• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hak mı bu?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Sabah her şey çok güzeldi kabin memuru olmak isterdim hep o hayalimi gerçekleştirdim başvuru yaptım kabul edildim falan kimse moralimi bozamaz demiştim fakat 2 senelik bir ilişkim vardı geçen ay bitirmiştik ama ben içimde hala bitirememistim ne yazık kı dün öğrendim ki en yakın arkadaşıma mesajlar atmış konuşmuşlar ayrildigimizdan beri bu arada kız onunla sevgili olduğumu bilmiyordu çünkü ben çok yakınım olsa dahi iliskimi soyleme taraftarı pek değilimdir. Ayrıldığımizdan beri konuşmuşlar bunuda bana bir arkadaş söyledi bende kendisine sordum evet dedi ben herşeyi anlattım ona sanırım kızda yetistirmis olacak ki hemen çocuk mesaj atti biz senle hiç bişey yasamadik senle sadece arkadaştık arkadaşını kıskanma, seni gormiyim ben gibi laflar söylemeye başladı 2 saatir ağlıyorum sinirlerim bozuldu en çokta arkadaşımın bana değilde ona inanmasi çok gücüme gitti biz o çocukla nisanlanacak duruma bile gelmiştik. Şimdi ise en yakın arkadaş dediğim insanla...
Daha öncede sutten ağzım yanmıştı yine aynısı oldu kime arkadaş desem hep bir yerden darbe yiyorum kendimede kızıyorum ama hiç bir Allah'ın kuluna tek zararım dokunmadi herkes tarafından sevilen oldum neden böyle şeyler yaşıyorum? İlla kötü mu olmak gerekiyor?

Hatırladım seni. Kabul edildin demek tebrik ederim.
Aman boşver bunları şimdi sen hayallerine koşuyorsun ötesi var mı daha çok gençsin ve yolun başındasın ne arkadaşlar ne sevgililer çıkacak karşına. Üzülmeye değmez

Hatırladım seni. Kabul edildin demek tebrik ederim.
Aman boşver bunları şimdi sen hayallerine koşuyorsun ötesi var mı daha çok gençsin ve yolun başındasın ne arkadaşlar ne sevgililer çıkacak karşına. Üzülmeye değmez
Annemde böyle söyledi fakat olay çok taze olduğu için kendime yediremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 aylık çocuğa sattiysa demek ki ...
Herkes kendi karakterini belli ediyor işte

Canim hic uzme kendi 2 sinide sil at ve unut.Bu arada benimde kucuklugimden beri hayalim kabin memuru olmakti hosteslik yani hala icimde uhte kaldi. Gecen sene arasitirdim ingilice iyi olmasi lazim ayriyeten 27 yas ustu sinavlara katilamiyordu suan yasim 26 ama dogum yaptim ayriyeten cocuklari buyit derken hayalim uctu anlican :KK43: senin elinde boyle bir guzel imkan var karsina daha cok iyileri cikar 2 tane curuk arkdasa denk geldin diye boyle devam etcek diye bir sey yok .Hakkinda hayirlisi olur insallah

Amaan demek ki yeterince yakın bir arkadaş değilmiş salla gitsin. ;Yeni işin hayırlı olsun

Annemde böyle söyledi fakat olay çok taze olduğu için kendime yediremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 aylık çocuğa sattiysa demek ki ...
Herkes kendi karakterini belli ediyor işte
Dostlar böyle günlerde belli oluyor işte. Kim dost kim değil anlıyorsun ve an geliyor yanında 3-5 candan insan kalıyor.
En iyisi de bu. Sıkma canını. Başarının tadını çıkar. Yepyeni bir hayat başlıyor :sampiyon:

Dostlar böyle günlerde belli oluyor işte. Kim dost kim değil anlıyorsun ve an geliyor yanında 3-5 candan insan kalıyor.
En iyisi de bu. Sıkma canını. Başarının tadını çıkar. Yepyeni bir hayat başlıyor :sampiyon:
Bundan sonra arkadaşmış ilişkiymiş uzun süre ikisiylede uğraşamam artık dilim yandı fazlası ile

Ben yaşamışım da içime oturmuş gibi hissettim bi an okurken. Arkadaş kazığı sevgiliden çok daha kötü hissettiriyor bence. Böyle olmasa da yaşadım.
Arkadaşlığınız ne kadarlık? Çok uzun olmadığını düşündüm, bu kadar basitçe çekip gidemezdi arkadaşınız yoksa.
Bir de bana çok garip geldi gerçekten ciddi ilişkinizden "en yakın" arkadaşınıza bahsetmemeniz, anlayamadım pek, ne bilim sevgilinizle gezmeye gittiğiniz gün mesela arkadaşınızla hiç mi sohbet etmediniz napıyorsun vs. diye, yalan mı söylediniz?
Boşvermeye çalışın, hayallerinize adım atmışsınız, ayaklarınızın üstünde durmak önceliğiniz olsun şuan, çok tebrik ederim.

Ben yaşamışım da içime oturmuş gibi hissettim bi an okurken. Arkadaş kazığı sevgiliden çok daha kötü hissettiriyor bence. Böyle olmasa da yaşadım.
Arkadaşlığınız ne kadarlık? Çok uzun olmadığını düşündüm, bu kadar basitçe çekip gidemezdi arkadaşınız yoksa.
Bir de bana çok garip geldi gerçekten ciddi ilişkinizden "en yakın" arkadaşınıza bahsetmemeniz, anlayamadım pek, ne bilim sevgilinizle gezmeye gittiğiniz gün mesela arkadaşınızla hiç mi sohbet etmediniz napıyorsun vs. diye, yalan mı söylediniz?
Boşvermeye çalışın, hayallerinize adım atmışsınız, ayaklarınızın üstünde durmak önceliğiniz olsun şuan, çok tebrik ederim.
4 senelik arkadaşımdı
Yani evet bahsetmedim hiç tabi bahsettim ama isim olsun falan hiç söylememistim

Bundan sonra arkadaşmış ilişkiymiş uzun süre ikisiylede uğraşamam artık dilim yandı fazlası ile
Nasibinde varsa çıkar karşına zaten. Arkadaş olsun, sevgili olsun.. Sen içini rahat tut.
Ben erkeklerden tiksinir hale gelmişken tanışmıştım eşimle, herşey değişti :KK22:

4 senelik arkadaşımdı
Yani evet bahsetmedim hiç tabi bahsettim ama isim olsun falan hiç söylememistim

Sevgiliniz olduğunu biliyordu ama kim bilmiyordu? 4 sene az da değilmiş.. İnanmaması çok garip gerçekten, gereksiz, yük olan bir insanmış, kurtulmuşsunuz... Bunlar ders olacak hep, umarım çabuk atlatırsınız...
Yeni bir iş yeni bir kapı inşallah :)

Nişanlanmayı düşünecek kadar ilerlemiş ilişkinizi sakladığınız insan yakın arkadaşınız olamaz. Bence kızın hiç suçu yok niye arkadaşımdan drabe yedim diyorsunuz ki. Kıza vaktiyle sevgilinizden bahsetmemişsiniz kız oğlanla birşeyler yaşamaya başlayınca ayrılsınlar diye koşup yetiştirmişsiniz hemen. E bu kız size niye inansın. Ayrıca ayrılmışsınız bitmiş kim kiminle isterse çıkar maalesef.

En yakın arkadaşım 2 yıldır birlikte olduğu ve nişanlanacak raddeye gelen insanı benden saklıyor adını dahi söylemıyor ve ben bunu ilişki bitip adam bana yazınca öğrenıyorsam o saatten sonra asıl o kişi benim arkadaşım değildir, hiç olmamıştır zaten. İlişkinizden detaylı bahsetmek veya sürekli onu konuşmak, her bilgiyi vermek zorunda değilsiniz burada mevzu o değil zaten düpedüz arkadaşa güvenilmemiş saklanmış. Kim kimi kırmış bilemedim.

İyi tarafından bakalım gerçek yüzünü evlenmeden gördün bunu düşün arkadaşında eski sevgiline kapılmış yapilcak bir şey yok

Back
X