- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
- 23
Sabah her şey çok güzeldi kabin memuru olmak isterdim hep o hayalimi gerçekleştirdim başvuru yaptım kabul edildim falan kimse moralimi bozamaz demiştim fakat 2 senelik bir ilişkim vardı geçen ay bitirmiştik ama ben içimde hala bitirememistim ne yazık kı dün öğrendim ki en yakın arkadaşıma mesajlar atmış konuşmuşlar ayrildigimizdan beri bu arada kız onunla sevgili olduğumu bilmiyordu çünkü ben çok yakınım olsa dahi iliskimi soyleme taraftarı pek değilimdir. Ayrıldığımizdan beri konuşmuşlar bunuda bana bir arkadaş söyledi bende kendisine sordum evet dedi ben herşeyi anlattım ona sanırım kızda yetistirmis olacak ki hemen çocuk mesaj atti biz senle hiç bişey yasamadik senle sadece arkadaştık arkadaşını kıskanma, seni gormiyim ben gibi laflar söylemeye başladı 2 saatir ağlıyorum sinirlerim bozuldu en çokta arkadaşımın bana değilde ona inanmasi çok gücüme gitti biz o çocukla nisanlanacak duruma bile gelmiştik. Şimdi ise en yakın arkadaş dediğim insanla...
Daha öncede sutten ağzım yanmıştı yine aynısı oldu kime arkadaş desem hep bir yerden darbe yiyorum kendimede kızıyorum ama hiç bir Allah'ın kuluna tek zararım dokunmadi herkes tarafından sevilen oldum neden böyle şeyler yaşıyorum? İlla kötü mu olmak gerekiyor?
Daha öncede sutten ağzım yanmıştı yine aynısı oldu kime arkadaş desem hep bir yerden darbe yiyorum kendimede kızıyorum ama hiç bir Allah'ın kuluna tek zararım dokunmadi herkes tarafından sevilen oldum neden böyle şeyler yaşıyorum? İlla kötü mu olmak gerekiyor?