Hakaret! Arkası gelmez mi bunun?

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Merhaba hanımlar;dün akşamdan beri kafam allak bullak. Evet hakarete uğradım hem de eşim tarafından. Olaya gelince bu aralar moralim bozuk,kullandığım ilacinda etkisiyle sinirlerim iyice bozuldu. Eşimle ilgisiz olması nedeniyle biraz limoniyiz. Dün kv birlikte akrabalarına ziyarete gittik. O yüzden akşam yemek yapamadım,eve geldiğimde eşim işten gelmişti zaten. Ne yapayım diye sordum,hele bekle dedi. Bende çocuğun yemeği yok bak dedim,halimde yok diye belirttim. Biraz geçince oğlum acıktı tabi,ee ne yapıyoruz dedim,bundan yine ses çıkmadı. Git çocuğa bir şeyler yedir,bakarız dedik ya diye çıkıştı. Bende biraz sinirle kapıyı sertçe kapatıp mutfağa gittim,kucağımda çocuk ağlıyor bir yandan yemek yapmaya uğraşıyorum. O arada oğluma biraz yüksek bir sesle seslendim. Eşim içerden bir hışımla geldi,gel oğlum gerizekali annenle muhatap olma diye bağırdı. Üstüne basa basa gerizekali,beyinsiz annen diyip içeri geçti. Hiçbir şey demedim,yüzüne bile bakmadım. Sabah ise giderken kucağımda oğlumu öptü,sonrada beni öpüp gitti. O bir şey olmamış gibi davrandı ama benim içim yanıyor. Bugün hakaret eden yarın sinirlerine hakim olmayıp dövmeye de kalkmaz mi? O yüzden nasıl davranmam gerekiyor,sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim yapı olarak kolay kolay özür dilemez,daha çok bir şey olmamış gibi davranır. Ama ilk defa böyle hakaret etmesi çok zoruma gitti. Sizinde kafanızı şişirdim,ama sizden güç almaya geldim biraz.​

Haklısınız,ama ilk defa böyle oldu. O yüzden şaşkınım
eşiniz öncelikle size bir daha asla bu şekilde yakıştırmalar yapmasın hele ki çocuğunuz yanında asla
siz de kapı baca gümletmeyin şov yapmayın sözün özü
kocanız da siz de bu tip hareketler yapmazsanız hem siz hem de çocuğunuz huzurlu olursunuz

eşiniz öncelikle size bir daha asla bu şekilde yakıştırmalar yapmasın hele ki çocuğunuz yanında asla
siz de kapı baca gümletmeyin şov yapmayın sözün özü
kocanız da siz de bu tip hareketler yapmazsanız hem siz hem de çocuğunuz huzurlu olursunuz
[/QU bakın ilk defa böyle yaşadık diyorum,4 yıllık evliyiz ,tartismalarimiz elbette oluyor ama asla saygı sınırını aşmamıstik,düne kadar..kapiyida öyle şov yapar gibi çarpmasın,istemsizce hızlı kapattım. Ayrıca eşim bir daha böyle demesin diye şu an nasıl davranmakiyim diye fikir istiyorum

O hakaretcikkk biz be hakaretler duyduk burada madem bişi yokmuş gibi davranmıs sizde üzerine gidip huzurunuzu kaçırmayın olur öyle
O hakaretcikkk biz be hakaretler duyduk burada madem bişi yokmuş gibi davranmıs sizde üzerine gidip huzurunuzu kaçırmayın olur öyle
Ama maalesef saygı işte böyle böyle hakaretciklerle aşilir diye düşünüyorum. Eğer beni kırdığını anlamazsa devamı gelir sonra diye korkuyorum.

tamam anladım ilk defa olmuş ama bir daha olmasın eşiniz size hakaret etmesin siz de eşinize gereksiz naz yapmayın diyorum kötü bir şey demiyorum ki ben de
bir daha olmaması için de eşinizle konuşabilirsiniz "bir daha bana sakın hakaret etme ben de hareketlerime dikkat edeceğim" diyebilirsiniz

Biz karinlar konusmadan onun duygularimizi anlamasini bekliyoruz.
Siz neden aksam esinizle bu konuyu konusmuyorsunuz? Kapiyi carpmanizin hata oldugu soyleyin. Ozur dileyin.. O da muhakak soylediklerinden ozur diliyecekti

tamam anladım ilk defa olmuş ama bir daha olmasın eşiniz size hakaret etmesin siz de eşinize gereksiz naz yapmayın diyorum kötü bir şey demiyorum ki ben de
bir daha olmaması için de eşinizle konuşabilirsiniz "bir daha bana sakın hakaret etme ben de hareketlerime dikkat edeceğim" diyebilirsiniz
Estağfurullah,bende işte böyle fikirler bekliyorum. Konuşmayı düşünüyordum ama sizlerde danisip öyle yapayim diye düşündüm. Malum kk'da hayat kurtaran tüyolar var:KK52:

Sakin bir zamanda yapılan hakareti hazmetmediğinizi, bir daha asla hakaret etmesini istemediğinizi kesin bir dille ifade edin, çocuğun yanında özellikle dikkat edin. Rahatsızlığınızı söylemezseniz pek yakında yeni hakaretler de gelir

Biz karinlar konusmadan onun duygularimizi anlamasini bekliyoruz.
Siz neden aksam esinizle bu konuyu konusmuyorsunuz? Kapiyi carpmanizin hata oldugu soyleyin. Ozur dileyin.. O da muhakak soylediklerinden ozur diliyecekti
Umarım öyle olur. Ben özür dilemekten asla kacinmam,hatam varsa elbette ederim. Ins eşimde hatasını anlar

Estağfurullah,bende işte böyle fikirler bekliyorum. Konuşmayı düşünüyordum ama sizlerde danisip öyle yapayim diye düşündüm. Malum kk'da hayat kurtaran tüyolar var:KK52:
mutlaka konuşun, inşallah devamı gelmez ve huzurunuz bozulmaz:KK54:

Sakin bir zamanda yapılan hakareti hazmetmediğinizi, bir daha asla hakaret etmesini istemediğinizi kesin bir dille ifade edin, çocuğun yanında özellikle dikkat edin. Rahatsızlığınızı söylemezsenin pek yakında yeni hakaretler de gelir
Aynen devamının olmasından korkuyorum bende. Bu asla katlanabilecegim bir şey değil. Zaten oğlumun yanında demesi beni en çok üzen

Umarım öyle olur. Ben özür dilemekten asla kacinmam,hatam varsa elbette ederim. Ins eşimde hatasını anlar

Insallah. Sizde o ara onun kizdiginizi anliyabildiginiz soyleyin ama kullandigi sozlerine kirildiginizida belli edin.
Bos yere kavga etmeyin. Guzel gunler :KK37:

Oğlumun yanında hakaret etmesin diyorsanız sizde oğlunuzun yanında kapı çarpıp sinirli davranmayın ki olay tekrar etmesin.Ikinizde çocuk açısından yanlış yapmışsınız.Cocuk olmasaydı cevabım daha farklı olurdu siz haklısınız derdim ama ikinizde hatalisiniz.

Back
X