göksercim msjını aldım. sana yazmak istedim ama özel ve genel msj alımın kapalı sanırım. bu yüzden msj yazamadım. burdan görüşürüz artık dediğin gibi ortak nokta çok ve daha da artar umarım..
merhaba tekrar,
dr. hakan bey i çok seviyorum.çok güleryüzlü ve samimi ve ilgili. benim içinde çok çabalıyor ama ben de aynı çaba yok. ya olmazsa diye, şu olsun öyle bu olsun ondan sonra diye bahaneler yaratıyorum. umarım birgün o gücü bulacağım
dimcim saol bitanem. dediğin gibi zor bi süreç ama sonucu güzel olacak inş.
senin histeroskopi ne zaman?
esila meraba Salı günü olacak histereskopim bir aksilik çıkmazsa
canım rapor işini hakan bey hallediyor..bana çok verdi:))ben özeline gidiyorum. ama sanırım medicanada da bakıyor.üniversitede de görevlibiliyorsun tel açıp sor istersen.merhaba arkadaşlar hakan beyin muayenehanesine mi gidiyorsunuz başka hastenedede bakıyormu .birde gebe arkadaşlar rapor işini nasıl hallediyorsunuz çalışana heyet raporu verebiliyormu çok sordum ama lütfen yardım acil bir durumda nerde müdahale ediyor bilen varmı
canım dualarım seninle ..allah yardımcın olsun..inş. çok kolay geçer ve ağrın sızın olmaz...:Saruboceq:
canım rapor işini hakan bey hallediyor..bana çok verdi:))ben özeline gidiyorum. ama sanırım medicanada da bakıyor.üniversitede de görevlibiliyorsun tel açıp sor istersen.
esila meraba Salı günü olacak histereskopim bir aksilik çıkmazsa
canım evet üniversiteden veri. ben bi tranferden sonra almıştım normal rapor ama yıl içinde de kullandığım için hakkım bitmişti. daha sonrasında hematom çıkınca hoca kendisi iki defa heyet verdi. eğer kararını vermişsen izin hakkı için bekleme bence.tabi sen daha iyi bilirsin.esila merhaba, raporu üniversiteden mi verdi, ben de iş yerimden yıllık izin hakkımın dolmasını bekliyim diyordum.tüp bebek tedavisinde dinlenme süresinde mi aldın, yoksa öncesinde mi?
meraba alyadora bende seni merak ediyordum tedavinin sonucunu ne oldu nasılsın sagolun biraz gerginim bir kaç saat sonra yine o masaya yatacam allahın gücüne gitmesin ama bıktım valla millet istemez olur bizlerde çabalayıp duruyoruz
meraba alyadora bende seni merak ediyordum tedavinin sonucunu ne oldu nasılsın sagolun biraz gerginim bir kaç saat sonra yine o masaya yatacam allahın gücüne gitmesin ama bıktım valla millet istemez olur bizlerde çabalayıp duruyoruz
alyadora ben de seni merak ediyordum. hoşgeldin tatlım...umarım herşey yolundadır...
canım dualarım seninle ..allah yardımcın olsun..inş. çok kolay geçer ve ağrın sızın olmaz...:Saruboceq:
canım rapor işini hakan bey hallediyor..bana çok verdi:))ben özeline gidiyorum. ama sanırım medicanada da bakıyor.üniversitede de görevlibiliyorsun tel açıp sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?