Haftasonlari evde oturmak isteyen koca.

caddythecat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
665
622
23
44
Mrb,sizinkiler de boyle mi ya deli olucam.Hic disari cikmak istemiyor denedim 3 haftasonudur evde geciriyoruz.Gidersek bi markete alisverise.Haftasonlari siz ne yapiyorsunuz merak ediyorum iyice üzulecem halime.

Hafta içi yoruldugu için olabilir mi.
Bazen eşim çıkmak ister ben derim ki ya evini özlemedin mi yat dinlen derim:)
Gezmek için onu beklemeyin. Hafta içini güzel değerlendirin. Haftasonu amaç dışarı çıkmak değilde birlikte zaman geçirmek olmalı.
Daha özel bi kahvaltı, kahvaltıdn snra güzel bi kahve ve sohbet. Akşam birlikte yemek yapmak vs vs

Hafta içi yoruldugu için olabilir mi.
Bazen eşim çıkmak ister ben derim ki ya evini özlemedin mi yat dinlen derim:)
Gezmek için onu beklemeyin. Hafta içini güzel değerlendirin. Haftasonu amaç dışarı çıkmak değilde birlikte zaman geçirmek olmalı.
Daha özel bi kahvaltı, kahvaltıdn snra güzel bi kahve ve sohbet. Akşam birlikte yemek yapmak vs vs
Evet yoruluyor ama ben de tam tersi gezme delisiyim kapana kısılmis gibi hissediyorum evde durunca.

Calismadigim halde haftaici 3 4 gunumu disarda gecirdigimde haftasonunu evde geciriyorum. Yorgyn ve pijamalarimi ozlemis hissediyorum kendimi. Haftanin 5 veya 6 gunu sabahin 7sinden aksamin 6sina kadar anca eve gelen insani bir dusunun. Haliyle evde miskinlik etmek isteyecek. Sizde haftaici gezin arkadaslarinizla ya da tek basiniza. Yalvarmayin su adamlara beni gezdirin diye.

Mrb,sizinkiler de boyle mi ya deli olucam.Hic disari cikmak istemiyor denedim 3 haftasonudur evde geciriyoruz.Gidersek bi markete alisverise.Haftasonlari siz ne yapiyorsunuz merak ediyorum iyice üzulecem halime.

Çalışıyorum ve haftasonu eve yapışıyorum. Ne insan görecek ne de evden çıkacak halim oluyor. Ancak sessiz sakin evimde şarj olabiliyorum bir dahaki haftaya.

Evini ozluyordur adamcagiz...insanlar uyumak icin eve geliyor..hele stresli,yoğun bir işi varsa kafasındaki sesleri ancak hafta sonu susturabiliyordur. 8 yaşında gun boyu okulda olan kızim bile hafta sonu evde olmak istiyor.Yeni bir parkın açılışı oldu giriş ücretsizdi...yakın arkadaşını çağırıp evde onla oynamayı tercih etti.

Haftaiçi çalışmayan kadın yakarışı :) çalışın,yorulun,sizde evin hayalini kurun. Hava almaya çıkarılmış olma hissi rahatsız etmez mi insanı ? İkinizde istiyorsanız keyifli olur dışarısı..
biz arkadaşlarımızla kahvaltı planı yaparız haftasonuna,gideriz biyerlere. Planımız yoksa bazen evde yaparız kahvaltıyı bazende hadi çıkalım deriz. Sonra ailelerden birine uğrar çocuğu bırakırız. Eve geçer dinleniriz yada birileriyle kahve moda göre alkollü bişeyler içmeye gideriz. Akşama ne yapsak diye plana başlarız. Bazen başbaşa bazende arkadaşlarla yemek planlarız. Muhtemelen alkollü olur ve gece uzar gider. Eğer yorgunsak evde bişeyler yiyelim bide film açarız deriz,uzanır miskinlik yaparız ama genelde aktif geçer haftasonları.

Ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım nereye gidelim desem gider ama gitmem dese kendim çıkar giderim gezerim dolaşırım. Ben seviyorum gezip dolaşmayı

Çok hak veriyor ve bende hsonu olunca eve kapanmayı tercih ediyorum. Herkes avmlere dışarlara doluşuyo o kalabalıklarda insan gezemiyor bir nefes alamıyor ki.
O nedenle hak veriyorum beylere haftaiçi işten çıkışta gidin bir yerlere beraber vakit geçirmekse amaç.

Hafta sonu dışarda bir işim olunca filan çok üzülüyorum dinlenemediğim ve hafta sonumdan bir şey anlamadığım için. Hafta içi çalışınca böyle. Biz gezmeleri hafta içi yapıyoruz genelde, sinemadır, tiyatrodur, yemektir. Hem her yer boş oluyor hem de hafta sonu dinlenmeye kalıyor. Hafta sonu İstanbul'da gezilmez zaten.

Haftaiçi çalışmayan kadın yakarışı :) çalışın,yorulun,sizde evin hayalini kurun. Hava almaya çıkarılmış olma hissi rahatsız etmez mi insanı ? İkinizde istiyorsanız keyifli olur dışarısı..
biz arkadaşlarımızla kahvaltı planı yaparız haftasonuna,gideriz biyerlere. Planımız yoksa bazen evde yaparız kahvaltıyı bazende hadi çıkalım deriz. Sonra ailelerden birine uğrar çocuğu bırakırız. Eve geçer dinleniriz yada birileriyle kahve moda göre alkollü bişeyler içmeye gideriz. Akşama ne yapsak diye plana başlarız. Bazen başbaşa bazende arkadaşlarla yemek planlarız. Muhtemelen alkollü olur ve gece uzar gider. Eğer yorgunsak evde bişeyler yiyelim bide film açarız deriz,uzanır miskinlik yaparız ama genelde aktif geçer haftasonları.
Calismadigimi nerden cikardiniz tabiki ben de calisiyorum.8-5 isteyim.Haftasonu da en azindan 1 gun evde degil de disarda olmak istiyorum

calisiyorum ve tum gunu evde gecirmekten nefret ediyorum.

cocuklar icin zaten haftaici haftasonu, tatil bayram vs biz hep erkenden evdeyizdir, o yuzden evde de baya vakit geciriyoruz yani,
en azindan bir kac saat de olsa ben disari cikmak, gezmek dolasmak istiyorum.

esim de istemezdi ama ben o zaman ben gideyim deyip onu evde yanliz birakinca, hatta daha kotusu cocuklarla birakinca :ıslık: simdi sen cikiyorsan biz de geliyoruz diyor hemen :KK48:

alisverise gideriz zaten muhakkak, onun disinda hava durumuna gore yuruyuse, parka, cocuk oyun alani olan kafelere veya restoranlara, yine cocuklar icin aktivitesi olan eglence merkezlerine, kutuphaneye gideriz. Yazin daha cok doga yuruyusu tercih ediyoruz, spor kiyafetlerimizi giyip aziklarimizi da sirtlandik mi sabah git aksam don yapiyoruz. Bir de tabi deniz deniz deniz...

Evet yoruluyor ama ben de tam tersi gezme delisiyim kapana kısılmis gibi hissediyorum evde durunca.
Çalışıyor musunuz ?

Aynısı benim eşimde de vardı. Sizde program yapın. Ona sormadan sinema bileti tiyatro bileti konser bileti alın hadi gidiyoruz deyin. En mantıklısı bu sanırım.

Yalniz nickle baya uyumlu bir konu ve uyesiniz..
Dışarı çıkmak için eşinizi beklemeyin siz çıkın yada maksat birlikte olmaksa evde güzel vakit geçirin.Guzel bir film izleyin,tavla oynayın,sohbet edin,sevişin..vs..:cool:

Back
X