• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

olur olur da biz bilmiyoruz
ev içinde olan kavgalar (ama sokağa taşan şekilde bağırmalar),apartmanın önünde gençler tartışmış komşu apartmanın camları kırılmış polis falan gelmiş,apartmana bi iş yeri taşınmış kirayı ve aidatı ödemeden kaçmış,sonra evini satan olmuş kiracı koymuş evine oda sorunlu değişik bi birileriymiş,sır gibi lermiş:KK57: :ukala::ukala::ukala:
ayy daha vardıda unuttum:ukala::ukala::ukala:
Kız o kadar şeyi nasıl duymadınız :KK57::KK70:Bizim üst katta hırsızlık olmuş onu bir kaç gün içinde anca duymuştuk mesela onun gibi bir şey mi :KK53:

Evet ama depo başka yerdeydi şimdi ofisle ayrı diye istemediler yeniden deponun oraya taşınıyoruz bir kaç haftaya gidecekmişiz :KK51:
kızlar dünkü tam liste menüm
nehirnil111 nehirnil111 ve @taydin şimdi taydin bana kızacak :olamaz:bu arada sen nasıl oldun ağrıların geçtimi,kontrole gittin mi? iltihap ne durumda?

Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 2 zeytin
* peynir
* yumurta

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* yeşillik salata
* etli patates yemeği

Ara Öğün (saat 17:00)
* 5 çiğ kestane

Akşam (saat 19:30)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 3 tane köfte
* yoğurt

Son Öğün (saat 21:00)
* 1 dilim yaş pasta
Yaş pasta da kırmızılanmış:KK70:

Annem gelir inşallah yoksa tavuk yiyeceğim :110::KK70:Buradan taşınacağız Begüş böyle çeşitleri bulamayacağım bir kaç zamana:bicak:dışarıdan yemek menüsü alırız dedi Müdür sanırım seçme şansı varsa pilavı makarnayı çıkartıp meze salata çeşiti koydururum:KK53:

aaa neden taşınıyosunuz , yemekler dışardan bi firmadan mı geliyo?
o aşçıyı alıp transfer edin sizde yapsın yemekleri o zaman:KK70:
inşallah evine daha yakın olur işyerin:dua:

hepsi bi günde değil kız
biz evde yokken olanlar,biz evdeyken kavga olursa yakınlarda duyuyoruz tabi
Bizde de kavga olduğunda duyuyoruz bir ara üstümüzdeki karı koca çok kavga ediyordu bayağı şimdi taşındılar mı anlaşıyorlar mı bilemiyorum:KK53:
hemde otlu poğaçalar margarinli ya da yereyaglı :KK43:
Dereotlu poğaça hastasıyım ama sırf kalorisinden yemiyorum tadını unutmaya çalışıyorum:olamaz::KK70:
Amma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşam:KK70:
Öyle can çektiririz işte :rapci:
aaa neden taşınıyosunuz , yemekler dışardan bi firmadan mı geliyo?
o aşçıyı alıp transfer edin sizde yapsın yemekleri o zaman:KK70:
inşallah evine daha yakın olur işyerin:dua:

Depomuz başka yerde böyle çok zor ters oldu canım maalesef en başta yapmamız gerekeni yapıyoruz depomuzun oraya taşınıyoruz evime daha yakın arabayla çok yakın ama araçlarla gidersem tek vesait yok o yüzden yine bana ters oldu Allahtan sanırım bir abi hepimizi evimizden alıp evimize bırakacakmış inşallah:KK70:Eltimin evinin karşısına taşınıyorum düşün şans:KK53:

Bizde de kavga olduğunda duyuyoruz bir ara üstümüzdeki karı koca çok kavga ediyordu bayağı şimdi taşındılar mı anlaşıyorlar mı bilemiyorum:KK53:

Dereotlu poğaça hastasıyım ama sırf kalorisinden yemiyorum tadını unutmaya çalışıyorum:olamaz::KK70:

Öyle can çektiririz işte :rapci:

Depomuz başka yerde böyle çok zor ters oldu canım maalesef en başta yapmamız gerekeni yapıyoruz depomuzun oraya taşınıyoruz evime daha yakın arabayla çok yakın ama araçlarla gidersem tek vesait yok o yüzden yine bana ters oldu Allahtan sanırım bir abi hepimizi evimizden alıp evimize bırakacakmış inşallah:KK70:Eltimin evinin karşısına taşınıyorum düşün şans:KK53:

seninde dünyadan haberin yok benim gibi :KK70:taşınmıştır o :KK70:
inşallah abi herkesi alır yoksa zor olur gerçekten

kızlar bugünkü menüm

Ara Öğün (saat 10:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 3 parça bitter çikolata (bunu yemiycektim ama yemekle doymadım,normalde kahvenin yanında çikolata geliyo onları yememiştim bi an şeytana uydum yedim:olamaz:)

6h30:
*1 haslanmis yumurta
*1 dilim kepek ekmegi

9h
*60 gr muesli (kuru meyveli)

11h00
*125gr yogurt

Back
X