Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

nursati nasil oldun senin icin üzüldüm canim insallah iyi sonuc olur kendiligindenmi hamile kalmistin

Günaydın herkese. Kızlar cumartesi gerçek bir mucizeye tanık oldum. Son dakika kalp atışlarını gördük bebeğin. Bu sevincin tarifi yok inanın. perşembe tekrar ultrason var. Hoca Elevit kullanmama izin verdi.
SAT 9 haftaya girdi bebek 6+3 bana göre normal gidiyorda Hoca 3 hafta fark olması bize göre kritik demek oluyor dedi. Amaaan neyse :)))) opuyorumnanaktan

çok sevindim canım yaa. dualarımız kabul oldu.. Bol bol ceviz, badem ve kırmızı et ye. Meyveni hiç eksik etme ki bebeğin gelişsin, daha iyi haberlerini duyarız inşallah..

canım ya çok şükür allah a, geçmişi okurken yüreğim ağzıma geldi tam sana yazıyordumki o arada sen mucize haberi yazmışsın çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah sağlıcakla doğduğu günü de görürsün canım ya, alla seni ve bebeğini nazarlardan korusun

ıyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar. Sıkı bir beslenme programı uyguluyorum. Hayırlısıyla bakalım.
Cuma da Esila nın ultrasonu var oda işallah atlatır bu heyecanı.
opuyorumnanaktan

canim cok sevindim mucizen seninle devam etsin lütfen dualarimiz seninle

inşallah esila da sen de sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..
bende allah kısmet ederse cuma lucrine başlayacağım, bu sabah kan verdim yarın sonuçlar çıkacak inşallah bir aksilik çıkmazda başlarım tedaviye, perşembe 17:00-17:30 arasıda ilaç dozu yazdırmak için gideceğim şimdiden çok heyecanlıyım, rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah

aaaaa alyadora senin süreçte başlıyor canım benim işallah sendende güzel gelişmeler duyacağız. ılaçlar yumurtalar transfer derken testi bekleyeceğiz. Çok heyecanlı ya Mubarek aya girerken Rabbim Dualarımızı duysun. :1hug:

Nursatı geçmiş olsun tatildeydim yeni gördüm başına gelenleri kalp atışını duymana çok sevindim Geçikmeyi kapatır bebeğin yeterki sen inan benim arkadaşımında başına benzer olay gelmişti Şimdi bebeği üç aylık oldu. Alyadora seninde tedavin hayırlı olsun umarım herşey çok iyi olacak, esila nın kalp atışlarını bu hafta duyacagız dualarım sizlerle

dim sağol tatlım. Bende seni soracaktim kızlara tatilemi gitti sesi çıkmıyor diye :))) Valla çok zor bir hafta geçirdim. Hayatımın haftasıydı şükür geçti gitti. :Saruboceq:
Sende gelişmeler varmı tedaviyle ilgili bir karar verdinmi?

Nasıl bir hafta geçirdigini tahmin edebiliyorum Benim ilk bebeğiminde kalp atışı duyulmadı O ayı hiç unutamıyorum ruh gibiydim ben şimdi düşününce keşke o kadar üzülmeseydim belki üzüntüden sonra gelişemedi diye düşünüyorum Sonuçda veren rabbim onun mucizelerini görüyoruz . Ben tatilden önce Hakan Hocayla görüştüm biraz canımı sıktı Bu kadar üst üste düşük yaşamam iyi degilmiş falan filan galiba tüp bebek yapmak için tereddütlü oldugumu anladıgı için korkutmaya çalıştı Çok kızdım neden düşük yaptıgımı araştırmak yerine garip garip tedavi yöntemleri önerdi Oda kafamda soru işareti bıraktı Düşükler konusunda uzman bir doktora gidip ondan sonra tüp bebek deneyecegim hayırlısı diyorum herşeyi veren sonucda Allah

Sana katılıyorum önce nedenleri araştırılmalı ki sağlıklı bir tedavi planı uygulansın. Hayırlısı canım.

nursati çok sevindim kızlar bende geçen hafta çok kötüydüm.pzt 6.günümde test yaptırdım
sonuç 1 çıktı yıkıldım çok üzüldüm.cmt tekrarladım 135 di hakan beyi aradım güzel haber pzt tekrarla dedi bugün yaptırdım 198 çıktı.çok fazla artmamış moralim bozuldu.şimdi hakan beyden telefon bekliyorum bakalım ne diyecek.kontrol için hele bi kese görünsün kalp atışını duyalım gebeliği kesinleştirelim ondan sonra gelirsin dedi bugün 13.günüm sizin değerler nasıldı?

aminnnn inşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün mübarek günlerin hürmetine inşallah

sağol canım benim, rabbim seneinde o güzel gönlüne göre versin inşallah

inşallah herşey yolunda gider canım, hayırlısı nasılsa hepimiz için öyle olsun kendini üzerek dengeni bozma inşallah herşey güzel olur senin için :Saruboceq:

jakie benimki aşılamaydı 15. günde 156 çıktı. seninki şimdi pozitif yani :))))) e bu güzel haber tebrikler. kesede görünür kalp atışıda duyulur neler atlatıyoruz valla :))

asilama bilmiyorum ama düsükten sonra sekiz günlük falan bi gecikme oldu senin asilama tutmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…