meraba Hakan Hoca işinde gayet iyi bir hoca ben Temmuz ayında düşük yaptım Herşey hocanın bilgisi dahilinde gerçekleşti ılaçlarla igneyle düşüğü engellemeye çalıştı olmadı .Neden düşük oldugu konusunda bir inceleme yapmadı Bende bu hafta sırf düşükler ve riskli gebelik konusunda çalışan bir doktora gidecem düşük sebeblerini ögrendikten sonra deneyeceksemde tüp bebek deneyeceğim
merhaba dim, sen Hakan Hocanın hastasıydın sanırım ama şimdi başka bir doktor mu arıyorsun? bende 3 kez düşük yaptım bir neden bulunamıyor doktor arayışları içindeyim sana neden inceleme yapmadı merak ettim ilk düşüğün müydü?sırf düşükler ve riskli gebelik konusunda çalışan bir doktor bulursan bana da ismini buradan yazar mısın bende arıyorum çünkü hemde çok acil olarak!!!
çok geçmiş olsun esila kendine çok dikkat et madem raporlusun evde hiç bir şey yapmamaya çalış[/QUOTE
canım çok saol...aslında bişi de yaptığım yok ama neden hematom oluşmuş anlamadık...
sen ne yaptın canım. dr a karar verdin mi? ben de zeki tanerin adını çok duydum riskli gebelik ve düşüklerle ilgili bi araştır istersen. adam prof bildiğim kadarıyla...
sagol canım yarın bir doktora gidecem işin aslı beklemek istemiyorum Direkt tüp bebek yapıp Hakan Hoca ya takip ettirmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum Ya yine düşük olursaymış kaderde ne varsa onun önüne gecilmiyorki ,sen kendine çok dikkat et çok geçmiş olsun bu hematom neyse biran evvel geçer inşallah
meraba dilay hala Hakan Hocanın hastasıyım iki düşüğüm var biri tüp bebek digeri normal gebelikti yaşamadılar Birkaç aya gebe kalamazsam tüp bebek deneyecegim tekrar bende guatır birde heterizigot ta olsa pıhtılaşma sorunu var ikisine işin aslı çok sorun olacak düzeyde degil Hakan Hoca ondandır deyip geçti Bir doktor ismi bana guatır doktorum önerdi riskli gebelikler konusunda uzmanmış bu cumartesi gidip görüşcem begenirsem sanada yazarım gidersin yoksa çok doktor var ama dogrusunu bulmak sorun
Meraba Dilay8 geçen hafta cumartesi Gata nın prof u Dr. Ali Ergün Bey e gittim İyi bir insan bana bütün tahlillerin yapılmış dedi Tüp bebek dene pgt yaptırdı dedi Kistim oluşmuş önce kist erisin sonra tüp bebege geçersin dedi Sen ne düşünüyorsun anladıgım düşükleri o kadar incelemiyorlar emriyoda sorun var deyip geçiliyor
dilay benim yaşım 34 onun için belki normal yolla gebe kalmam için bekleme diyorlar Yaşın gençse ve o kan sulandırıcıların faydası olacaksa bir daha dene derim Birde bebeğin kromozomuna bakıyorlarmış sendede bakılacak anladıgım orda durum net bir şekilde ortaya çıkıyormuş Hakan Hocaya gidecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?