtlu semizotu - 368 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 minik mandalina - 39 kalori

Akşama etli güveç var yanında cacık içerim yeter:halay:

taydin taydin
etin yanında yoğurt ayran türevi pek olmuyor ama :110:

Ben geldimmm kızlaaarrr:KK71::KK71::KK71:

Ben gelene kadar herkes kaçmış hakikaten.. Huuu nerdesiniz, toplanın:KK36::KK36:

Alıntılarımı yaptım, kırmızı kartlarımı elime aldım:confused:

Back
X