• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen canım bu takviyeler dehşet ötesi pahalı..bir kadın da çocuğu için almıştı takviye 140 tl ödedi 2 kutuya ayy vallahi sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. ben faydasını gördüm nehir afedersin bağırsaklarım eskisi gibi çalışıyor iyiyim.

çörek otu yağı begum75 begum75
  • A, B, ve C vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi değerli bileşenleri içerir.
  • Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
  • Baş ağrısına iyi gelerek baş ağrısını geçirir.
  • Bağırsak kurtlarını düşürücü etki yapar. Bağırsak parazitlerini geçirir.
  • Sindirim sistemini rahatlatır. Gaz giderici özelliği vardır.
  • Kabızlığı gidermeye yardım eder.
  • Dizanteriye karşı fayda sağlar.
  • Hemoroid yani basur için de iyileştirici özelliği vardır.
  • Burun tıkanıklığını giderir.
  • Astım yada alerjik reaksiyonları olan kişilere de fayda sağlar.
  • Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Özellikle kış hastalıkları olan nezle, grip için etkilidir.
  • Ateş düşürmeye yardım eder.
  • Amfizem rahatsızlığına karşı kullanılabilir.
  • Kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hipertansiyonu düşürür.
  • Kolesterolü düşürücü etkisi de vardır. Kolesterolü dengeler.
  • Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar.
  • Diş ağrılarını geçirmeye yardım eder.
  • Gebelikten sonra emzirme dönemini arttırır, doğum yağmış annelerde süt artışı sağlar.
  • Eklem ağrıları, artrit ve romatizmaya iyi gelir.
  • Uykusuzluk çekiyorsanız şifayı çörek otu yağında bulabilirsiniz.
  • Kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.

• Mide bulantısı ve mide ağrıları için yarım tatlı kaşığı taze zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırıp günde iki kez içebilirsiniz.
  • Kalbi korur.
  • Kansere karşı koruma sağlar.
  • Sinüzite iyi gelir.
  • Saçların yapısını korur ve saçların kolay, sağlıklı uzamasına yardım eder.
  • Saç dökülmesini önler, saçların erken beyazlamasını engeller.
  • Sinir, stres depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır.
  • Diyabet diğer bir adıyla şeker hastalığı için de faydalıdır.
  • Kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.
  • Kronik yorgunluğa iyi gelir.
  • Safra kesesi taş oluşumu ve böbrek taş oluşumuna karşı etkilidir.
  • Dolaşım sistemine yarar sağlar.
  • Cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
ÇÖREK OTU YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?
  • Cildi güzelleştirir. Eski zamanlarda ünlü Mısır kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğinin çörek otu yağından geldiğine inanılırmış. Bu yüzden güzel görünmek için bu şifalı bitkinin yağı ve tohumları kullanılırmış.
  • Cildin kurumasını, kuruyarak çatlamasını engeller. Cildi onarır.
  • Bir deri hastalığı olan sedef hastalığının iyileşmesine yardım eder.
  • Sedef hastalığının yanı sıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir.
  • Ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadelede de etkilidir.
  • Akneleri iyileştirici özelliği vardır.
Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyor :KK53:

d vitamini kabız yapıyodu heralde nill,oda tartıda artı gözüksede vücutta yağ tutturacağını sanmıyorum,bence şüphe etme kullan,fiyatı çok ama olsun sağlık için değer,millet hergün 10-12 lira sigaraya veriyo....:duduk:
D Vitaminini bilmiyorum ama Demir ilaçları çok kötü kabız yapıyo ot yiye yiye çözemiyorum bu aralar

kilo yapar mı bilmem ama güneşli günler gelene kadar kullan canım bu arada ben o geçen bahsettiğim ilaçlar varıd ya çörek otu yağını 36 tl ye, diğer probiyotik hapı da 55 dedi 91 tl eczaneye bayıldım ama söve söve zaten dedim bu fiyattan sonra bagırsaklarımın çalışmama ihtimali yok bu nedir yaa niye bu kadar pahalı ki dedim çok sinirlendim alamyacağım bir daha. yalnız bu çörek otu için instagramda da gördüm aktardan alınan ucuz olanların tadı kötüymüş ve acıymış benim bu içtiğim o kadar yumusak ki hiç rahatsız etmedi beni onun gibi bulrusam aktardan alacağım gezeceğim bir kaç yer inşallah bulurum
Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazım

öyle canım sadece hatırlanmak yani yoksa beklentim yok maddi olarak. yani enteresan bir adam zaten 2.çocuğun odasına şun alırız işte kızın odasını böyle yaparız olmazsa bunu böyle değerlendiririz diyor. hayırdır dedim. 2.çoçuk hatta 3. ü dedi de yok artık dedim. belki ikiz olur diyor. pek heveslisin dedim niye olmayacak mı dedi yani benimle hayalleri var
Şanslısın değerini bil gelecek planları yapan insanları severim sanırım ben de öyleyim maalesef eşim öyle değil hazır adam güzel planlar yaparken sen de bir an önce kilolarını ver de bebiş çalışmalarına başla

öyle canım sadece hatırlanmak yani yoksa beklentim yok maddi olarak. yani enteresan bir adam zaten 2.çocuğun odasına şun alırız işte kızın odasını böyle yaparız olmazsa bunu böyle değerlendiririz diyor. hayırdır dedim. 2.çoçuk hatta 3. ü dedi de yok artık dedim. belki ikiz olur diyor. pek heveslisin dedim niye olmayacak mı dedi yani benimle hayalleri var
hayal kurmadan önce haketmek lazım :KK12::63:

aynen canım bu takviyeler dehşet ötesi pahalı..bir kadın da çocuğu için almıştı takviye 140 tl ödedi 2 kutuya ayy vallahi sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. ben faydasını gördüm nehir afedersin bağırsaklarım eskisi gibi çalışıyor iyiyim.

çörek otu yağı begum75 begum75
  • A, B, ve C vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi değerli bileşenleri içerir.
  • Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
  • Baş ağrısına iyi gelerek baş ağrısını geçirir.
  • Bağırsak kurtlarını düşürücü etki yapar. Bağırsak parazitlerini geçirir.
  • Sindirim sistemini rahatlatır. Gaz giderici özelliği vardır.
  • Kabızlığı gidermeye yardım eder.
  • Dizanteriye karşı fayda sağlar.
  • Hemoroid yani basur için de iyileştirici özelliği vardır.
  • Burun tıkanıklığını giderir.
  • Astım yada alerjik reaksiyonları olan kişilere de fayda sağlar.
  • Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Özellikle kış hastalıkları olan nezle, grip için etkilidir.
  • Ateş düşürmeye yardım eder.
  • Amfizem rahatsızlığına karşı kullanılabilir.
  • Kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hipertansiyonu düşürür.
  • Kolesterolü düşürücü etkisi de vardır. Kolesterolü dengeler.
  • Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar.
  • Diş ağrılarını geçirmeye yardım eder.
  • Gebelikten sonra emzirme dönemini arttırır, doğum yağmış annelerde süt artışı sağlar.
  • Eklem ağrıları, artrit ve romatizmaya iyi gelir.
  • Uykusuzluk çekiyorsanız şifayı çörek otu yağında bulabilirsiniz.
  • Kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.

• Mide bulantısı ve mide ağrıları için yarım tatlı kaşığı taze zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırıp günde iki kez içebilirsiniz.
  • Kalbi korur.
  • Kansere karşı koruma sağlar.
  • Sinüzite iyi gelir.
  • Saçların yapısını korur ve saçların kolay, sağlıklı uzamasına yardım eder.
  • Saç dökülmesini önler, saçların erken beyazlamasını engeller.
  • Sinir, stres depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır.
  • Diyabet diğer bir adıyla şeker hastalığı için de faydalıdır.
  • Kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.
  • Kronik yorgunluğa iyi gelir.
  • Safra kesesi taş oluşumu ve böbrek taş oluşumuna karşı etkilidir.
  • Dolaşım sistemine yarar sağlar.
  • Cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
ÇÖREK OTU YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?
  • Cildi güzelleştirir. Eski zamanlarda ünlü Mısır kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğinin çörek otu yağından geldiğine inanılırmış. Bu yüzden güzel görünmek için bu şifalı bitkinin yağı ve tohumları kullanılırmış.
  • Cildin kurumasını, kuruyarak çatlamasını engeller. Cildi onarır.
  • Bir deri hastalığı olan sedef hastalığının iyileşmesine yardım eder.
  • Sedef hastalığının yanı sıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir.
  • Ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadelede de etkilidir.
  • Akneleri iyileştirici özelliği vardır.
Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelim

D vitamin eksikliğinin bir çok faktöre etki ediyor ama kız ona bağlamıyorum vallahi :KK70:Çok önemli bir vitamin:cool:

Evet canım zaten kutu bitene kadar bahar gelmiş olur iyice o zaman bol bol güneşe çıkmaya çalışacağım fakat ben senelerdir çekiyorum sanırım vücudum güneşten yiyeceklerden pek almıyor bu vitamini en son 5 çıktı tahlillerim aşırı düşüktü:confused:Herkeste 1 haftada etki etmeye başlamış inşallah bu halsizlik uyku hali yok olur :KK51:Dediğin gibi ben olsam belki elim gitmezdi ama eşimin gitmiş almış :KK70:O da b12 kullanıyor acayip düşük onda da o vitamin sürekli alıyor maalesef onunda kapsülleri bu fiyatlardan bile yukarıda mecbur kalıyoruz işte :işsiz:Sen faydasını gördün mü peki aldıklarından:KK60:
5 mii :KK57:kaç olmalı bilmiyorumda 5 de çok düşük geldi
sende eşinde kullanın vitaminlerinizi canım ikinizinde baya düşükmüş
merak ettim bende kaç ölçtürmem lazım
perşembe gidemiyorum doktora iş çıktı :işsiz:haftaya giderim belki

İyiyim çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum soğuk algınlığını :KK66:
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın:KK16:Hamilelik nasıl gidiyor :anneadayı::nazar:
5 mii :KK57:kaç olmalı bilmiyorumda 5 de çok düşük geldi
sende eşinde kullanın vitaminlerinizi canım ikinizinde baya düşükmüş
merak ettim bende kaç ölçtürmem lazım
perşembe gidemiyorum doktora iş çıktı :işsiz:haftaya giderim belki

En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydi :confused:Doktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadım:ukala:Baktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesef:KK51:Eşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı :işsiz:

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın:KK16:Hamilelik nasıl gidiyor :anneadayı::nazar:

En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydi :confused:Doktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadım:ukala:Baktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesef:KK51:Eşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı :işsiz:
eşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkili
ayy ikinizinde çok düşük gerçekten nill:KK35:
ayy bende çok merak ettim şimdi:işsiz:
sanada belki dediğin gibi demirden dolayı ağır gelmesin diye damla vermiştir,bazende doktorların boş anı mı diyim öyle bi anına geliyosun asıl yazması gerekeni atlayabiliyolar yani böyle bişeyde olmuş olabilir

Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyor :KK53:

yetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım

Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazım

muhakkak ama çok pahalı canım 50 ml 36 tl idi ve 1 haftaya kalmaz bitecek daha 10 gündür kullanıyorum

Şanslısın değerini bil gelecek planları yapan insanları severim sanırım ben de öyleyim maalesef eşim öyle değil hazır adam güzel planlar yaparken sen de bir an önce kilolarını ver de bebiş çalışmalarına başla

öyle öyle hayalleri vardır planları o konuda evini falan düşünür. bence de planında biz varız gibi amin diyeyim ne diyeyim canım :dua: bebiş için düşünülen temmuz ağustos du ama son zamanlardaki olaylar erteletti ben de. bilmiyorum yani duruma göre bakacağım

Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelim

demek ki 1 yaşta bile veriliyor çok iyi çok güzel.

eşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkili
ayy ikinizinde çok düşük gerçekten nill:KK35:
ayy bende çok merak ettim şimdi:işsiz:
sanada belki dediğin gibi demirden dolayı ağır gelmesin diye damla vermiştir,bazende doktorların boş anı mı diyim öyle bi anına geliyosun asıl yazması gerekeni atlayabiliyolar yani böyle bişeyde olmuş olabilir
Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırım :KK70:İkna edemedim kapsülü de çok etkiliymiş bilmiyorum ikimizinde aslında tekrardan gidip ölçtürmesi gerek :işsiz:Sedef hastalığı da var (egzama gibi çok yoğun ilerlemedi çok şükür)eşimde maalesef ailecek haplarla kremlerleyiz:KK53:
Git git baktır kuzu belki de ondan damla verdi işe de yaradı ama bilseydim bunu alırdım :KK53:

yetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım
Bende yapayım canım bağırsaklarımı büyük ihtimal çalıştırmaya ihtiyacım olacak günlük D vitamini 1000 ıu olursa kabızlık yapabilirmiş etkileri arasında var o yüzden gerekecek sağol canım:KK68:

Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırım :KK70:İkna edemedim kapsülü de çok etkiliymiş bilmiyorum ikimizinde aslında tekrardan gidip ölçtürmesi gerek :işsiz:Sedef hastalığı da var (egzama gibi çok yoğun ilerlemedi çok şükür)eşimde maalesef ailecek haplarla kremlerleyiz:KK53:
Git git baktır kuzu belki de ondan damla verdi işe de yaradı ama bilseydim bunu alırdım :KK53:
çok geçmiş olsun canım,düzenli kullansın bari eşin korkuyosa napıcan zorlada olmaz ya :))
cumaya aldım randevumu inşallah iş çıkmazda bu sefer giderim
baktırcaklarımıda yazayımda doktorun yanına gidince unutuyorum :KK48:

İyi gidiyor canım çok şükür inşallah herkes hamileliğini sorunsuz atlatır sabah arkadaşlar diyor kendimi düşünemiyorum böyle diye sorun yaşayanlar tekrar cesaret edemiyor ama çok şükür benim rahat bir gebeliğim var ve ne iş ne ev yaşamımı etkilemiyor

geçmiş olsun canım işte söz konusu sağlık olunca dediğin gibi insan her çareye başvuruyor, bence alternatif olması güzel iğne kapsül damla kime hangisi uygunsa. aslında ben den de istemişti diyetisyen d vitaminize baktırın diye ama kaldı öyle hem kendimi ihmal ediyorum.

Back
X