yok eşimle kaynımın ortak evi babalarından kaldı amcalar anneye vermedi onlara pay ettilerKayınvalidenizin kendi evi mi var orasını anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok eşimle kaynımın ortak evi babalarından kaldı amcalar anneye vermedi onlara pay ettilerKayınvalidenizin kendi evi mi var orasını anlamadım
Kayınbabannızla nerde oturuyorlardı önce onu soruyorum yani kayınbabanız ölmeden önce nerde yaşıyordu 2 siyok eşimle kaynımın ortak evi babalarından kaldı amcalar anneye vermedi onlara pay ettiler
Kayınbabannız vefat ettikten sonra halihazırda kayınvalidenizin oturduğu ev birdenbire 2 oğluna mı pay edildi? Yani zaten oturdukları evde kocası öldükten sonra devam etmedi mi oturmayayok eşimle kaynımın ortak evi babalarından kaldı amcalar anneye vermedi onlara pay ettiler
Aynı soruyu sordum bana da cevap gelmediÇocuk 8 yaşında ulaşım, dört yılda kendi annesi bakmış.
Evde amcalarından eşi ve kaynına miras kalmış yarı yarıya.
Ama ikidir miras kalmadan önce nerde yaşıyordu bu insanlar diye sordum cevap yok, büyük ihtimalle birlik yaşıyorlardı.
Öylese kv niye çatı sundurmasında yaşıyor şimdi onu da anlamadım, insin aşağı yine birlik otursunlar sıcak evde yani.
Keşke 4 yaşındaki çocuğunuzu 8 yaşına kadar getirinceye kadar da bu kadar düşünseydiniz kadını. Bir yakasından düşseniz mi artık hepiniz?kadını didkleyen biz değiliz biz kraliçelr gibi baktık evimizde baktığı çocuk 4 yalıbdaydı 8 yaşına getirdi ondan önce de annem baktı zaten, kendi maaşı var eşinden 60 yaşında ben çocuğuma bakmamasına kızmıyorum, şu an oturduğu ev çatı sundurması sağlılsız gitsin o evde otursun kaloriferli oğlu da evine gitsin ... yada eşi çalışsın kayınvalide çocuk baksın en fazla kocaman kadını çalıştırıyolar kendini köle yapan o bide vermiyorum diyo yalan söyleyen o, eltimin açığını kapatmak için, kendini feada ediyor...
Ben de ilk yazdığın gibi anladım, babaya ait olan evde amcaların söz hakkı yok ki zaten.Ben büyük dede vefat edince, baba da olmayınca miras torunlara geçti diye düşünmüştüm. Bu durumda direkt babaya ait olan ev çocuklara verildiyse annenin de o evde hakkı var.
benim derdim para değil gerçekten ben kazanıyotum onun maaşında değilim bana yapacağını yaptı çok şükür ben ınun karşılığını versem yeter bu hayatta o başka, 60 yaşında zor bir işte çalışıyor, ne yaparsa yapsın bizene eşimin sıkıntısı kardeşi ve eltim çalışmıyor eltim ortak eve çöktü kendi evini kiraya vermek istiyor kayınvalide de çalışıp onlara veriyor ama bize söylemiyor ben istemiyorum 3 kuruşunu sadece verdiğini söylesin napıyorsa yapsın, onları hep mağdur gösterme çabasında buna kızıyoruz biz.Burada hak yemek nerede ben anlamadım, kvnizin çalışıp parayı oğluna vermesi size vermemesi mi? Kadının maaşında nasıl bir hak görüyorsunuz kendinize ya siz haddinizi aşıyorsunuz bence. Kira isteyin kaynınızdan tek hakkınız bu.
dede amcalara verdği için söz hakkı oldu malesef oda ayrı bir süreç o ev o kadının hakkı gençliğini vermiş eşine kaynansına kayınlarına şuanda oturamıyor neden eşimin kardeşinin uyanıklığı yüzünden anlatabiliyor muyumBen de ilk yazdığın gibi anladım, babaya ait olan evde amcaların söz hakkı yok ki zaten.
Kayınvalidem kendi evine geçti dediniz ya o ev hangi evdede amcalara verdği için söz hakkı oldu malesef oda ayrı bir süreç o ev o kadının hakkı gençliğini vermiş eşine kaynansına kayınlarına şuanda oturamıyor neden eşimin kardeşinin uyanıklığı yüzünden anlatabiliyor muyum
O evde oturmak annenin hakkıymış baştan neden eşiniz,amcalarına siz hayırdır ne karışıyorsunuz bizim işimize demedi de evi aldı ortaklaşa anlamadım. Bu mu annesini düşünen evlat?yok eşimle kaynımın ortak evi babalarından kaldı amcalar anneye vermedi onlara pay ettiler
düşelim tamam biz razıyız gitsin evinde otursun yakasından düşmeyen kaynımla eltim eşşek yaşındalar sapasağlamalr mağdur edebiyatıyla kadını çalıştırıyorlar hadi onu geçtim eşimin hakkı olan eve göz dikiyorlar bizim çocuğumuza bakılan o 4 senede zaten kira geliri elde etttiler, herkes alıcanı aldı daha bu ne şimdi eşim vardiyalı çalışmasa zaten bakıcı tutardım emin olun neden hep biz minentli kalalım nedenKeşke 4 yaşındaki çocuğunuzu 8 yaşına kadar getirinceye kadar da bu kadar düşünseydiniz kadını. Bir yakasından düşseniz mi artık hepiniz?
Evi satın, yari payla daha küçük ama yaşlıya da uygun bir ev bakın. Gerekirse biraz kredi de çekin kadını oturtun madem. Yani amacınız kv oturtmak ise ve o da oglunun gelinin korkusuna oturamıyorsa böyle yapabilirsiniz.dede amcalara verdği için söz hakkı oldu malesef oda ayrı bir süreç o ev o kadının hakkı gençliğini vermiş eşine kaynansına kayınlarına şuanda oturamıyor neden eşimin kardeşinin uyanıklığı yüzünden anlatabiliyor muyum
10sene miras davası sürdü en sonunda bu şekilde vermeyi kabul ettiler, kayınvalideme vermediler sorunları olmuş. onlarda bu şekilde olmasını istemediler ama mecbur kalındı oturuyordu kadın biz yine o otursun istiyoruz inan kira vs değil derdimiz tek sorun eltimle kaynımın umrunda olmaması hala gelir elde etme peşindeler hak yeme, kayınvalidem ben evimde oturacam desin çalışmasın ihtiyacı yok maaaşı var eşim destekde olur ,ama eltim bırakıırm oğlunu diyor, oğlu para yok diye ağlıyor ama çözüm bulan yok benimki burda anneme birşey olucak diye korkuyor, u onunda annesi değil mi neden düşünmüyor...O evde oturmak annenin hakkıymış baştan neden eşiniz,amcalarına siz hayırdır ne karışıyorsunuz bizim işimize demedi de evi aldı ortaklaşa anlamadım. Bu mu annesini düşünen evlat?
Bir de evde hakkı bile olmayan kadın durumu çözmekle yükümlü kişi değildir,eşiniz çözecek. Yok efendim evlatlar arasındaki sorunu o çözecek diyorsunuz ne alaka yani.
Ya sabahtan beri bir tane durumu net anlatamadıBen de ilk yazdığın gibi anladım, babaya ait olan evde amcaların söz hakkı yok ki zaten.
Siz kendi kızınıza bakılırken kayınvalidenin evinden olmasına hiç takılmamışsınız. Kadının eşyaları falan ne oldu o süreçte?dede amcalara verdği için söz hakkı oldu malesef oda ayrı bir süreç o ev o kadının hakkı gençliğini vermiş eşine kaynansına kayınlarına şuanda oturamıyor neden eşimin kardeşinin uyanıklığı yüzünden anlatabiliyor muyum
Yazdı sonradan bana matilda , amcadan miras kalan evde yaşıyormuş kv.Aynı soruyu sordum bana da cevap gelmedien başta kim nerde yaşıyordu bir türlü yazmadı orasını
zaten öyle olsun o ev eski zaten kentsel dönüşüme girse küçük bir ev verilir bu kadın niye bunların acitasyonuyla bunu yapıyor anlamıyoruz. onlara hiç zeval gelmesin eltim surat asmasın , torunu ıyuncaksız kalmasın sanane dimi onların hayatı sen yapıcanı yaptın bize de ınada bırak burda oturucam de onlar düşünsün...Evi satın, yari payla daha küçük ama yaşlıya da uygun bir ev bakın. Gerekirse biraz kredi de çekin kadını oturtun madem. Yani amacınız kv oturtmak ise ve o da oglunun gelinin korkusuna oturamıyorsa böyle yapabilirsiniz.
Tamam ablacım satın evi, kadına bir kucuk ev alın oturtun. Kaça gider ev? Sizin orada 1+1 alınır mi yarısıyla?zaten öyle olsun o ev eski zaten kentsel dönüşüme girse küçük bir ev verilir bu kadın niye bunların acitasyonuyla bunu yapıyor anlamıyoruz. onlara hiç zeval gelmesin eltim surat asmasın , torunu ıyuncaksız kalmasın sanane dimi onların hayatı sen yapıcanı yaptın bize de ınada bırak burda oturucam de onlar düşünsün...