• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftanın Annesi !

zxshermine

Nirvana
Pro Üye
16 Haziran 2011
16.058
70.053
798
Televizyon kanalları her gün yeni bir yarışma formatı ile seyirci toplamaya çalışıyorlar. Bu defa anneliklerini yarıştırıyor kadınlar. Ne için ? Büyük ödül için. Umarım katılımcılar cast ajanslarından toplanmış figüran arkadaşlardır.
 
Kanalın resmi internet sayfasından tanıtım yazısı :

Haftanın Annesi’nde farklı özelliklere, dünya görüşüne, kişiliğe ve yaşam tarzına sahip dört anne, bir hafta boyunca birbirlerinin çocuk yetiştirme tarzını gözlemleyip, birbirlerini oylayacaklar. Yarışmayı kazanan şanslı anne 10.000 liralık ödülün sahibi olacak

Yarışmacılar, haftanın annesi olmak için mücadele ederken, ekran başından onları izleyen herkes, bir yandan bu rekabete yakından tanıklık edecek, bir yandan da çocuk gelişimi ile ilgili yeni bilgileri öğrenme imkanı bulacak.

Haftanın annesinde yarışmacılar, bazen ne yapmaları gerektiğini, bazen de ne yapmamaları gerektiğini bu yarışma sayesinde öğrenirken; belki de bu tecrübe neticesinde daha iyi birer anne olma şansını da yakalayacaklar.

Haftanın sonunda dört anne, temizlik, sağlıklı beslenme ve çocukla iletişim alanlarında birbirlerini oylayarak, haftanın en iyi annesinin kim olduğuna karar verecekler.

kaynak : http://www.kanalturk.com.tr/programlar/1220/haftanin-annesi
 
ben arada bakıyordum bu yarışmaya
zoraki kavga çıkaran çok bilmiş tiplerle doluydu:KK69:
 
Back
X