canım umarım güzel haberlerini alırız. dualarımız seninle...:Saruboceq:Yarın (27.06.2009) HŞ de aşılamam var. Herşey yolunda gitti. Prolektin düştü. endom düzeldi. Yumoşlar gelişti. 2 Büyük kist aspire edildi. Büyük gün geldi. çok pozitifim bukez olacak sanırım :))) :kedi:
Kizlar 11 temmuz Cumartesi kan vermiştim test için. Doktorum aradı ve güzel haberi vererek hamileliğim onaylandı.
Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYİ veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3
slm bende hş klinikde 2 gün önce uzun protokolle başladım hakan hoca lucrin başladı göbekden yapıryorum aslında hocayı 2 sn ye gördüm ve muayene etti biraz cnm sıkıldı ilk gittiğimizde cihan bey ilgilenmiş uzun uzun konuşmıştu bu sefer biraz tedirgin oldum ama neyse dedim,
Kizlar 11 temmuz Cumartesi kan vermiştim test için. Doktorum aradı ve güzel haberi vererek hamileliğim onaylandı.
Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYİ veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3
Canım malesef adam yoğun biri. Eğer bir profa gitmeye karar verdiysen bunu göze almak zorundasın. Aynı şeyi hep ben de düşündüm. Ama atladıkları bir şey yok Allah tan. İşinde mükemmel biri. Bence tedirgin olma, dediğim gibi hiç bir şeyi atlamıyorlar. Ben başka merkezde de yaptırmıştım daha önce. Farkını gördüm yani. Önemli olan sonuçmuş.
sabah klinikteydim bilsem yanına ugrardım dua edelimde allah gönlüne göre versin esila nın
meraba canım salı histereskopi yapılacaktı ama bir türlü lekelenmelerden adet kanamasına geçememiştim Test yapıldı pozitifdi umarım degerlerim artar umarım rabbim hepimizin güzünü güldürür
bende beklemiyordum histereskopiye randevü aldım hatta adet kanaması gibi lekenlenme oldu Bir gün bir saat kanamam oldu korktum menepoza giriyorum herhalde dedim umarım rabbim yardım eder değerlerim artar histereskopiyi benim gibi bir kaç denemesi başarısız olandan istiyorlar galiba senin ilk tüp bebek denemen olacaksa esila gibi sadece yaralama işlemi yapabilirler ondan bir ücret almıyorlar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?