- 14 Ağustos 2014
- 108
- 24
- 48
- 29
- Konu Sahibi Butterflyy34
-
Çözüm olarak bildiğiniz bir dua meselaçozum derken?
Buralara girmeyin konu uçar diyimÇözüm olarak bildiğiniz bir dua mesela
Çok teşekkür ederim sürekli okuyacağım artık Umarım güzel şeyler olurNas felak okuyun kendinize.
Olumlu düşünün ama hayata dair
Herkese merhaba.
Benim gibi bu durumu yaşayan var mı gerçekten merak ediyorum. Sorun şu ki; ne zaman sevineceğim, mutlu olacağım, benim için güzel bişey olacak olsa ya da olmuş olsa mutluluğumu biriyle ya da birileriyle paylaştıktan sonra illaki o güzel olmuş olan şey bir anda tersine dönüyor ya da tamamen olmuyor. Hep aynı şey. Bu nasıl bişey ben anlamıyorum kendi kendime nazarım mı değiyor başkasının nazarımı değiyor inanın bilmiyorum tek bildiğim bu durumdan bıkmış olmam. Aranızda böyle bir duruma maruz kalan var mı yoksa sorun bende mi?? Nasıl bi çözüm bulmalıyım? Cevaplarınızı esirgemeyin
Evet onu çok kez denedim ama beceremiyorum ne yazık ki. Sonuçta mutluyum güzel bir şey olmuş içim içime sığmıyor illaki birilerine anlatma gereksinimi duyuyorum ve sonuç ortadaDusunceyle alakali bu bir yerde okumustum mesela hedefinizi belirliyorsunuz ama ulasamiyorsunuz cunku cevrenize anlattiniz ve o hirsiniz heyecaniniz bolundu azaldi cabalarinizda azaldi dolayisiyla.
Anlatmamakta bulabilirsiniz careyi.
En iyi çözüm bu olsa gerekaynisi benim de basima geliyor her seferinde, artik hic birseyi anlatmicam kimseye...
Bende anlatiyorum ama cozumu buymus uygularsin belki diye soyledimEvet onu çok kez denedim ama beceremiyorum ne yazık ki. Sonuçta mutluyum güzel bir şey olmuş içim içime sığmıyor illaki birilerine anlatma gereksinimi duyuyorum ve sonuç ortada
Bi yerde okumustum yapilan bi arastirmaya gore aoylenen seylerin olma ihtimali düşüyormysHerkese merhaba.
Benim gibi bu durumu yaşayan var mı gerçekten merak ediyorum. Sorun şu ki; ne zaman sevineceğim, mutlu olacağım, benim için güzel bişey olacak olsa ya da olmuş olsa mutluluğumu biriyle ya da birileriyle paylaştıktan sonra illaki o güzel olmuş olan şey bir anda tersine dönüyor ya da tamamen olmuyor. Hep aynı şey. Bu nasıl bişey ben anlamıyorum kendi kendime nazarım mı değiyor başkasının nazarımı değiyor inanın bilmiyorum tek bildiğim bu durumdan bıkmış olmam. Aranızda böyle bir duruma maruz kalan var mı yoksa sorun bende mi?? Nasıl bi çözüm bulmalıyım? Cevaplarınızı esirgemeyin
Benimde hep aynısı oluyor birileriyle paylaşsam da paylaşmasam da son anda olmuyor ;(Herkese merhaba.
Bende tesekkur ederim cunku bunu bende yapacagim insallahNas felak okuyun kendinize.
Olumlu düşünün ama hayata dair
Bendevsizin gibiydim ama artik kotu disuncenin kotu sonuclari gwtirecegini düşünüyorum benim bircok isim tam olacagi an bozulmuştur hatta dillere destan olmustur bu islerimin bozulmasiBenimde hep aynısı oluyor birileriyle paylaşsam da paylaşmasam da son anda olmuyor ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?