Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Dim ve Alyadora da sıra onları bekleyecez böyle heyecanla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nursati canım sağol rabbim o günleride gösterir inşallah, bu arada dimlr ben kaldık heralde ama bu sayfa uğurlu gibi, dim canım beraber başlar mutlu sona beraber ulaşırız inşallah

inşallah bizde o günleri görürüz hep beraber kutlarız insan hevese geliyor dedigin gibi Alyadora bizde bu sanslı sayfadan nasibimizi alırız inşallah sagol Nursatı iyiki varsınız

kizlar bende hakan hocanin hastasiyim gebe kaldim temmuz basi ama on gün sonra dört hafta bes günlükken kaybettim bebisimi lütfen iyi haber alanlar gerilmeyin onun sizinle devam edecegine inanin ben mucizeme inanamadim simdi biraz biraz mutsuzluktan kurtuluyorum bir kac ay kendiliginden olmasini bekleyecegiz doktor ilaclar verdi DHEA duymusmuydunuz kulanan varsa konusmak isterim selamlar sevgiler

merhaba Umudum işallah tedaviye gerek kalmadan doğal yolla kalırsın. Dediğin ilacı duymadım ben. Kullanmadımda. Kızlardan varmı bilmiyorum.

Kızlar konu dışı ama bu probiyotik yoğurtlardan kullansam sakıncası olurmu acaba? kabızlık korkusu sardı beni fisfisfis

umudum06 çok üzüldüm bende geçen hafta düşük yaşadım Anlayabiliyorum durumunu Dhea hiç duymadım Sana Hakan Hoca mı önerdi Bu hafta randevüm var bende soruyum ben bu ay preseed deneyecem tabi tedaviye başlamazsam bir kaç ilaç ismi daha aldım bakalım başarılı olursa haberdar ederim

nursatı kuru incir denesen o yogurtlar hakkında pek iyi konuşmuyorlar birde benim diyetisyenim tamamen dogal bir ürünmüş benefiber onu önerdi iş yerinde arkadaşım kullanıyor çok memnun kaldı

Yok anacım incir-erik-kayısı ııh onlar bana göre değil tonla yesem tık yok :roflol: süt çok içiyorum ondan sanırım. Normaldede çok severim sütü. Dediğini deneyim ben bi. Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bende süt çok içerim kabızlığın ondan oldugunu düşünüyordum Ondan olmaz dedi diyetisyen su içme miktarımı artırdım günde üç litre su içiyorum O düzenledi ama benefiber i hamilelerinde kullandıgını gördüm iyi bir ürünmüş umarım sendede faydalı olur rica ederim

çok sevindim allah tamamına erdirsin iyi haberlerin devamını bekliyoruz :))

oleyyyyyyy çok sevindim vallaaa Allah tamamına erdirsin inşallaaah...hihoyyyt:teytey:

Günaydın ay ben eksik kalmışım sevinmeye OLEYYYYYYYYYYYYYY :)))

canlarımmm çok saolun..sizleri tanımak çok güzel..evet bu topikte çok az kişi kaldı. inş. sıra sizdedir kızlar. dimcim ve alyadora..rabbim sizinle beraber isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...ben henüz anlamadım ama olsun yine de elim hep göbişimde:)))

canım üzüldüm...tam yaklaşmışken kaybetmek..tahmin edebiliyorum. inş. en yakın sürede mucizen seni tekrar yakalar.
neden düştü hakan hoca bişey dedi mi?ilacı hç duymadım canım...

Esila canım benim inşallah bugünde iyi bir değerle sevindireceksin bizi, hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarım her zaman seninle

bende tam bilmiyorum canim hocada hic sebep bulamadi dhea da bir tür hormonmus yumurta gelistiren falan ama cok yan etkisi var

evet hakan hoca önerdi ilaci iki hafta oldu kullanali ama yan etkileri cok fazlaymis dim seninle lütfen haberleselim sanirim ikimizde ankara ve hakan hocanin hastasiyiz

umudum06 haberleşelim özel mailde açık ne zaman istersen haberleşiriz Hakan Hoca nın hastasıyım bende o ilacı soracam merak ettim Yan etkisi çok diyorlar internete ama çok kötü bişi olsa Hakan Hoca önermezdi diyorum Bende iki düşük yaşadım hiç bir neden bulunamadı Hayırlısı allahdan diyoruz

Esila canım benim inşallah bugünde iyi bir değerle sevindireceksin bizi, hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarım her zaman seninle

canım saol...değerim bugün 265 çıktı.hakan hoca cuma kan vermene gerek yok. salı yada çba ultrasona gel bakalım dedi....şimdilik çok şükür herşey yolunda....:lepi:

canım saol...değerim bugün 265 çıktı.hakan hoca cuma kan vermene gerek yok. salı yada çba ultrasona gel bakalım dedi....şimdilik çok şükür herşey yolunda....:lepi:

oh çok şükür canım ya akşamda girdim yazmamışsın mrk ettim gecelerin kadını oldun geç saatlere kalıyorsun canım yorma kendini bak kısarın sona :))
tekrar tekrar tebrik ederim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
darısı başımıza olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eveeeet gebeliğin tescillenmiş oldu böylece, tekrar tekrar tebrik ederim canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…