Kızlar adetten 4 gün geçti. Hafif kahverengi lekeler oluyo. bel-kasık-hafif karın ağrıs var. Test yapayım diyorumama erken sanırım. Hey gidi hey say say gün gelmez artık :)
canım inşallah mutlu sondur[/QUOTE
merhaba,
ben de Hakan beyin hastasıyım, ben hakan bey e gittiğimde sıkıntılar çok vardı,ben de haşimato var,D vitamini eksikliği var hatta bugün de östropoz yani kemik erimesinin başlangıç aşamasında olduğumu öğrendim.
hakan bey benim önce endokrin dr gibi tiroidimle ilgilendi, eşimde bişey yoktu ama ona da E vitamini, sonrasında bana direkt tüp bebek dediğinde kaldım öylece .DHEA yı hakan bey verdi.
ben hergün sabah akşam aynı saatlerde alıyorum. yan etkisi varmış ama şimdi artık herşeyin yan etkisi var.
hakan beyden emin olmama rağmen, zaman probleminden ötürü kafam karışıktı.hatta cumts. başka dr dan randevu bile aldm.ama hakan bey hk. görüşlerden sonra doğru yerde olduğuma ve olumlu sonuçla karşılacağıma inanmaya başladım.
çok uzun oldu kusura bakma
Kızlar merhaba
Sabah klinikteydim. 1 tane kist varmış yine. Batu Hoca aspire etti (temizledi) Anastezisiz oldugu için biraz ağrı hissettim bukez. Aşılama programına başladık. ama bu ay iğne oluyorum göbekten. hayırlısıyla bakalım.
Benden haberler böyle kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba
Sabah klinikteydim. 1 tane kist varmış yine. Batu Hoca aspire etti (temizledi) Anastezisiz oldugu için biraz ağrı hissettim bukez. Aşılama programına başladık. ama bu ay iğne oluyorum göbekten. hayırlısıyla bakalım.
Benden haberler böyle kaydirigubbakcemile3
canım inşallah mutlu sondur[/QUOTE
merhaba,
ben de Hakan beyin hastasıyım, ben hakan bey e gittiğimde sıkıntılar çok vardı,ben de haşimato var,D vitamini eksikliği var hatta bugün de östropoz yani kemik erimesinin başlangıç aşamasında olduğumu öğrendim.
hakan bey benim önce endokrin dr gibi tiroidimle ilgilendi, eşimde bişey yoktu ama ona da E vitamini, sonrasında bana direkt tüp bebek dediğinde kaldım öylece .DHEA yı hakan bey verdi.
ben hergün sabah akşam aynı saatlerde alıyorum. yan etkisi varmış ama şimdi artık herşeyin yan etkisi var.
hakan beyden emin olmama rağmen, zaman probleminden ötürü kafam karışıktı.hatta cumts. başka dr dan randevu bile aldm.ama hakan bey hk. görüşlerden sonra doğru yerde olduğuma ve olumlu sonuçla karşılacağıma inanmaya başladım.
çok uzun oldu kusura bakma
hiç düşünme kesinlikle doğru yerdesin allah tamamına erdirsin bende dhea alıyorum bi dolu ilaç var toplam 7 tane dhea ,euthyrox, trental ,gyno ferro sanol ,coraspin ,elevit,selenyum yan etki pek yok gibi var diye okudum ama çok etkilenmiyor sanki inşallah bu kadar sıkınıtıdan sonra bebişlerimize kavuşacağız
umudum senle aynı dönem tedavi olacaz galiba gelecek hafta histereskopi olacam ondan sonrakı haftada tedavim başlayacak haddi hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Dim cim kara verdinmi? Hakan Hocayla mı devam?
hayırlısı olsun canım ya.
Umudum06 ve senin için herşey daha iyi olur işallah :Saruboceq:
galiba öyle olacak canım inşallah hayırlısı ilaçların neler histereskopi ağrılı oluyor biraz ama gebe kalmayı sağlıyor kendine iyi bak sevgiler
gökser meraba tedavi uzun ve yorucu bir süreç gerçekten kendini hazır hissettiğinde ve moralin düzgünken başla benim ikinci tüp bebek denememde sınavlarım vardı Ozaman başlamıştım çok sıkıştım ve ne sınavım iyi geçti nede tüp bebek denemem başarılı oldu Aceleye getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?