Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canım umarım güzel haberlerini alırız. dualarımız seninle...:Saruboceq:

Kızlar 27 Haziranda aşılama yaptırmıştım biliyorsunuz. Bugün 14. gün sabahın 3 ünde idrar test yaptım
2. çizgi çıktı
ama silik biraz bu POZıTıF demek dimi?

slm bende hş klinikde 2 gün önce uzun protokolle başladım hakan hoca lucrin başladı göbekden yapıryorum aslında hocayı 2 sn ye gördüm ve muayene etti biraz cnm sıkıldı ilk gittiğimizde cihan bey ilgilenmiş uzun uzun konuşmıştu bu sefer biraz tedirgin oldum ama neyse dedim,

Kizlar 11 temmuz Cumartesi kan vermiştim test için. Doktorum aradı ve güzel haberi vererek hamileliğim onaylandı.
Benim için en güzel dileklerini dileyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum dualarınıza minnettarım. Benim dualarımda bu MÜCADELEYı veren herkesle emin olun. kaydirigubbakcemile3

tebrik ve teşekkür ederiz canikom....
bu habere çok sevindim.hihoyyythihoyyyt
şimdi sıra sağlıcakla kucağına almakta:Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun :)

Canım malesef adam yoğun biri. Eğer bir profa gitmeye karar verdiysen bunu göze almak zorundasın. Aynı şeyi hep ben de düşündüm. Ama atladıkları bir şey yok Allah tan. İşinde mükemmel biri. Bence tedirgin olma, dediğim gibi hiç bir şeyi atlamıyorlar. Ben başka merkezde de yaptırmıştım daha önce. Farkını gördüm yani. Önemli olan sonuçmuş.

Sen de Şatıroğlu gebelerinin arasına katıldın. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Tebrikler...

doğru söylüyorsun çok iyi bir doktor zaten insan önce doktoruna güvenmeli.bende çok araştırdım ekip ii başarısıda yüksek.biz sakaryadan gidiyoruz burda tek bir hastanede yapıyorlar 4000 tl ve başarı yüzde 40 bu yüzden prof tercih ettim. bunun ekip işi olduğunu kendime sık sık hatırlatıyorum tabii bide kısmet.allah yazdıysa olur inşallah

kızlar bugün esila@mısra nın transferi olması lazım büyük ihtimalle. Kaç embriyo gelişmiş bi haberi olan varmı? Dün ben yoktum eşim ameliyat oldu tüm gün hastanedeydim. Çok merak ettim yaa

sabah klinikteydim bilsem yanına ugrardım dua edelimde allah gönlüne göre versin esila nın

sabah klinikteydim bilsem yanına ugrardım dua edelimde allah gönlüne göre versin esila nın

canım merhaba temmuzda tedaviye başlıyacağım demiştin daha önceki konuşmalarımızda başladın mı? senden de histeroskopi istediler mi? inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün

meraba canım salı histereskopi yapılacaktı ama bir türlü lekelenmelerden adet kanamasına geçememiştim Test yapıldı pozitifdi umarım degerlerim artar umarım rabbim hepimizin güzünü güldürür

meraba canım salı histereskopi yapılacaktı ama bir türlü lekelenmelerden adet kanamasına geçememiştim Test yapıldı pozitifdi umarım degerlerim artar umarım rabbim hepimizin güzünü güldürür

inanmıyorum canım hamilemisin, kendiliğinden mi geldi meleğin anlatsana biraz çok heyecanlandım, inşallah canım artar değerin.. yani herkestes histeroskopi istiyorlar olayı doğru galiba

bende beklemiyordum histereskopiye randevü aldım hatta adet kanaması gibi lekenlenme oldu Bir gün bir saat kanamam oldu korktum menepoza giriyorum herhalde dedim umarım rabbim yardım eder değerlerim artar histereskopiyi benim gibi bir kaç denemesi başarısız olandan istiyorlar galiba senin ilk tüp bebek denemen olacaksa esila gibi sadece yaralama işlemi yapabilirler ondan bir ücret almıyorlar biliyorum

canım ya inşallah yardım etsin rabbim ve tedaviye gerek kalmasın bugün ne çok mucize haberi var darısı başıma inşallah (ve tüm bekleyenlere) canım en iyisi ben tedaviye başlamadan birde HS klinikte görüşme randevusu alıyım,, ilk izlenimlerin nasıl merkez hk biraz bilgi verebilir misin? gürgan la ikisini kıyaslarsak nasıl sence

Dimmmm bu süper haberrr :))) işallah değerler artar. Hayatının en büyük sürprizi olacak sanırım :))) çok sevindim hep böyle güzel haberler gelsin yaaa :Saruboceq:

ikisinide gördüm burası gerçekten çok düzgün çalışıyor Hakan Bey sürekli orda beklersen rahatlıkla görüşebiliyorsun senle ilgili herşey bilgisayara giriliyor Senin durumuna göre ilaç veriliyor Ben gürganda doktora bile ulaşamıyordum Ama herşey kader kısmet rabbimin ne zaman ol emrini vereceğini bekliyoruz Ücretsiz randevüsü var Cihan Bey inde Batu Bey in git görüş birde bu klinikte beşinci gün transferi var Gürgan da bunu yapmıyorlar hakkında hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim Nursatı hayatımda hiç bu kadar güzel bir süpriz olmamıştı Umarım bu rüyam devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…