esila çok sevindim inşallah ikiz olur Grupda ikiz yok umarım seninkiler ikiz olur Bir taşla iki kuş vurmuş olursun çok sevindim Allah tamamına erdirsin:))
sanırım geç yatma ben de çokkk eskibi alışkanlık..erken uyuyamıyorum...dün bütün gün dışardaydımm. ama çok yorulmadım...tamam teyzoş kendimi çok yormamaya çalışacağım:))))oh çok şükür canım ya akşamda girdim yazmamışsın mrk ettim gecelerin kadını oldun geç saatlere kalıyorsun canım yorma kendini bak kısarın sona :))
tekrar tekrar tebrik ederim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
darısı başımıza olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım ya çok şükür...şimdi sorularımdan hiç kurtulamayacaksın..kıdemli anne adayımız..ilk soru keseyi görmek için yine ultrason vajinal mi olacak?:1hug:eveeeet gebeliğin tescillenmiş oldu böylece, tekrar tekrar tebrik ederim canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
Günaydın herkeseee. esila şekercim dün yoktun merak ettim seni. Değerin çok iyi tebrik ediyorum tekrarherşey gönlünce olsun tatlım.:1hug:
kulağa hoş geliyor...biri kız biri erkek ne güzel olur demi:)))hayırlısı bakalım....
ama hiç belli olmaz çünkü sırada sen ve alyadora var bakarsın sizlerden ikiz haberi alırız.....a.s.
slm benim eşimde morfoloji sorunu var başka bir merkezde aşılama yapıldı tutmadı hakan beye gitmeyi düşünüoyrum lütfen bana yazarmısınız. morfoloji bozuklugu olupda hamile kalan varmı hakan şatıroglunda lütfen bildiklerini paylaşın benle
slm benim eşimde morfoloji sorunu var başka bir merkezde aşılama yapıldı tutmadı hakan beye gitmeyi düşünüoyrum lütfen bana yazarmısınız. morfoloji bozuklugu olupda hamile kalan varmı hakan şatıroglunda lütfen bildiklerini paylaşın benle
ben de varım canım eşimin morfolojisi sıfırdı. Şimdi 21 haftalık gebeyim. Ama Hakan bey bu durumda aşılama yapmaz, direkt tüp bebek der. Aklına takılan her şeyi sorabilirsin, özelden de yazabilirsin nasıl istersen...
slm çok morele ihtiyacım var hakan bey diye bir dr bana 0 morfloji ile bu degerler gerektiginin altında sizin çocugunuz olmaz hiç ugraşmayın dedi . tüp bebek merkezlerini zengin edersiniz dedi. timur gürgana gidiyorum ama çok meşgul kendi muayne etmiyor klinikteki drlar var onlar bakıyor o son aşamada ne gerekiyorsa onu yapıyor dr olrak iyi olabilir ama çok yogun.hakan beye gideyim diyorum . kaçıncı denemendi? sizin adınıza çok sevindim alah tamamına erdirsin.
nursati canım özel mesajın kapalı galiba gönderemedim, nasılsın bakalım, yanlış hatırlamıyorsam bugün bebişinin kalp atışını dinleyecektin, nasıl geçti canım inşallah herşey yolundadır.. rabbim birgün bu mutluluğu bana ve tüm isteyenlere de yaşatır inşallah.. canım sana ve bebişine kucak dolusu sevgiler .. mucks
benim 3. denememdi canım. İlk iki denememi başka merkezde yapmıştık. O doktor hangi merkezde? hiç spermi olmayanlarda operasyonla sperm bulunup da tüp bebek yapılıyor ve sonuç alınıyor artık, anlamadım neden öyle birşey söylemiş
slm ben çok kötü oldum o öyle söyleyince bu morfolojisi bu sayı ile olmaz dedi kök hücreyi bekleyin dedi hakan beye giden herkes lakoroskopi olmak zorunda imiş öylemi her gittiginde kendimi ilgileniyor yoksa klinikte dr,larmı keçi boynuzu kürü yapıyorum havuç suyu ,çaresilik herşeyi yaptırıyor.sizinde yaptıgınız özel bir şey varmı idi .
biz en azından sayıyı artıralım diye ilaç ve vitamin kullandık. Bizimle Hakan Bey ilgilendi her gidişimizde, onun hastasıydık yani. Sadece yumurta takibinde bir gün orada yoktu, başka doktor ilgilendi. Bana histereskopi yapmıştı, her gidene yapıyor mu bilmiyorum ama ben faydasını da gördüğümü düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?