• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

C
Kahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 170,00 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
2 x Dilim Ekmek 104,00 calori
2 x Tatlı kaşığı Bal 30,00 calori

Öğlen Yemeği:
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Sucuk 225,00 calori
1 x Dilim Ekmek 52,00 calori
5 x Adet Yeşil Zeytin 35,00 calori

Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Çoban Salata 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı1 63,00 calori

Toplam Alınan Kalori :1033,50 calori
Canimm tebrikler coook sevindim .Saglikla kucagjna almayi nasip etsin rabbim .
Menune mutlaka ceviz ve meyve ekle tatlim.
Kocaman optum

Kahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 170,00 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
2 x Dilim Ekmek 104,00 calori
2 x Tatlı kaşığı Bal 30,00 calori

Öğlen Yemeği:
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Sucuk 225,00 calori
1 x Dilim Ekmek 52,00 calori
5 x Adet Yeşil Zeytin 35,00 calori

Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Çoban Salata 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı1 63,00 calori

Toplam Alınan Kalori :1033,50 calori
kız miraycan84 miraycan84 doktorum bana sucuk yemeyi yasaklamıştı hamileyken. sucuk, sakatat falan yasak bildiğim. bir sor istersen.

Son düzenleme:
Zararlı ve eksik yiyorsun canım sağlıksız yemedikten sonra kilo almazsın alsan da bebekle gider o sucuk nedir çiğ et bebeğe zararlı bilmiyor musun :KK51:Ekmek yerine yulaf yiyebilirsin hamileye de loğusaya da birebirdir kaşar peynir yerine beyaz peynir yiyebilirsin salam,sucuk falan çıkar derim bunları çok zararlı:110:Süt, yumurta bunları tüketebilirsin öğle menün çok zayıf :KK53:Yeşil zeytin de eğer o tuzlulardan ise seni sadece şişirir sen bilirsin işine karışmak gibi olmasın ama ben diyetteyken bile böyle tüketmem hamileyken hele hiç cevizin meyven yoğurdun herşeyin eksik bunlar bebeğe vitamindir:KK51:
Sucuğu kızıma yapmıştım canım çekti kııız yeşil zeytini de kendim yaptım taze ve az tuzlu:KK66:

Sorma canım karın ağrısı, gaz, sancı,kramp acile gittik. Ultrasonda 10.5 cm noduler doku dediler. Daha bir buçuk ay önce benzer sikayetle ama sancı olmadan gitmiştim hastaneye birşey yoktu. Bunu söyleyince Dr da endiselendi. Tomografi çekildi. Sukur tomografide birşey çıkmadı. Karnımdaki şant ultrasonda yaniltmis herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu vardı zaten o ilerlemiş. Bugün daha iyiyim şükür.

İlk başta 10.5 cm denilince ve önceki ultrasonda hiçbirşey olmadığı için bir buçuk ayda bu kadar büyüyen bir kitle hayır olmaz diye epey endiselendik. Sukurler olsun, Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Antibiyotik verdi, kullanmaya başladım. Bitince yine enfeksiyonu olctururum tahlil yaptırıp.
Ağrının sancının nedeni enfeksiyonmuş iyi bari:KK66:

amin canım böyle topluca hamişiz biz :KK66: 73.5 la başladım hamileliğe, dikkat edeceğim kendime zararlı atıştırmalıklara paydos :KK20:
Maşallah çok sevindim canım aslında diyette ki gibi sağlıklı şeyler yiyeceksin zorlanmazsın:KK16:
Sucuğu kızıma yapmıştım canım çekti kııız yeşil zeytini de kendim yaptım taze ve az tuzlu:KK66:

Afiyet olsun canım çok zararlı sadece belki doktorun söylememiştir diye belirttim iyiliğin açısından çiğ et ve az pişmiş her türlü et,tavuk,balık,yumurta falan zararlı hepsi tam pişmiş şekilde yeniyor ben arkadaşıma kocaman bir liste yapmıştım oradan biliyorum:KK53:

C

Canimm tebrikler coook sevindim .Saglikla kucagjna almayi nasip etsin rabbim .
Menune mutlaka ceviz ve meyve ekle tatlim.
Kocaman optum
Amiin canım çok teşekkür ederim yiyorum canım arada ceviz meyve kızıma hazırlayınca değilse aklıma gelmez de :KK66:
Önce aldığım 5 kilo beni bayaa rahatsız ediyor az bir şey yesem karnım şişiyor ara öğün ihtiyacım olmuyor:KK43:

kız miraycan84 miraycan84 doktorum bana sucuk yemeyi yasaklamıştı hamileyken. sucuk, sakatat falan yasak bildiğim. bir sor istersen.
Bayramda bolca ciğer yedim sucuğu kızıma pişirince canım çekti çok yemedim ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben daha çok paketli kek bisküvi çikolata cips kola gibi şeylere dikkat etmiştim onun dışında çok kasmıyorum bu arada sucuk hariç salam sosis türü şeyler girmez bizim eve:KK66:

taydin taydin [/USER] nehirnil111 nehirnil111
kızlar dünkü tam liste menüm:dondurma:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği

Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 kepekli galeta
* üzüm

Ara Öğün (saat 17:30)
* 1 muz (orta boy)
* 1 tatlı kaşığı bal

Akşam (saat 18:30)
* 4 dilim beyti (kendim yaptım köfteler fırında pişti)
* tarhana çorbası
* yeşillik salata

canım şaka yaptım:KK60: inan ben senden tembelim, bazen spora başlamamak için evde kendime iş yaratıyorum:temizlik:
aynen tembel olmasam zayıf olurdum:işsiz:
anladım canım şaka oldugunu :D ben sımdı lıste yapıyorm ev işlerim var 1 saatlik zıplaya oynaya yapıyım kı o yediğim cıkolatalı ekmeklerı erıtıyım :KK17:

Back
X