- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Dilek özünde iyi ama dileğinizi iyi tanımlayın derim. Akıllı uslu yavrular nasip olsun.Uykusuzluk olur yorgunluk olur efenim yaramazlık falan çocukla alakalı ne varsa
Amin inşallah, sizlere de bol bol dayanma gücü versinDilek özünde iyi ama dileğinizi iyi tanımlayın derim. Akıllı uslu yavrular nasip olsun.
Bu da bi imtihan çünkü.
İnşallah her açıdan çok rahat, eğlenceli, keyifli çok tatlı, sağlıklı ana babasına çevresine ülkesine milletine hayırlı evlatların olur :))Uykusuzluk olur yorgunluk olur efenim yaramazlık falan çocukla alakalı ne varsa
Uyumuyor olması en zoru olmalı, kolaylıklar diliyorum. Bizimkinin uykusu fena değil şükür. Ama hareketliliği bir mahalleye destan oldu şimdiden. Biz de çevre de çok görüyoruz hareketli ama bunda sınır yok. Her şey iki dakikanin için de oluyor. Umarım sizinki bizimki gibi değildir :) ama sabredecegiz işte. Allah canlarina sağlık versin.Şu benim çocugum aşırı hareketli diyenleri pek anlayamıyorum.benim çocugumda dahil etrafımda gördüğüm çocukların hepsi çok hareketli.yeni nesil çocuklar hep böyle.sizin çocugunuz özel değil yani.sabah 8 de kalkıp gece 12bcğa kadar uyumayan bir çocugum var.buna rağmen gece deliksiz uyumaz çünkü uykudan nefret ediyor.gündüz 10saniyeden fazla sabit durdugunu bilmem.gözlerim uykusuzluk yorgnluktan çöktü.kendim 10yıl yaşlandım ki daha 2bck yaşında böyle.üst komşu çocuguda resmen bir fırlama alt komşununkide.karşı komşuyu sölemiyorum bile.yani kısaca her anne gibisiniz.sabır.
4 yaşında bebeğin yağda yumurta mı pişirdiçocuğunuz farklı bir çocuk. belki ileri zekalıdır ay çok sevimli. Üzülmeyin allah sabır versin inşallah çok gurur duyacağınız bir çocuk olur. Normalde çocuk sevmem ama bi içim kaynadı çocuğunuza
Harika otesi evet. Ben de pek sevdim okurken kaynastim cocukla :)))))))4 yaşında bebeğin yağda yumurta mı pişirdiçocuğunuz farklı bir çocuk. belki ileri zekalıdır ay çok sevimli. Üzülmeyin allah sabır versin inşallah çok gurur duyacağınız bir çocuk olur. Normalde çocuk sevmem ama bi içim kaynadı çocuğunuza
Akşam 9 a doğru uyuyor. Son bir yıldır gundüz uyumuyor artik. Ama o saatten sonra ev topla iki bardak çay iç. Bir saat ders calis (okuyorum çünkü) bitti vakit.Hafta içinde yana sıkıntı yok. Ama haftasonu uykusuda gec vakte kalıyor. 10.30 a kadar kalıyor ben de kafayı yiyorum
Sanırım bu konuda sorun bende. Belki de yanlış yapıyorum bilemiyorum. Hem öğretmenim hem kendi alanimda tez yazıyorum hem hukuk okuyorum.. çok zorlanıyorum evetacaba hem çalışıp hem de okuduğunuz için -üni gibi bir şey okuyorsunuz sanırım- ekstra yoruluyor olabilir misiniz?
Amin canım amin , kendi evimiz olmasa çoktan imza toplanıp atılmıştık.140ekran tv yi devirdi şükür ona bişey olmadı.nyse geçecek bunlar.ya sabır.Uyumuyor olması en zoru olmalı, kolaylıklar diliyorum. Bizimkinin uykusu fena değil şükür. Ama hareketliliği bir mahalleye destan oldu şimdiden. Biz de çevre de çok görüyoruz hareketli ama bunda sınır yok. Her şey iki dakikanin için de oluyor. Umarım sizinki bizimki gibi değildir :) ama sabredecegiz işte. Allah canlarina sağlık versin.
Siz yazın yine düzeliyor mu duzeltmiyor mu, ben ona göre bir ortalama bakıp ikinci düşüneyim :))Ayni seyleri ben de soyluyorum surekli. Ben calisirken dinleniyorum. Cumartesi, pazar ve pazartesi evdeydim butun yil. Bizim baba da evde olmuyor cogunlukla. Ayin uc haftasonu ya cumartesi ya pazar 24 saat nobetci. Mesela bu haftasonu cumartesi sabah gitti, pazar sabah geldi. Gelir gelmez yatti. Aksam 4te ancak uyandi cunku berbat bir nobet gecirmis. Adam iste oldugu vakit neredeyse hic oturmuyor. Ben de evde her seyiyle tek basima ilgileniyorum. Parka gidip gelmek zaten eziyet ama mecbur cikariyorum. Eve gelince banyo yaptirmak, ust bas degistirmek, altini degistirmek tam bir cile. Surekli tekmeleniyorum. Bizimkinin kardesi yolda. Insallah dediginiz gibi olur, kardesi gelince biraz duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?