Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim böyle devam.Gunayydinnn hanimlar
Malum kilolar cikti 78 lere bu aralar biraz dikkat edince bugun tartim bana gzell seyler soyledi
"76.9 sun tam gaz dewaam" dedi![]()
Tamam.. canim..
Annenle ayni şehirde olmadigini düşünmüştum nedense her firsatta güzel vakit gecir. Bazen sana cok yoruldugun icin endise ve uzuntumuzu dile getiridk.ama ne düşünüyorum simdi biliyr musun. Belki yoruluyorsun ama isleyen demir pas tutmaz. Herkesin hayatinda zorluklar var. çevrende dolu dolu insan sohbet muhabbet boldur. imrendim sana bi an.
Insan biriktirmekte güzel benim hayatimda bi kac kisi var o kadar. cennete gitsem yine yanliz kalırımneyse ilerde biriktiririm inşallah guzel guzel
pek bisey yemiyorum. diyetisyeninkileri bile yiyemiyrm istah yok. bir hafta once regl bitti. 2 gündür azicik kanama var. karnimda agri var. ondan istahszm.
nehirnil111 cim,günaydın canım,nasılsın?hayırlı haftalar dilerim,alerjin nasıl oldu?
Günaydın hayırlı haftalar Begüş iyiyim çok şükür sen nasılsınAlerjim o sefer ki gibi değil ama etkileri devam ediyor dün akşam kaşındım mesela farklı yerlerim uzun sürmedi ama huylandırdı beni bir de dudağım 2 kere şişti geçen günler içinde yani etkileri tam geçmiş değil
![]()

Evet çok kötü etkiledi hemde zehirlendim mi farketmeden diyorum ama hiç çıkarma falan da olmadıne dokunduysa iyi dokunmuş sana,vücudun hala savaşıyo onla
ben iyiyim çok şükür,bendede klasik migren gelecek gibi gibi,ya bugün ya yarın bekliyorum bakalım![]()
Geçmiş olsun kuzum inşallah gelmez migren çok kötüGünaydın kızlarsbeden 80.9 canım :*
zehirlenme pek sanmıyorum ama birşeyin fena dokunduğu belliEvet çok kötü etkiledi hemde zehirlendim mi farketmeden diyorum ama hiç çıkarma falan da olmadıGeçmiş olsun kuzum inşallah gelmez migren çok kötü
Nasılsın canım![]()

İlacını alsaydın şimdiden canım çok ağrılı bir süreç Allah yardımcın olsunzehirlenme pek sanmıyorum ama birşeyin fena dokunduğu belli
migrenim klasik olarak her özel dönem bitiminde gelir,bitiminde değilse başında yada ortasında uğrar![]()
şimdi aynı şeyi düşünüyodum,kalp kalbe karşıymışİlacını alsaydın şimdiden canım çok ağrılı bir süreç Allah yardımcın olsun![]()
Yerim senişimdi aynı şeyi düşünüyodum,kalp kalbe karşıymış![]()
Çok geçmiş olsun daha iyimisin şimdiGünaydın canım dün akşam acilde iğne vurdular çok şiddetlendi kollarım sırtım her yerim kızardı kaşındı çok fena kabardı yüzüme kadar çıktı mide bulantısı ve nefes darlığı yapınca direk acillik oldumİğneden sonra direk uyudum zaten şuanda bir durum yok gibi bir kaç yiyecekten şüpheleniyorum daha dikkat edeceğim hafif atlatmaya çalışacağım zaten midem almıyor pek şuan
Sen nasılsın
![]()
Günaydııınherkese günaydın, hayırlı haftalar dilerim![]()
İyi olmaya çalışıyorum canım dünden beri sanki tetikliyor kaşınıyorum ama az ve bazı bölgeler bilemedim ki keşke bir kaç tane daha iğne verseydi atlatana kadar 1 kereyle geçmiyor bu çünkü biliyorumÇok geçmiş olsun daha iyimisin şimdi![]()
günaydın,güzel anne adayı nasılsın?nasıl gidiyor?oğluşun büyüdümü?Günaydııın![]()
Yediklerine dikkat et bir kaç gün sebze meyve ye bol su iç ha bir de yoğurt vücudun temizlensin rahatsızsan da erteleme doktora git rahat atlatırsın ilaçla iğneyleGünaydın hayırlı haftalar Begüş iyiyim çok şükür sen nasılsınAlerjim o sefer ki gibi değil ama etkileri devam ediyor dün akşam kaşındım mesela farklı yerlerim uzun sürmedi ama huylandırdı beni bir de dudağım 2 kere şişti geçen günler içinde yani etkileri tam geçmiş değil
![]()
İyiyim çarşamba kontrolümüz vardı maaşallah iyi büyümüş bebişimizgünaydın,güzel anne adayı nasılsın?nasıl gidiyor?oğluşun büyüdümü?![]()
Bugün öyle besleneyim bakalım yoğurt ayran belki iyi gelirYediklerine dikkat et bir kaç gün sebze meyve ye bol su iç ha bir de yoğurt vücudun temizlensin rahatsızsan da erteleme doktora git rahat atlatırsın ilaçla iğneyle![]()