hak yemek..

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
3 senedir yönetici asistanlığı yapıyorum. ayrıca idari işler satın alma departmanına destek oluyorum. arık desteğin ötesinde bütün stok takibini depo kontrolünü satın almayı bütün şubelerin (82 şube var) işlerini ben yapıyordum. bölümdeki yöneticinin yanında kadro açığı olmadığı için bi türlü geçemedim. 2 ay önce gelen 20 yaşındaki işkur stajerini bugün o bölüme geçirdiler... bölüm yöneticisi arkadaşım sayılır..hep erkek bir eleman istediğini söylerdi. bayan tercih etmem gerekirse tabi seni tercih edicem derdi.. 3 senedir 2 iş yapıp aynı maaşı alıyorum..3 senedir emeğim var. herşey bir anda yok sayıldı.. bu hak yemek değilde ne...

3 senedir yönetici asistanlığı yapıyorum. ayrıca idari işler satın alma departmanına destek oluyorum. arık desteğin ötesinde bütün stok takibini depo kontrolünü satın almayı bütün şubelerin (82 şube var) işlerini ben yapıyordum. bölümdeki yöneticinin yanında kadro açığı olmadığı için bi türlü geçemedim. 2 ay önce gelen 20 yaşındaki işkur stajerini bugün o bölüme geçirdiler... bölüm yöneticisi arkadaşım sayılır..hep erkek bir eleman istediğini söylerdi. bayan tercih etmem gerekirse tabi seni tercih edicem derdi.. 3 senedir 2 iş yapıp aynı maaşı alıyorum..3 senedir emeğim var. herşey bir anda yok sayıldı.. bu hak yemek değilde ne...
Bu ülkede ve dünya ülkelerinde kadın erkek eşitsizliği var maalesef bariz bir şekilde.

erkeksen her yerde üstünlük sağlıyorsun.

sesin çıksada birşey değişmiyor.. bugün benzer bir konuda tartıştık..

Bu ülkede ve dünya ülkelerinde kadın erkek eşitsizliği var maalesef bariz bir şekilde.

erkeksen her yerde üstünlük sağlıyorsun.
işin ilginç yanı alınanda bayan yani beni istemiyosanız neden bütün sorumluluğu bana verdiniz neden heveslendirdiniz..

Hak yemek tabiki de. Gerçekten kadın emeğinin sömürülmesine katlanamıyorum. Sizde umarım daha iyi pozisyonu olan bir iş bulursunuz.

işin ilginç yanı alınanda bayan yani beni istemiyosanız neden bütün sorumluluğu bana verdiniz neden heveslendirdiniz..
hep erkek istiyorlardı yazmışsın alınan erkek sanılıyor o da bayansa daha vahim

o kadar emek vermişsin

iş hayatına hos geldın konu sahıbı :)
daha bu ne...

3 sene ya 3 sene hiç mi sesiniz çıkmadı bu duruma?
3-5 ay değil ki?
3 sene idari işler ve satınalma bölümünde sadece yönetici kadrosu vardı. 16 bölgeyiz hepsinde böyle.. kadro yok .. olunca geçicem sanıyorum. 2 ay önce işkur stajeri aldılar 20 yaşında iş tecrübesi yok konuşmayı bilmiyo (yargılamıyorum hak verin ) pat koydular bugün yerine. ya benim emeklerim.. s..attılar resmen .. kul hakkı bu başka bişey değil.. deseler seni beyenmiyoruz diye eyvallah her boku ben yapıyorum işyerinde çata çat.. herşeyi bana pasladılar ee bu ne şimdi..

Turkiyede is yuku arttikca maas azalir, is yuku azaldikca maas artar. Hic sasirmadim o yuzden. Ben hastanede servis doktorlarini iki kere hasta vizitinde goruyorum ilac yaziyolar hastayi goruyolar gidiyolar 8-9bin maas aliyolar, biz hem kendi isimizi hem doktorun hem fizyoterapistin hem hastabakicinin isini yapip nobetlere kalip herseye kosturup 2-3 bin maas aliyoruz. Hemsirelik okumaya basladigim gunden beri adalete inanmiyorum

hep erkek istiyorlardı yazmışsın alınan erkek sanılıyor o da bayansa daha vahim

o kadar emek vermişsin
alınan bayan tabi. ve yönetici tatilde her seferinde erkek istiyorum diye bas bas bağırdı durdu.. haberi varmı bilmiyorum.. bayan tercih edersem tabiki seni tercih edicem o kadar emek verdin diyip duruyordu..

iki işi bi arada yapacak kadar dikkatli ve tecrübelisin artık. yeni bi iş bak kendine. giderkende bundan dolayı gidiyorum dersin. herkes bi ders çıkarır bu gidişinden

Mutlaka ses çıkarın.

Buraya yazdıklarınızı adama da söyleyin aynen.

Başka iş bulup tüyün derim sonra da.

Back
X