Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canım sen yaralamaya anestezi almadan girmiştim ben onu düşünemiyorum bile yaralama geçen ay yapıldı İlaç dozun çok azmış çok iyi inşallah benimde o kadar sürer bayrama sonucum hayırlısıyla belli olsun istiyorum Sagollasın

arkadaşlar yaralama işlemi nasıl bişey de anestezi gerekiyor.

meraba esila benimki arife günü belli olacak ama hiç ümidim yok adet belirtileri var Herşey yolunda gitmişti ama hiç sansım yok kabullendim bekliyorum
canım lütfen olumsuz düşünme...biliyorsun adet olup hamile olan arkadaşlar duyduk.sakın test sonucuna kadar karamsar olma.dularımız seninle...
Merhaba Arkadaşlar,
Bende Hakan Beye tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
canım ben 3750 tl ye yaptırmıştım. ilaçlar dahil ama sanırım şimdi 3900 olmuş ilaçlar dahil. sen yine de arayıp kesin bilgiyi al bence.
arkadaşlar yaralama işlemi nasıl bişey de anestezi gerekiyor.

göksercim aslında iki dakika ya sürüyor ya sürmüyor.zaten hakan hocada o yüzden anestezi vermek istemediğini söyledi. ama benim ağrı eşiğim düşük o yüzden canım yanmıştı. ben normal muayeneden bile tırsan biriyim. sonrasında ben ağrım var dedim hoca bana ağrı değil rahim kasılıyor demişti.isterden ağrı kesici vuralım dedi ama ben iğneden de korktuğum için vurulmamıştım..

meraba Esila bayramda giremedim nete hamileyim ilk iki sonuçum iyi çıktı Bakalım devamı gelecekmi inşallah bu sefer yolunda gider sen nasılsın

Dim Merhaba,
Hamile olduğuna çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sizlerden gelen olumlu cevaplar bizleride moral oluyor. Bende Hakan Beye tüp bebek için başlayacağım ama fiyatlar hakkında araştırma yapıyorum Hakan Beyin tüp bebek fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin çok sevinirim.

Teşekkürler

meraba heavenlyhorses
sagolasın umarım yine düşük yapmam benim üçüncü denememdi 3900 yaptırdım Birde histereskopi var oda 1500 tuttu Ben daha önce burda denemediğime milyon kere pişman oldum Hep devlette rapor hakkım var niye kullanmayım mantıgındaydım birde zor hasta degildim kendiligindende hamile kalmıştım oda düşük olmuştu Özeldende konuşabiliriz istersen 3900 ilaçla beraber çok iyi fiyat ben pazarlık edemem belki dahada iniyorlardır beceremedigim için denemedim Ama daha önce Gürgan da raporlu3150 yaptırmıştım ilaçlarda 1000 milyar tutmuştu Birde guatırımı takip edemediler başka doktora yönlerdirdiler onlarla dahada pahalıya gelmişti Birde ben ankara da her yeri gezdim en çok ilgilenen burasıydı İyi düşün ben hata yaptım ilk iki klinigi seçerken eğer burda olsaydım çokdan bebeğim dogmuştu bile çok uzun oldu

meraba heavenlyhorses
sagolasın umarım yine düşük yapmam benim üçüncü denememdi 3900 yaptırdım Birde histereskopi var oda 1500 tuttu Ben daha önce burda denemediğime milyon kere pişman oldum Hep devlette rapor hakkım var niye kullanmayım mantıgındaydım birde zor hasta degildim kendiligindende hamile kalmıştım oda düşük olmuştu Özeldende konuşabiliriz istersen 3900 ilaçla beraber çok iyi fiyat ben pazarlık edemem belki dahada iniyorlardır beceremedigim için denemedim Ama daha önce Gürgan da raporlu3150 yaptırmıştım ilaçlarda 1000 milyar tutmuştu Birde guatırımı takip edemediler başka doktora yönlerdirdiler onlarla dahada pahalıya gelmişti Birde ben ankara da her yeri gezdim en çok ilgilenen burasıydı İyi düşün ben hata yaptım ilk iki klinigi seçerken eğer burda olsaydım çokdan bebeğim dogmuştu bile çok uzun oldu

canım tebrikler allah tamamına erdirsin:nazar:

inşallah bu sefer tamamına erer çok sagol en kısa zamanda seninde iyi haberlerini bekliyoruz tedaviye ne zaman başlıyorsun umudum

sagol canım en kısa zamanda senin iyi haberlerini bekliyorum inşallah allah çabalarımızı boşa çıkarmaz

dimcim ya güzel haberini okudum ama nedense kkya giremedim. sorunlar yaşadım..
canım senin adına çooookkkk sevindim. ne güzel çifte bayram yaşamışsınız..inş. rabbim kucağına almayıda nasip eder..
değerin kaç çıktı canım. keseyi görmeye gittin mi?

Esila tombulu yarın adet günüm ben testler için kan vermeye gitmeme konusunda hala direniyorum. Batu Hoca yolumu gözlüyosada kusura bakmasın artık :)) Ayaklarım geri geri gidiyo zaten. Hoca histereskopi (adı herneyse) için kararsızdı. Benim tırsmamda ayrı durum. Okadar eziyet çektim ama bundan korkuyorum. Yada kendimi böyle teselli ediyorum (ne mantık ama) :)) Gürganda 2007 de 550 idi. Burda 1.700 çok tuzluymuş beee

Kızlar özetliyorum :))))
yarın adet günüm. Olduğum anda tüp için çalışmalar başlayacak.

inşallah bu sefer tamamına erer çok sagol en kısa zamanda seninde iyi haberlerini bekliyoruz tedaviye ne zaman başlıyorsun umudum

bu ay başlıyacaktım olmadı galiba aralık yada ocak olacak hayırlısı koş koş olsun istemiyorum diğer üç tedavimdede arkamdan kovalıyorlar gibi girmiştim inan canım şu an elimi kaldırasım yok aynı şeyler beni çok geriyor ve üzüyor zaten benden değil eşimle ilgili zaman sorunumuz var o yüzden gecikiyor neyse başını ağrıtmayım sana çok sevindim hayırlısıyla tamamla:nazar:

meraba kızlar
esila nete giremedim cevapda yazamadım Keseyi gördüm degerlerim sanki ikiz gibiydi ama tek kese görüldü Hayırlısı birde kalbi atsa biraz rahatlıyacam senin degerlerin nasıldı Artışlar kaç kat olmuştu . Umudum acele etme bende o acele yüzünden geçen senemi berbat geçirdim insanın psikolojik olarak hazır olması gerek yoksa herşey dahada zor geçiyor

meraba kızlar
esila nete giremedim cevapda yazamadım Keseyi gördüm degerlerim sanki ikiz gibiydi ama tek kese görüldü Hayırlısı birde kalbi atsa biraz rahatlıyacam senin degerlerin nasıldı Artışlar kaç kat olmuştu . Umudum acele etme bende o acele yüzünden geçen senemi berbat geçirdim insanın psikolojik olarak hazır olması gerek yoksa herşey dahada zor geçiyor

kalp atışını da duyacaksın inşallah öyle yapıyorum bende canım aceleye gerek yok hep koşturmakla oldu benim ve hep sonuç hayal kırıklığı bir üzüntüyü daha zor kaldırırım artık ne zaman hazırsam o zaman olacak

Back
X