- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
Herkese merhaba arkadaşlar
çevremde tavsiye ve görüşlerine güvenilen biriyim bu nedenle arkadaşlarımdan sıkca dertlerini paylaşanlar ve fikir soranlar oluyor kimi zaman yorumsuz kalıyorum vebal günah almıyım yanlış yönlendirmiyim diye ama bahsedeceğim konuda arkadaşıma bir tavsiyede bulundum ancak içime de sindi diyemem sizdende görüş istiyorum
arkadaşımın bir barışık bir küs devam eden bir ilişkisi var aslında sevgi olduğuna da inanıyorum ancak sorun erkeğin vurdumduymaz ve değer gösterme konusundaki bencillikleri
son olaydada uzun bir ayrılıkdan sonra erkek ısrar ve pişmanlıkla arkadaşımla yeniden barışıyor bir süre herşey normal ama sonra sms leşirken biranda karşı taraftan msj gelmiyor aradan 3 gün geçiyor kız dayanamıyor ve arıyor cevap vermeden kayboldun ne oldu diye gelen cevap kaza yaptım arabayı tamire getirdim tamircide uğraşıyorum
(bence yineden haber verilebilir ) neyse arkadaşım üzülüyor geçmiş olsun falan filan yine devam fazla değil 1 hafta sonra yine aynı şekilde bu sefer 2 gün geçiyor aradan işte bu süre içinde bana sordu sence kötü bir şey mi olmuştur aramalımıyım yoksa msj atıp veryansın edip birdaha beni aramamasınımı söylemeliyim bende kötü bir şey olmuş olsada ölüm yoksa haber verebilrdi çok duyarsız böyle devam etmek seni yıpratıyor dedim bunun üzerine oda sms atararak birdaha kendisini aramamasını istiyor o sms in ardındanda 2 gün geçti arayan soran cvp veren de yok bugün arkadaşım bana gelrek dediki dayanamıyorum ya gerçekten kötü birşey varsa bide ben üsütüne öyle bir msj attım nasıl bakarım birdaha yüzüne arıyacağım sen bilirsin dedim (ne denir ki bu seferki fikir sormak değil ) umarım kötü birşey yoktur da benim yüzümden msj atmış olmamıştır . Gerçi aslına bakarsanız bir mazaret bulacaktır diye tahmin ediyorum.
çevremde tavsiye ve görüşlerine güvenilen biriyim bu nedenle arkadaşlarımdan sıkca dertlerini paylaşanlar ve fikir soranlar oluyor kimi zaman yorumsuz kalıyorum vebal günah almıyım yanlış yönlendirmiyim diye ama bahsedeceğim konuda arkadaşıma bir tavsiyede bulundum ancak içime de sindi diyemem sizdende görüş istiyorum
arkadaşımın bir barışık bir küs devam eden bir ilişkisi var aslında sevgi olduğuna da inanıyorum ancak sorun erkeğin vurdumduymaz ve değer gösterme konusundaki bencillikleri
son olaydada uzun bir ayrılıkdan sonra erkek ısrar ve pişmanlıkla arkadaşımla yeniden barışıyor bir süre herşey normal ama sonra sms leşirken biranda karşı taraftan msj gelmiyor aradan 3 gün geçiyor kız dayanamıyor ve arıyor cevap vermeden kayboldun ne oldu diye gelen cevap kaza yaptım arabayı tamire getirdim tamircide uğraşıyorum