• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hak ettiğim değeri göremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi deSe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deSe

Ziyaretçi
ilişkim bundan 1 sene önce basladı sevgilimle o askerde :1no2: iznindeyken tanıştık ve giderken numaramı istedi bi kaç ay telefonda görüştük ve birbirimize aşkımızı ilan ettik ama askerdeyken her gun neredeyse arar sorardı evlilik planlarından bahsederdi hep o zamanlarda maddi manevi hep yanında olmaya çalıştım oldum da hepsi HELAL OLSUN.. ama askerden geldi değişti aramaz sormaz oldu askerden her dakika konustuğumuzu bilirim.. soğuk davranmaya basladı bunun nedenini sorduğumda sustu ayrılmak mı istiosun dedim bilmiorum dedi o zaman başımdan aşağı kaynar sular döküldü bir süre arama sorma beni dedi zor da olsa kabul etim ayrılmamızdan bir gun bile geçmemişken o beni aramaya basladı. neyse tekrar basladık ama gene hak ettiğim değeri göremiyorum sürekli huysuzluklar yapıyor alttan almaya çalışıyorm ama bazen çıldırıcak gibi oluorum. bana en koyanı da eskiden evlilik lafını ağzından düşürmeyen sevgilim şimdi evliliğin e sini duyduğunda lafı değiştirio ne yapıcam ne edicem bilmiorum.. yardımınıza ihtiyacım var..:1no2: benneyaptımki :gitme: senağlama

açık konuşayım

askerde boş kalmış..izinde sizinle tanışınca o boşluğu sizinle doldurmaya çalışmış

askerlik bitince de size ihtiyacı kalmamış

aslında o size açşık falan değildi sadece vakit geçirdi

üzgünüm ama bi güzel kullanılmışsınız

bu ihtimali düşünmüyor değilim.. ama konduramıyorum işte tşkr ederim yorumunuz için.

şimdi sorsan psikolojim bozuk der askerde zor günler geçirdim der aman ya boşver sallama hatta hala birlikteyseniz ayrıl askerde zaman geçirmiş senle benim de ark sevgilisi askerdeydi çocuk evlilkte evlilik diyip duruodu kızda tabi sevgilim gelince söz olacak nişan olacak diye konusup duruyordu cocuk asker bitti geldi aramaz sormaz konussalar ark söz keselim fln derdi benim maddi anlamda kendimi toplamam lazım olmaz derdi sanki kız ona demiş önceden askerdeyken oyalanacak bişiler arıolar

evet bana da aynı şeyi söylüyor. "işim yok gücüm yok babanın karşısına nasıl çıkayım.. eğer işim gücüm olur da gelip de seni istemezsem o zaman konuşursun." aynen bu şekil demişti bana .

oh beyfendi askerdeydi boşlukları doldurcak biri buldu hemen evlilikti vay babam evlilik planlarıymış askerdede sıkı eğitim var çarşıya çıkınca çarşının verdiği mutlulukla kızamı bakcak alemmi yapcak kızmı tavlayacak akşam askeriye zamanlar kısıtlı birde askerlik bitti özgürlüğüne kavuştu şimdi elimi sallasam ellisi hesabında artık senin o heriften hayır gelmez dikiş tutmaz benden sana söylemesi dekmeyi bas hayde yavrum bir yürüde önden ense tıraşını görüyüm de postala ona hakedeni yapmamışsın kuzum geç bile kalmışsın

işte meşhur bahane o zaman neden askerde evlilk fln diyip duruomus sordunmu

askerlik çok farklı cnm vakit gecmıyor onlar için gönul eglendırmeye bakıyolar. bence ayrıl ve daha cok bağlanma ılerde cok pişman olursun yol yakınken dön. ilerde mutsuz olmaktansa bırak koyver gıtsın degmez...

kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum :(

canım kafan karısık anlıyorum alışmışsın galiba ama hayırlısı bu senin için askerde evlilik dilinden düşmeyen adam şimdimi mantıgıyla hareket edio boşver sende mantıklı davran anladıgım kadarıyla yasında daha küçük boşver birgun gulersin bu düşündüklerine

hakkımda hayırlısı olsun diyip geçiyorum zaten yapıcak pek fazla bişeyimde yok ben yapıcam yaptım gerisi ona kalmıs diyip avutuyorum kendimi

hayatım olmayan seyleri oldurmaya calışma boşfer ayrılmak istiyorsa ayrılırsın erkekler askerde kadınlara kızlara hasret olduklarını sayarlarıs genelde o yüzden senle o boş zamanlarını doldurmus sanırım şimdi askerlik bitti demekki senide bitirdi gözünde hiç üsteleme ttak sepeti koluna herkes kendi yoluna de mevlam hayırlı insanlarla karsılastırsın ikinizide inş

Canım benim üzülmemeye çalış. Kendince uğraşılarla oyalanmaya çalış, okuyorsan filan derslerine kendini ver. Balık baştan kokar diye bir laf vardır bilirsin, bu tarz insanlar ruhen insanı öylesine yıpratırlar ki iki gün geçse iki yıl gibi gelir kişiye. Ruhen kendini telkin et ve koyver yoluna gitsin. Unutma ki, hiç kimse vazgeçilmez değildir.

hayatımda ilk kez güvendim kimseye güvenmediğim kadar o da boş çıktı.. artık her telefon çalışında acaba gene ayrılmak için mi arıyor diye düşünmeden edemiyorum.

canım bence o telefonu sen deil o alsın bence senin için hayırlısı bu ilişkinin bitmesi üzülme boşver dicem ama anlıyorum seni cnm benim

çok üzücü ya bu erkeler nekadar anlayışsız ruhsuz varlıklar duygusuz lar ya bunlara hakaretlerin en büyüğü gerekte ortam müsait değil ona aslında bir osmanlı tokatı lazım

kime anlatsam bu heriften sana hayır gelmez diyor. ama gidemiyorum işte yapamıyorum olmuor..

açık konuşayım

askerde boş kalmış..izinde sizinle tanışınca o boşluğu sizinle doldurmaya çalışmış

askerlik bitince de size ihtiyacı kalmamış

aslında o size açşık falan değildi sadece vakit geçirdi

üzgünüm ama bi güzel kullanılmışsınız

cnm ben de aynen böyle düşünüyorum
çünkü ilişkiniz o sırada başlamış
tabii gene ilişkinin içeriğini sen bilirsin a.s

canım bende navb a katılıyorum
eger daha fazla mutsuz olmak ıstemıyorsan bu adamdan kurtul canım
ne kadar erken kurtulursan o kadar ıyı
onun yerıne hayatında darda kalmasa da senı sevecek bu kadar senı uzmeden
mutlu edecek bırını bul

Back