canım gerçekten yoğun çalışma saatlerin var akşam7,30 da evde olupta yemeği ne zaman yapıyosun?
cumarteside çalışıyomusun?
saat 8 de akşam yemeği yedikten sonra 9-9,30 gibi ancak spora başlamalısın,tabi çocuğundan fırsatın olursa,evde spor aletin varsa spor yapmak daha kolay ama yoksa haftanın en az 3 gününi ayarlayıp kardio tarzı videolarla çalışabilirsin (michael jillan gibi)
sabahları tost simitten daha iyi ama ben kendime kapaklı kap aldım bazen akşamdan hazırlıyorum,cumartesi çalıştığımda işyerinde yiyiyorum,evde ne varsa koyuyorum içine (yeşillik,domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,ceviz vs...),imkanın varsa böyle yapabilirsin,valla 5 dk da süpürüyorum küçük mutfak gibi biyer varsa hemen ordada yersin
öğlen 1 de akşam 8 de çok uzun bir ara,bu arada dayanamazsan 2 ara öğün bile yapabilirsin,benim diyetisyenim yoğurt/süt+meyva yada 1 dilim ekmek arası peynir+domates ye demişti,yanında sağlıklı kuruyemiş bulundurabilirsin, yanıda azcık süt içebilirsin, tarçınlı süt süper mesela
aklıma gelenler bunlar şimdilik, umarım sporunuda beslenmenide dilediğin gibi düzene koyabilirsin