İyi de bunları söylemek size mi düşüyor? Kendini feda etsin etmesin, elti çalışsın çalışmasın vs bunlar maalesef sizi ilgilendirmiyor. Siz bu konuya karışmayın ve mesafeli durun. Bütçeniz eviniz gelir gideriniz bir değil bırakın ne halleri varsa görsünler. Kayınvalide evi onlara verse bile size laf düşmüyor, kocanız konuşsun ailesiyle.kadını didkleyen biz değiliz biz kraliçelr gibi baktık evimizde baktığı çocuk 4 yalıbdaydı 8 yaşına getirdi ondan önce de annem baktı zaten, kendi maaşı var eşinden 60 yaşında ben çocuğuma bakmamasına kızmıyorum, şu an oturduğu ev çatı sundurması sağlılsız gitsin o evde otursun kaloriferli oğlu da evine gitsin ... yada eşi çalışsın kayınvalide çocuk baksın en fazla kocaman kadını çalıştırıyolar kendini köle yapan o bide vermiyorum diyo yalan söyleyen o, eltimin açığını kapatmak için, kendini feada ediyor...
Siz çocuk doğurmuşsunuz ama 0-4 yaş kendi anneniz, 4-8 yaş kayınvalideniz bakmış. Çalışıyormuşsunuz, niye bakıcı tutmadınız? Yazık değil mi bu kadınlara? Sizin çocuğa baktığı için diğer oğluna eşitlik olsun diye evini vermiş çatı sundurmasında yaşıyor. Kış günü yaşlı kadın nemden rutubetten gözünü açamaz yazık günah.