- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım ben şimdi 54 kilo gösteriyorum şişkinlik mi nedir anlamadım vitamin ilaçları yedirdi de yedirdi beni folik asit özellikleNehirnil sen şimdi kaç kilosun 48 kilo olana kadar birakmayalim![]()
Benim hedefim 51-52 canım bana 50 ve aşağısı sırıtıyor suratım çöküyorSelam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.
Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü
Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı
İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum
Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girereccuk yiyem didim.
Çay iciyorum simdi
Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden
begum75
nehirnil111
Sana ne zaman kırmızı kart vereceğim diye merak ediyordum

,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem