hakan yıldırım for koton day&night limited edition.Gören duyan bilen var mı bunu

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
$1.webp $2.webp

kızlar bu elbiseyi herhangi bir koton mağazasında gören var mı istanbulda
fiyatını merak ediyorum mezuniyet için düşünüyorum tam benim tarzımm :16:

kimse görmedi sanırım...

2 hafta önce gece elbiseleri için bir kaç mağazaya sormuştum henüz hakan yıldırım veya tuba ünsal herhangi bir koleksiyonun gelmediğini söylemişlerdi. yeni bir kaç gece elbisesi var koton da ama hakan yıldırım değil koton un kendi koleksiyonu olarak piyasa sürdükleri var internet sitesinde de mevcut o modeller çoğu kısa...

teşekkür ederim yanıtladığın için :46:
Ben geçen haziran sonunda almıştım kotondan ekru rengi uzun hakan yıldırım tasarımı hem de outletten ama outlet olmayan mağazalarda göremedim çok ilginç bu koleksiyondan umarım mayısa kadar bulabilirim :50:

rica ederim : )

bende yazın bir kaç elbise aldım her şubede farklı modeller oluyor bunun nedeni her mağazanın kendi ürünlerini seçmesiymiş şansa oluyor biraz da aslında : ) mayısa kadar yeni koleksiyon gelecektir hatta nurgül yeşilçay kırmızı bir elbise giymişti bir ödül töreninde onun tuba ünsal tasarımı olduğunu söylemişlerdi yakında mağazalarda olur kış koleksiyonu diye düşünüyorum aradığını bulursun umarım : )

ben ki kotonların krokisini çizerim hiç görmedim... Koton online yok mu? oraya bak...
olmazsa ürünün resmini info adreslerine mail atıp seni yönlendirmelerini iste, cevap verirler...

rica ederim : )

bende yazın bir kaç elbise aldım her şubede farklı modeller oluyor bunun nedeni her mağazanın kendi ürünlerini seçmesiymiş şansa oluyor biraz da aslında : ) mayısa kadar yeni koleksiyon gelecektir hatta nurgül yeşilçay kırmızı bir elbise giymişti bir ödül töreninde onun tuba ünsal tasarımı olduğunu söylemişlerdi yakında mağazalarda olur kış koleksiyonu diye düşünüyorum aradığını bulursun umarım : )
o zaman elbiseyi aldığım şubeye gidip bakmalıyım orda beyazını askıda görmüştüm hiç askıdan indirip bakmamıştım bile meğer pembesiymiş dikkatimi çeken.belki pembe rengini getirtebilirim çok teşekkürler :42:
ben ki kotonların krokisini çizerim hiç görmedim... Koton online yok mu? oraya bak...
olmazsa ürünün resmini info adreslerine mail atıp seni yönlendirmelerini iste, cevap verirler...
koton online ı sürekli takip ediyorum zaten ama hiç görmedim hakan yıldırım tasarımlarını orda.Ama söylediğin mantıklı info adreslerine mail atıp öğrenebilirim nerede olduğunu teşekkürlerr :46:

Back
X