Nursatı zorlu mücadelenin sonuna gelmişsin tekrar kutlarım. Darısı başımıza. Umudum, süreci anlatmamı istemişsin. 46 yaşımdayım. Hakan Şatıroğlu'nda iki kez tüp bebek denemesinde bulunmuştuk. İkisi de başarısızdı. Yaklaşık 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunlu gebeliklerle ilgili deneyimli olduğunu öğrendiğim Hacettepe'den Sinan BEKSAÇ'a gittim. Verdiği bir diyetle birlikte(677 heterozigot C/T durumum olduğu için) sürece başladık. Ama bebek 7.haftanın içindeyken düştü. Düşük materyalinin incelenmesi sonucu kromozom bozukluğu olduğu saptandı. 3 ay ilişki yasaktı zaten ama bu arada diyet ve vitamin almaya devam ettim doktor önerisiyle. Dokuz ay sonra tekrar hamile kaldığımı anladım ama son aylarda artık umudum yok gibiydi. Tekrar doktorumuza gittiğimizde içerde kanama olduğunu 15 gün istirahatten sonra görmek istediğini söyledi. Dün gittiğimde ise kalp atışlarını duyması gerekirken belli belirsiz çok küçük bir fetus gördü. 15 gün daha bekliycez küçük bir umutla. Şansımız az yani. İşte durum bu arkadaşım.
Kızlarrrr ses verinnn :)))
17 ekim için gün sayıyorum çizecekler o gün. :)))Dualarınızı esirgemeyin.
Koru yada Güvende olacak sezeryan. Hayırlısı bakalım
Kızlarrrr
15.10.2011 cumartesi çizecekler beni :)) iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Rabbim eli kalbi duada olanların sesini duysun...
yarın hş de yumurtalar toplanıyor.... endışelıyım bırascık :18: :18::18:
durumunuzu çok merak ediyorum, 1-2 ay içinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ve hşde gitmeyi düşündüğüm merkezler arasında
arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.hakan hocaya mı gitmeliyiz tıp fakültesindemi devam etmeliyiz, yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?