Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

işe devam ediyorum canım. Şimdilik yoğun uyku hali ve iştahsızlık dışında büyük bir problemim yok. Glukophage ve Dostineksi birlikte kullanırken bana cok bulantı yaptı, yemek yemeyince midem küçüldü sanırım. O ara bir-iki haftada 4 kilo vermişim zaten. Şimdi yeme alışkanlığımı eski düzenine sokamiyorum bir türlü. Bunun dışında herşey çok iyi çok şükür. Bugün kalp atışlarını duyduk. Acayip bir duygu. Allah hepinize yaşatsın inşallah...

meraba elifzeynep özelden mesaj atacaktım kapalıydı. Umarım cevap verirsin tedavini kim takip etti Hakan Bey mi Cihan Beymi ne önerirsin bu konuda birde Pgt yaptırdınmı ,kaç emriyo transfer edildi 5gün transferin oldumu Son bir soru daha kısa protokol nasıl bişi cevap verirsen çok sevinirim

Bende oraya gittim. Aşılama sonucumu bekliyorum. Benim de şikayetlerim var açıkçası. Devamlı hemşireyle muhattap oldum. İlk gittiğimde bayağı ilgiliydiler. Sonra sadece işlemi yapıp gidiyor. Hemşire bilgilendirecek deniliyor. Her seferinde hemşireyi aradım. Aşıılama sonrası 30 dak. yattım ama dondum. Çok soğuktu bırakıp gittiler. Üstümde birşey yoktu. Çok sinirlenmiştim.

yenimi oldu bu olay Ezel nal heryer aynı galiba tedaviye başlıyana kadar

merhaba ben uzun zamandır yazamadım.benim ilk denemem başarısız oldu ama 20 gün sonra kısa protokol tekrar başlıyor.ben 2.kez hakan beyle yola devam etmeyi uygun buluyorum.çünkü beni ve sorunlarımı anladı tanıdı yeni doktor sil baştan diye düşünüyorum.ayrıca ilgili ve takipçiler.bu defa daha umutluyum.benim fsh yüksek .ayrıca uzun yoldan hakan beyin başarılarını duydugum için geliyorum.iwy hala yazıyorsan merhaba.seni göremiyorum

ya kıslar bu merkez acaba erkek infertilitesinde nasıl? genelde kadın infertilitesinde başarılı sanırım. ben de hakan hocayı ve merkezi açıkcası beğendim. sadece ilk muyene oldum..sonra tshım yüksek çıkınca başlamadım tüp bebek tedavisine...bi karar verebilsem hangi merkeze gideceğim hususunda.....

Sana özelden msj attım canım

bizim sorunumuz da erkek infertilitesiydi canım. Şatıroğlunda daha önceki merkezdeki denemelerimize göre gerçekten çok farklı çıktı. Labaratuvarları da güvenilir yani.

Canım özel mesaj kısmını nasıl açıcam bilmiyorum. anlatırsan oradan da mesajlaşabiliriz. Benim tüm takiplerimi Hakan Bey yaptı. Hatta ben çok ısrar edince hiç OPU ya girmediği halde benimkine girdi. PGT ye gerek görmedi bu kez bize. Daha önceki merkezde 2. denemede yapılmıştı. Onun sonuçlarına bakarak yapmamaya karar verdi. Ardışık transfer yaptı bana. 3. gün 1 embriyo, 5 gün 2 blastokist transfer etti. Benim uzun protokoldü bu kez. Lucrin le başladım. Kısa protokolde yanlış hatırlamıyorsam Lucrin kullanmadan direkt yumurtalıkları uyaran ilaçlarla başlıyorlar. Kalan kısım hepsinde aynı zaten.

Çok şaşırdım açıkçası. Ben histereskopi yaptırmak için yalnız gitmiştim. Uyandıktan sonra üşüdüm dediğimden görevli kadıncağız bi battaniye daha bulup getirmiş, sıkı sıkı örtmüştü üstümü. Hakan Beyin ilgisi konusunda haklısın. Yapması gerekeni yapıp geri kalan her şeyi hemşirelere paslıyor. Profesöre gidiyorsak bunu göze almak zorundayız. Yoğun insanlar bunlar, hepsi böyle, Ben şu anda gebe takibine gidiyorum, yine aynı. Ultrasona bakarken görüyorum sadece. Sırf bunun için değiştirmeyi düşündüm. Fakat tıp alanında çalışan bir kaç arkadaşım Prof a gitmenin böyle birşey olduğunu söyledi. Ben bir başkasına güvenip de değiştiremedim doktorumu. Ama tabi insan dünyanın parasını verince biraz daha fazla ilgi istiyor.

meraba Elifzeynep çok teşekkür ederim iki hafta sonra histereskopim olacak çok gerildim umarım herşey yolunda gider.Özel mesaj alanını bu şekilde açabiliyorsun kullanıcı paneli var yukarıda anasayfa yazan yerin yanında oraya tıkla.orda sol tarafta ayarlar ve özellikler var. o kısımda istediğin özellikleri aktif hale getirebiliyorsun. Histereskopimi Cihan Bey yapacaktı ısrar ediyim Hakan Bey girsin riske atmak istemiyorum ,bana kısa protokol diyorlar ama bilmiyorum çok teşekkür ederim seni ara ara rahatsız edecem en deneyimli sensin çok sagol

Canım özelimi açtım. Sakın gerilme benim histereskopim operatifti, uyandıktan sonra hafif ağrım vardı, bir ağrı kesici içtim, bir daha da asla ağrım olmadı. yumurta toplamadan bile daha kolay yani. Evet eğer oraya Hakan Hoca için gidiyorsan, bence de ısrarcı ol. İstediğin zaman istediğin şeyi sormaktan çekinme, elimden geldiği kadar yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,

bizim sorunumuz da erkek infertilitesiydi canım. Şatıroğlunda daha önceki merkezdeki denemelerimize göre gerçekten çok farklı çıktı. Labaratuvarları da güvenilir yani.

canım sana özelden mesaj atayım dedim ama sanırım açılmamış..
siz de tam olarak problem neydi? bizde hareket ve morfoloji problemi var. bu merkez benim de hoşuma gitti ama macs yöntemi yok. bu yöntemi de bazı merkezler çok övüyor biliyorsun. acaba bu yöntem yoksa boşuna mı gitmiş olurum?
diğer merkezlere görefarklı çıktı demişsin bu farklılıklardan da bize bahsedersen çok sevinirim. çünkü karar aşamasındayım bu ay artık tedaviye başlamak istiyorum
..:uhm:

sana özelden mesaj attım canım

canımm mesajın geldi bende sana bisürü şey döktürmüştüm ki özel mesajlarının kapalı olduğunu öğrendim malesef mesaj gitmedi. özelden mesaj almak istemiyor musun açamadın mı?:uhm::uhm:

özür dilerim canım ayarlarım sadece arkadaşlardan almaya izin veriyormuş, farkında değildim değiştirdim. Zaten artık arkadaş oldukalkisalkisalkis

Sana özelden msj attım canım

merhaba iwy çok üzüldüm.seni çok merak etmiştim ama bende çok moralsizdim.kararsız ve endişeliyim.hakan hoca fiyatları düşürmüş cazip geldi.çalıştığım için izin almak sorun oluyor,fsh düşük çıkarsa bu ay tekrar deneyeceğiz.umarım başarılı olur.sana da şans diliyorum.

canım fiyatlar ne kadar olmuş. eğer burdan yasaksa benim özelime yazabilir misin. teşekkür ederim.
inş. bebişlerimize bir an önce kavuşuruz tüm isteyenlerle beraber...

Yarın (27.06.2009) HŞ de aşılamam var. Herşey yolunda gitti. Prolektin düştü. endom düzeldi. Yumoşlar gelişti. 2 Büyük kist aspire edildi. Büyük gün geldi. çok pozitifim bukez olacak sanırım :))) :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…