• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hak ettiğim değeri göremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi deSe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilişkim bundan 1 sene önce basladı sevgilimle o askerde :1no2: iznindeyken tanıştık ve giderken numaramı istedi bi kaç ay telefonda görüştük ve birbirimize aşkımızı ilan ettik ama askerdeyken her gun neredeyse arar sorardı evlilik planlarından bahsederdi hep o zamanlarda maddi manevi hep yanında olmaya çalıştım oldum da hepsi HELAL OLSUN.. ama askerden geldi değişti aramaz sormaz oldu askerden her dakika konustuğumuzu bilirim.. soğuk davranmaya basladı bunun nedenini sorduğumda sustu ayrılmak mı istiosun dedim bilmiorum dedi o zaman başımdan aşağı kaynar sular döküldü bir süre arama sorma beni dedi zor da olsa kabul etim ayrılmamızdan bir gun bile geçmemişken o beni aramaya basladı. neyse tekrar basladık ama gene hak ettiğim değeri göremiyorum sürekli huysuzluklar yapıyor alttan almaya çalışıyorm ama bazen çıldırıcak gibi oluorum. bana en koyanı da eskiden evlilik lafını ağzından düşürmeyen sevgilim şimdi evliliğin e sini duyduğunda lafı değiştirio ne yapıcam ne edicem bilmiorum.. yardımınıza ihtiyacım var..:1no2: benneyaptımki :gitme: senağlama

Seni evlilik lafları ile kandırmış..itin teki işte belli..Alttan alırsan daha çok üzülürsün.Defolup gitsin,cehenenme kadar yolu var.. Hiç değmez onun için maddi manevi fedakarlıklar yapmaya...

Back