- 6 Ocak 2022
- 126
- 107
- 23
- 32
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
O köstek olanları hayatınızdan çıkarın göreceksiniz nasıl pozitif enerji dolacaksiniz. Öyle insanlar mahvediyor hayatlarımızı.İnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Al benden de okdr bu aralar saglik sorunum yuzunden 80lik 90 lik gibiyim herseyin basi saglikmıssİnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Maddiyat değil aslında beni sıkan maddi sorunlara her türlü çöüzm bulursun en başta dediğiniz gibi ayağını yorganına göre uzatırsın ,harcamanı ona göre yaparsın ama benim üzerindeki yorgunluk, kırgınlık... Bu Arada pollyana değilsin benceSu ekonomik kosullarda beklentilerini cok dusurmelisin herseyden once yoksa mutsuzluk yakani birakmaz.
4 kazanirken 6 harcarsan mesela, harcadigin saniye mutlu olmak disinda 24 saat gergin olursun.
Kisisel iliskilerde de sagolsun bizim insanimiz her halta maydonoz, insanlari cok onemsersen kendine deger vermezsen cok uzulursun.
Benim mottom, az insan cok mutluluk.
Annem, babam, esim ve cocuklarim disinda kimsenin lafini takmam, duymam, onemsemem. Kapimi kapadigimda arkada birakabildigim insanlari yok saymayi cabuk ogretti hayat bana.
Para meselesinde dengeni bulup (keske hepimiz cok cok harika islere ve maaslara sahip olabilsek ama imkanlar ortada), kisisel iliskilerde de sınırını korumayi ogrendikten sonra mutluluk geliyor diye dusunuyorum.
Ya da ben cok polyanna'yim bilmiyorum.
Şu hayatta en iyi becerdiğim şey susmak ... Yorgunluğum kırgınlığım tamda bahsettiğin şeylerden ötürü... Sırtının okşanmasını istemek yasa sıkıca sarılıp ben buradayım hissini vermek çok bu beklenti içine girmek oluyor...Haketmediğimiz hayatları aslında çevremizdeki insanlar yüzünden yaşadığımızı düşünüyorum maddiyatı bir kenara bırakırsak. Çünkü insanların tavırları, hareketleri, yaptıkları bir bütün haline gelip attığımız adımları belirliyor çoğunlukla ve üzüntü yaratıyor. Yapılması gereken insanları umursamadan hayatımıza devam edebilmek ama yaptıkları eylemler bizi de etkilediği zaman susup oturamıyoruz maalesef.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin , dualarımdasınAl benden de okdr bu aralar saglik sorunum yuzunden 80lik 90 lik gibiyim herseyin basi saglikmıss
Çevremde 1 insan kalmaz yemin olsun ....O köstek olanları hayatınızdan çıkarın göreceksiniz nasıl pozitif enerji dolacaksiniz. Öyle insanlar mahvediyor hayatlarımızı.
Daha iyi işte, hayırlı insanlara yer açılır. Hayatta başka türlü olumlu dönüşüm yaşanmaz çünkü.Çevremde 1 insan kalmaz yemin olsun ....
Sizi cevreniz mi yordu, kirdi?Şu hayatta en iyi becerdiğim şey susmak ... Yorgunluğum kırgınlığım tamda bahsettiğin şeylerden ötürü... Sırtının okşanmasını istemek yasa sıkıca sarılıp ben buradayım hissini vermek çok bu beklenti içine girmek oluyor...
Okul , iş ?İnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Aynen, hastalıklar yaşanmışlıklar bunlar kabulum oldu yaşandı bitti ama çevre aşırı yordu, uzak kalsam da konuşmadan da yorduSizi cevreniz mi yordu, kirdi?
Fizik son sınıf hatta bitirebilir sem 4 dersim var...Okul , iş ?
Durumunuz nedir ?
Ne eksik hayatınızda ?
Valla bunun cevabını bende çok arıyorum aramakla kalmayıp çabalıyorum da ama umarım bir gün o bizi bulurİnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Soruna cevabım ne yazık ki şanslı olarak adam gibi aileye doğmadiysan,destekleri yoksa (maddi manevi)çok zor.Yorgun savaşçı olarak bitirirsin ömrü.İnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Erkeklerin çoğunluğunun kafasına kürekle vurmak suretiyle anlatınca anlarlarFizik son sınıf hatta bitirebilir sem 4 dersim var...
8 aylık kızım var yeni doğum yaptım sayılır.
Neden daha fazla kazanmadığımızı sorgulayan bir eş , kendi ailesine gösterilen özen, ilgi...
Diyeceksin sana göstermiyor mu sanki sadece yatak odasında sınırlı dakikalarda ilgi yada normal zamanda da o amaçla gösterilen ilgi, rahatsız olduğumu belirtim ben bunları senle yaşanmayacağım da kimle yaşayacağım dedi...
Ben ise daha basit daha kolay bir yaşamdan yanayım mesela işten geldi ya içinde sadece sevgi olduğu için sarılsa, sebepsizce yüzümü okşasa daha basit olabilir herşey... Benim beklediğim ilgiyi ablasına annesine gösterince üzülüyorum ben hak etmeuevek ne yaptım diye
AnladımFizik son sınıf hatta bitirebilir sem 4 dersim var...
8 aylık kızım var yeni doğum yaptım sayılır.
Neden daha fazla kazanmadığımızı sorgulayan bir eş , kendi ailesine gösterilen özen, ilgi...
Diyeceksin sana göstermiyor mu sanki sadece yatak odasında sınırlı dakikalarda ilgi yada normal zamanda da o amaçla gösterilen ilgi, rahatsız olduğumu belirtim ben bunları senle yaşanmayacağım da kimle yaşayacağım dedi...
Ben ise daha basit daha kolay bir yaşamdan yanayım mesela işten geldi ya içinde sadece sevgi olduğu için sarılsa, sebepsizce yüzümü okşasa daha basit olabilir herşey... Benim beklediğim ilgiyi ablasına annesine gösterince üzülüyorum ben hak etmeuevek ne yaptım diye
Bu çok doğru ya . Eczacıyım aileden bir maddi kaynağım olmadığı için özel sektörde sürünüyorum .Bazı insanlar çok şanslı cidden. Ben hep maddi zorluk çekerek geldim buralara bundan sonrası da öyle olur zaten .hayatıma giren insanlar da bana bir şeyleri çok gören insanlar oldu .Soruna cevabım ne yazık ki şanslı olarak adam gibi aileye doğmadiysan,destekleri yoksa (maddi manevi)çok zor.Yorgun savaşçı olarak bitirirsin ömrü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?