Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

merhaba dim, sen Hakan Hocanın hastasıydın sanırım ama şimdi başka bir doktor mu arıyorsun? bende 3 kez düşük yaptım bir neden bulunamıyor doktor arayışları içindeyim sana neden inceleme yapmadı merak ettim ilk düşüğün müydü?sırf düşükler ve riskli gebelik konusunda çalışan bir doktor bulursan bana da ismini buradan yazar mısın bende arıyorum çünkü hemde çok acil olarak!!!

meraba dilay hala Hakan Hocanın hastasıyım iki düşüğüm var biri tüp bebek digeri normal gebelikti yaşamadılar Birkaç aya gebe kalamazsam tüp bebek deneyecegim tekrar bende guatır birde heterizigot ta olsa pıhtılaşma sorunu var ikisine işin aslı çok sorun olacak düzeyde degil Hakan Hoca ondandır deyip geçti Bir doktor ismi bana guatır doktorum önerdi riskli gebelikler konusunda uzmanmış bu cumartesi gidip görüşcem begenirsem sanada yazarım gidersin yoksa çok doktor var ama dogrusunu bulmak sorun

Kızlar kontrolden geldim. Temiz çıktı parça kalmamış. Rahim kendini hızla onarmış. Batu hoca ilk adette bekliyor aşılamayı 1 ay öne aldı gibi. Prolaktin fırladı dostinex belasından 3 tablet kullanacağım. beni süründürüyor resmen ya...

Nursatı canım çok sevindim senin için bebek için nelere katlanıyoruz o ilaçlar neki hepsini yarın gülerek hatırlayacagız

Dim'cim haklısın ilaçlar gelip geçici. Hoca herşey çok iyi deyince nasıl sevindim anlatamam. Ofise resmen uçarak geldim. Aylardır çikolata yemiyordum kendime çikolata aldım
Sen ne yaptın kararın netleştimi. Merkez değiştirecekmisin?

afiyet şeker olsun ben merkezi degiştirmecem tüp bebek yaparsam kesinlikle hs ama neden düşük yapıyorum onun bulunması lazım belki sadece talihsizlik ama üçüncü defa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum gözüm iyice korktu

kızlar nasılsınız nerelerdesiniz?
alyadorayı bende merak ettim. çok sık nete giremiyorum şu sıralar. ama aklım sizlerde
benimde dün kontrolüm vardı. kesenin altında bi hematom gördü hoca. endişelendi ve benide endişelendirdi. haftaya tekrar bakalım dedi...yatıp dinlenmem gerekiyormuş. bi 30 günlük rapor verdi tekrardan..

çok geçmiş olsun esila kendine çok dikkat et madem raporlusun evde hiç bir şey yapmamaya çalış

sagol canım yarın bir doktora gidecem işin aslı beklemek istemiyorum Direkt tüp bebek yapıp Hakan Hoca ya takip ettirmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum Ya yine düşük olursaymış kaderde ne varsa onun önüne gecilmiyorki ,sen kendine çok dikkat et çok geçmiş olsun bu hematom neyse biran evvel geçer inşallah

hayatım bence eşin doğru düşünüyor sebebi bulunmadan çaresini ve önlemini almadan tüp bebek tedavisine geçme. inş. önemli bişi yoktur. biran önce bebişin senle olur.
hematom rahim içinde kanamaymış.kan pıhtısı gibi bişey sanırım.

MERHABA DİM NE YAPTIN YENİ DOKTORUNA GİTTİN Mİ BENDE riskli gebeliklere bakan bir doktor arıyorum 3 düşük yaptım bir neden bulunamadı. 4. de tedbirli olmak istiyorum kimi tavsiye edersin .

Meraba Dilay8 geçen hafta cumartesi Gata nın prof u Dr. Ali Ergün Bey e gittim İyi bir insan bana bütün tahlillerin yapılmış dedi Tüp bebek dene pgt yaptırdı dedi Kistim oluşmuş önce kist erisin sonra tüp bebege geçersin dedi Sen ne düşünüyorsun anladıgım düşükleri o kadar incelemiyorlar emriyoda sorun var deyip geçiliyor

canım benim 3 düşük oldu her türlü tahlili yaptırdım ama bir şey çıkmadı şimdi son düşüğümün genetiği incelenecek bakalım onu bekliyorum bana doktorum önlem olarak kan sulandırıcı iğne kullanacağını söyledi ama bir neden yokkende iğne kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. bende doktoruma tüp bebek mi denesek diye sordum bana kızdı normal yolla gebe kalabiliyorsun onda da düşük riski olabilir dedi kafam iyice karıştı...

dilay benim yaşım 34 onun için belki normal yolla gebe kalmam için bekleme diyorlar Yaşın gençse ve o kan sulandırıcıların faydası olacaksa bir daha dene derim Birde bebeğin kromozomuna bakıyorlarmış sendede bakılacak anladıgım orda durum net bir şekilde ortaya çıkıyormuş Hakan Hocaya gidecekmisin

evet canım Hakan Hocaya gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek.. o da iğne derse 3ay sonra yeniden deneyeceğim... bu arada imkanın varsa tüp bebeği dene derim en azından kaliteli olanlar seçiliyor için rahat olur...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hakkında tahlillerde bişi çıkmadıysa sorun yok diyorlar hafta sonu gittigim doktor her düşük birbirinden bagımsızdır takmayın rahat olun dedi Bakalım Hakan Hoca sana ne diyecek en kısa zamanda umarım herşey yoluna girer

Tatlım ben buralardayım. Esılada istirahatte.
Ayın 1 ni bekliyorum ya adet olacam köskös aşılamaya kliniğe gidecem yada 15 gün test için saymaca. Çok bir gelişme yok benim cephede gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…