Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

kızlar merhaba
inş. herşey yolundadır ve değilse de en kısa zamanda yoluna girer ve bebişlerininiz kucağınıza alırsınız.
ben bi süredir dinleniyorum evde. prognex iğne ve magnezyum verdi hakan hoca. henüz içerde ki kanama geçmedi ama nedense..bakalım allahtan hayırlısı.bebeğim benimle ya gerisi teferruat:)
dimcim, umutcum ve göksercim inş. denemeleriniz başarı ile sonuçlanır.dualarımız sizinle..

gökser meraba benim ilk denememi Sertaç Bey'de oldu ikincisi gürgan klinik sonra kendiliginden bir gebelik oluştu Hepsi düşükle sonuçlandı Hakan Bey de ilk ben artık çok kafama takmıyorum Rahat olmaya çalış zor bir süreç ama sonuc için deger
Esila bebeğine çok iyi bak dualarımız seninle

dimcim saol bitanem. dediğin gibi zor bi süreç ama sonucu güzel olacak inş.
senin histeroskopi ne zaman?

göksercim msjını aldım. sana yazmak istedim ama özel ve genel msj alımın kapalı sanırım. bu yüzden msj yazamadım. burdan görüşürüz artık dediğin gibi ortak nokta çok ve daha da artar umarım..

merhaba tekrar,
dr. hakan bey i çok seviyorum.çok güleryüzlü ve samimi ve ilgili. benim içinde çok çabalıyor ama ben de aynı çaba yok. ya olmazsa diye, şu olsun öyle bu olsun ondan sonra diye bahaneler yaratıyorum. umarım birgün o gücü bulacağım

haklısın canım hakan hoca ilgili ve bilgili bi doktor. insanın içi rahat ediyor en azından.
canım kesinlikle kendini hazır hissettiğin zaman başla tedavine çünkü gerçekten sabır ve güç isteyen bi tedavi. ben o gücü kendimde yaklaşık iki yılda anca buldum. ama sen daha çabuk kendini hazır hissedersin inş. biraz da yapıyla ilgili sanırım ben çok korkak biriyim:))inş. herşey gönlünce olur.:1hug:

merhaba arkadaşlar hakan beyin muayenehanesine mi gidiyorsunuz başka hastenedede bakıyormu .birde gebe arkadaşlar rapor işini nasıl hallediyorsunuz çalışana heyet raporu verebiliyormu çok sordum ama lütfen yardım acil bir durumda nerde müdahale ediyor bilen varmı

esila meraba Salı günü olacak histereskopim bir aksilik çıkmazsa

canım dualarım seninle ..allah yardımcın olsun..inş. çok kolay geçer ve ağrın sızın olmaz...:Saruboceq:

canım rapor işini hakan bey hallediyor..bana çok verdi:))ben özeline gidiyorum. ama sanırım medicanada da bakıyor.üniversitede de görevlibiliyorsun tel açıp sor istersen.

esila merhaba, raporu üniversiteden mi verdi, ben de iş yerimden yıllık izin hakkımın dolmasını bekliyim diyordum.tüp bebek tedavisinde dinlenme süresinde mi aldın, yoksa öncesinde mi?

esila meraba Salı günü olacak histereskopim bir aksilik çıkmazsa

dim canım benim, dualarım seninle.. inşallah bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle

esila tatlı bademim biran önce hematomdan kurtulman dileğiyle Şeniz

nursatim bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürsün, tedavin tekrar hayırlı olsun ve herşey yolunda gitsin inşallah, canım arkadaşım :1hug:

meraba alyadora bende seni merak ediyordum tedavinin sonucunu ne oldu nasılsın sagolun biraz gerginim bir kaç saat sonra yine o masaya yatacam allahın gücüne gitmesin ama bıktım valla millet istemez olur bizlerde çabalayıp duruyoruz

esila merhaba, raporu üniversiteden mi verdi, ben de iş yerimden yıllık izin hakkımın dolmasını bekliyim diyordum.tüp bebek tedavisinde dinlenme süresinde mi aldın, yoksa öncesinde mi?
canım evet üniversiteden veri. ben bi tranferden sonra almıştım normal rapor ama yıl içinde de kullandığım için hakkım bitmişti. daha sonrasında hematom çıkınca hoca kendisi iki defa heyet verdi. eğer kararını vermişsen izin hakkı için bekleme bence.tabi sen daha iyi bilirsin.

canımmm bilmezmiyiz..ne gıcık bişi o masaya yatmak.ama şimdi onu düşünme bebeğine yaklaştığını düşün..inş. emeklerin karşılığını bulur. klinikte mi olacaksın?kolay gelsin canım

canım durumumla ilgili özel msj attım sana..

çok emek harcıyoruz haklısın, belki bizden daha fazla zorluk çekenlerde oldu ama sen bunu bebeğine attığın bir adım olarak düşün Allahın izniyle herşey yolunda gitsin canım benim..

Kıslar merhaba, folükül gelişimim çok iyi gidiyor. Endo da fena diiil. Solda oldukça çok yumurta elde edildi. Gelişimleride iyi. Sağda ise keyfine göre takılıyor yine :mymeka:
Cuma ultrason var sabah. Transfer gününü söyleyecek hoca. Sabah iğnelerine devam.
Haber özetleri budur opuyorumnanaktan
Alyadora kuzum seni burada görmek güzel. Kalbim seninle.
Esila bal kaşığım seninde keyfin iyidir işallah .
Dim histereskopin bugünmüş. Allah yardımcın olsun canım.
Gökser senin içinde herşey yolunda gider işallah.

arkadaşım gece gündüz acil bir şey olduğunda nerde müdahale ediyor bilen varmı ben olursa riskli gebelik olucamda çok endişeliyim

canım neden riskli gebelik oluyorsun anlamadım. özel bi durum mu var. her saat hakan hocaya ulaşabiliyorsun ama gece olursa sanırım medicanda müdahale eder. ama sen tam ve ksein cevap kendisi ile yada merkez ile görüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…