Haftasonlarini sevmemek

Şu benim çocugum aşırı hareketli diyenleri pek anlayamıyorum.benim çocugumda dahil etrafımda gördüğüm çocukların hepsi çok hareketli.yeni nesil çocuklar hep böyle.sizin çocugunuz özel değil yani.sabah 8 de kalkıp gece 12bcğa kadar uyumayan bir çocugum var.buna rağmen gece deliksiz uyumaz çünkü uykudan nefret ediyor.gündüz 10saniyeden fazla sabit durdugunu bilmem.gözlerim uykusuzluk yorgnluktan çöktü.kendim 10yıl yaşlandım ki daha 2bck yaşında böyle.üst komşu çocuguda resmen bir fırlama alt komşununkide.karşı komşuyu sölemiyorum bile.yani kısaca her anne gibisiniz.sabır.

4 yaşında bebeğin yağda yumurta mı pişirdi çocuğunuz farklı bir çocuk. belki ileri zekalıdır ay çok sevimli. Üzülmeyin allah sabır versin inşallah çok gurur duyacağınız bir çocuk olur. Normalde çocuk sevmem ama bi içim kaynadı çocuğunuza

Uykusuzluk olur yorgunluk olur efenim yaramazlık falan çocukla alakalı ne varsa
İnşallah her açıdan çok rahat, eğlenceli, keyifli çok tatlı, sağlıklı ana babasına çevresine ülkesine milletine hayırlı evlatların olur :))

Uyumuyor olması en zoru olmalı, kolaylıklar diliyorum. Bizimkinin uykusu fena değil şükür. Ama hareketliliği bir mahalleye destan oldu şimdiden. Biz de çevre de çok görüyoruz hareketli ama bunda sınır yok. Her şey iki dakikanin için de oluyor. Umarım sizinki bizimki gibi değildir :) ama sabredecegiz işte. Allah canlarina sağlık versin.

İnşallah inşallah çok guzel., Faydalı işlere imza atar bütün çocuklarımız... Bugün ki sabrımızın karışıklığını alırız :))
İleri zekalı olsa azıcık annesinin halini anlar bazı şeyleri yapmazdı diyorum. Normaline razıyım. :)) teşekkürler..

Harika otesi evet. Ben de pek sevdim okurken kaynastim cocukla :)))))))

Cumartesi sabah esiniz alsin parka cikarsin siz uyuyun. Pazar da siz cikarin esiniz uyusun. Havalar guzel. Hareketli cocuk cok zor. Her zaman bir faaliyet ister

acaba hem çalışıp hem de okuduğunuz için -üni gibi bir şey okuyorsunuz sanırım- ekstra yoruluyor olabilir misiniz?

acaba hem çalışıp hem de okuduğunuz için -üni gibi bir şey okuyorsunuz sanırım- ekstra yoruluyor olabilir misiniz?
Sanırım bu konuda sorun bende. Belki de yanlış yapıyorum bilemiyorum. Hem öğretmenim hem kendi alanimda tez yazıyorum hem hukuk okuyorum.. çok zorlanıyorum evet değer mi emin değilim...

Amin canım amin , kendi evimiz olmasa çoktan imza toplanıp atılmıştık.140ekran tv yi devirdi şükür ona bişey olmadı.nyse geçecek bunlar.ya sabır.

Ayni seyleri ben de soyluyorum surekli. Ben calisirken dinleniyorum. Cumartesi, pazar ve pazartesi evdeydim butun yil. Bizim baba da evde olmuyor cogunlukla. Ayin uc haftasonu ya cumartesi ya pazar 24 saat nobetci. Mesela bu haftasonu cumartesi sabah gitti, pazar sabah geldi. Gelir gelmez yatti. Aksam 4te ancak uyandi cunku berbat bir nobet gecirmis. Adam iste oldugu vakit neredeyse hic oturmuyor. Ben de evde her seyiyle tek basima ilgileniyorum. Parka gidip gelmek zaten eziyet ama mecbur cikariyorum. Eve gelince banyo yaptirmak, ust bas degistirmek, altini degistirmek tam bir cile. Surekli tekmeleniyorum. Bizimkinin kardesi yolda. Insallah dediginiz gibi olur, kardesi gelince biraz duzelir.

Siz yazın yine düzeliyor mu duzeltmiyor mu, ben ona göre bir ortalama bakıp ikinci düşüneyim :))

Bence cocugunuzun daha fazla ilgiye ihtiyacı var.siz bile onun yüzünden haftasonlarını sevmezken, krestekilerin onu bağırlarına bastığını dusunmuyorsunuzdur.
Belliki ilginizi bu şekilde cekebildigi için böyle davranıyor.
Oğlum anaokulundan her dönüşünde enerji patlamasi yaşıyor, bambaşka bir cocuk oluyor. orada sıkılıyor çünkü. Okul cikisi bir saatimi aliyor onu eski haline çevirmek. isterindeysem arayıp akşam neler yapacağımızi anlatiyorum vs
oğlunuz bu düşüncelerinizi hissetmişse, sizi cezalandırmak icinde böyle davranıyor olabilir.
Ben yoğun bir ilgi terapisinin sorununuzu çözeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…