• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunayydinnn hanimlar
Malum kilolar cikti 78 lere bu aralar biraz dikkat edince bugun tartim bana gzell seyler soyledi
"76.9 sun tam gaz dewaam" dedi En Büyük KK:KK200:

Gunayydinnn hanimlar
Malum kilolar cikti 78 lere bu aralar biraz dikkat edince bugun tartim bana gzell seyler soyledi
"76.9 sun tam gaz dewaam" dedi En Büyük KK:KK200:
Hadi bakalim böyle devam.
Havalar soğudu daha da soguyacakmis bi kac güne. spor salonuna gidebilecegimi sanmiyrum durak uzak. otobus bazen erken bazen gec geliyor. donar kalırız çocukla yapamicam. bi iki ay gidemem :KK42::KK42:

Tamam.. canim..
Annenle ayni şehirde olmadigini düşünmüştum nedense her firsatta güzel vakit gecir. Bazen sana cok yoruldugun icin endise ve uzuntumuzu dile getiridk.ama ne düşünüyorum simdi biliyr musun. Belki yoruluyorsun ama isleyen demir pas tutmaz. Herkesin hayatinda zorluklar var. çevrende dolu dolu insan sohbet muhabbet boldur. imrendim sana bi an. :oops:
Insan biriktirmekte güzel benim hayatimda bi kac kisi var o kadar. cennete gitsem yine yanliz kalırım :KK70: neyse ilerde biriktiririm inşallah guzel guzel
pek bisey yemiyorum. diyetisyeninkileri bile yiyemiyrm istah yok. bir hafta once regl bitti. 2 gündür azicik kanama var. karnimda agri var. ondan istahszm.

günaydın sbeden sbeden cim, kilom: 61,0:KK42:

annemle aynı şehirde değiliz zaten,ama yakınız, otobüsle 1 saat sürüyo,kendine ait aracın varsa 30 dk da gidersin.
çevremde çok insan var ama çalışırken bu kadar yoğun görüşmek bazen çok yoruyo beni,
çünkü bana gelen kişilere aynı sıklıkta gidemiyoruz benim ev merkezi toplanma yeri gibi,herkesin aklına gelen ilk toplanma evi benim ev, hal böyle olunca ne gelen giden bitiyo nede iş :KK14:dün akşam bizle birlikte 8 kişiydik evde yine, neyseki bugün iş var diye 11 de gittiler

nehirnil111 nehirnil111 cim,günaydın canım,nasılsın?hayırlı haftalar dilerim,alerjin nasıl oldu?

Günaydın hayırlı haftalar Begüş iyiyim çok şükür sen nasılsın :KK16:Alerjim o sefer ki gibi değil ama etkileri devam ediyor dün akşam kaşındım mesela farklı yerlerim uzun sürmedi ama huylandırdı beni bir de dudağım 2 kere şişti geçen günler içinde yani etkileri tam geçmiş değil :KK51:

Günaydın hayırlı haftalar Begüş iyiyim çok şükür sen nasılsın :KK16:Alerjim o sefer ki gibi değil ama etkileri devam ediyor dün akşam kaşındım mesela farklı yerlerim uzun sürmedi ama huylandırdı beni bir de dudağım 2 kere şişti geçen günler içinde yani etkileri tam geçmiş değil :KK51:

ne dokunduysa iyi dokunmuş sana,vücudun hala savaşıyo onla:sinirli:
ben iyiyim çok şükür,bendede klasik migren gelecek gibi gibi,ya bugün ya yarın bekliyorum bakalım:bicak:

ne dokunduysa iyi dokunmuş sana,vücudun hala savaşıyo onla:sinirli:
ben iyiyim çok şükür,bendede klasik migren gelecek gibi gibi,ya bugün ya yarın bekliyorum bakalım:bicak:
Evet çok kötü etkiledi hemde zehirlendim mi farketmeden diyorum ama hiç çıkarma falan da olmadı:işsiz:Geçmiş olsun kuzum inşallah gelmez migren çok kötü:KK51:
Günaydın kızlar sbeden sbeden 80.9 canım :*

Nasılsın canım:KK16:

Evet çok kötü etkiledi hemde zehirlendim mi farketmeden diyorum ama hiç çıkarma falan da olmadı:işsiz:Geçmiş olsun kuzum inşallah gelmez migren çok kötü:KK51:

Nasılsın canım:KK16:
zehirlenme pek sanmıyorum ama birşeyin fena dokunduğu belli
migrenim klasik olarak her özel dönem bitiminde gelir,bitiminde değilse başında yada ortasında uğrar:işsiz:

Günaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldum:KK43:İğneden sonra direk uyudum zaten şuanda bir durum yok gibi bir kaç yiyecekten şüpheleniyorum daha dikkat edeceğim hafif atlatmaya çalışacağım zaten midem almıyor pek şuan:KK51:Sen nasılsın:KK68:
Çok geçmiş olsun daha iyimisin şimdi:KK66:

Yediklerine dikkat et bir kaç gün sebze meyve ye bol su iç ha bir de yoğurt vücudun temizlensin rahatsızsan da erteleme doktora git rahat atlatırsın ilaçla iğneyle:KK66:

günaydın,güzel anne adayı nasılsın?nasıl gidiyor?oğluşun büyüdümü?:anneadayı:
İyiyim çarşamba kontrolümüz vardı maaşallah iyi büyümüş bebişimiz:nazar:
tahmini doğum tarihi 30 Nisandı 20 sinde de alabiliriz dedi doktorumuz :KK66:
Bu arada ben de iyi büyüdüm daha 4 buçuk ay olmadı ama 9 kilo aldım maalesef:KK70:

Back
X