Gelinlik Modelleri Hakan Hatipoğlu ve Gizem Akın Evlendi

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Akın ve Hatipoğlu 24 Temmuz'da Moda Deniz Kulübü'nde nikah masasına oturdu. Törene çiftin yakın akrabalarının yanı sıra yarışmadan arkadaşları da katıldı.

hayret valla ayrılmamışlar da evlenmişler bile.
bu kız çok güzel geliyordu bana ama burda biraz daha kartlamış gibi geldi : )

gelinligi sade ama guzel abartcam die rezil olmamıs..

yalnız liza ya katılıyorum bende bu kızı cok begenirdim ama ne olmus buna bole anlamadım ablası gibi duryo cocugun... ya resimden ya makyajdan yada gecen zaman yaramamıs kızacıgza anlayamadım :44:

Gelinliği çok zarif duruyor ve kendisine çok yakışmış.Sadece saçını beğenmedim.Bu tarz saçları gelinlikte beğenmiyorum ben o yüzden.O da nazarlığı olsun. =) Mutluluklar.​

Ben çok beğendim gelinliğini ki straples modelleri pek sevmem genelde. Tül ve dantel ikilisi kullanmış olduğundan olsa gerek.

Gelinliği güzel .. sade ve kibar ama o nasıl makyajdır ya ?
Ben bu kıza bakmaya doyamazdım yarışmadaki makyajı bile bundan kat kat ıyıydı ..
çok siyahlaşmış yada yanmışmı neyse işte gitmiş o canım guzelliği ..

Beğendim çok güzel gelinliği boynundaki de güzel bende öyle takı istiorum makyajı falanda hoş
Bu kızı kanyonda görmüştüm ben survivordan döndükten sonra kapkara bişeydi boyuda 1,67yim benle aynıydı ama sesi fecii Allahım ben böyle kötü kadın sesi duymadım
Zaten sesinden tanıdım arkamdaydı bi döndüm o :82:

Makyajı ve sacını begenmedim gelinligi sade ve hos.
Aynı zamanda bende evlenecekler diye düsünmemistim hic.
Sevgileri büyükmüs Allah mutlu, mesut etsin..

Son düzenleme:
yüz hatlarıyla falan bergüzar korel in gelin olmuş haline benzettim bi an.elmacık kemikleri falan

çok kibar ve sade bir gelin olmuş Allah mutlu mesut etsin
amma velakin gelin damat boyları birbirine yakınsa bu duvak olmuyor bence.
kısı adamdan daha uzun göstermiş
rengi nedeniyle sanırım büyük göstermiş biraz

allah mutlu etsin
sanırım gelinlik pronovias modellerinden bana öyle geldi saçı ve makyajı çok kötü olmuş bence daha farklı bir model olabilirdi

böyle gelinlik modellerini sevmem ama çok yakışmış.makyajı hoş olmamış sadece onun haricinde yoksa çok şık.hakanında saç baş ne ya dağdan inmiş gibi.en azından bi sakal traşı olsaymışş..

kesınlıkle katılıyorum .uzun duvagı bende cok sevıyorum,lakın dedıgın gıbı uzun duvak gelını daha da uzun gosterıyor aslında gelın ıcın avantajlı bı durum olsada,esler aynı boyda olunca gelın uzun gorunup damat gelının yanında kısa gorunebılır .
bu arada hakan hatıpoglu'nun boyu kac ? normalde daha uzun gorunuyordu .

gelının makyajı konusunda aynı fıkırdeyım .aslında makyajdan da degıl bıraz solaryumu abartıyorlar ,solaryum fazla kacınca sade bır makyaj bıle olsa uygulanan makyaj patlıyor resmn .makyajını bende begenmedım yasından fazasıyla buyk gorunmus .
ama damat konusunda aynı fıkırde degılım ,o sınek kaydı gıbı yapılan damat trası denılen sey cok cok eskıdendı bence.cok takılcak bır durum degıl en azından dagdan ınme hıc degıl yanı .ee bırde tras yakısmıyor da olabılır ınsan yakısmadıgı seyı bıle bılede yapamazkı .herkese yakısmaz .
benım sevgılımede hıc yakısmaz ole sınek kaydı trası ,cok az kırlı sakal bırakır .sahsen dugundede sınek kaydı olsun ıstemem hafıf kırlı sakal goruntusu olmalı .ee sımdı damat trası yapmadı dıye benım sevgılım dagdan ınmemı olucak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…