Merhaba hanımlar;dün akşamdan beri kafam allak bullak. Evet hakarete uğradım hem de eşim tarafından. Olaya gelince bu aralar moralim bozuk,kullandığım ilacinda etkisiyle sinirlerim iyice bozuldu. Eşimle ilgisiz olması nedeniyle biraz limoniyiz. Dün kv birlikte akrabalarına ziyarete gittik. O yüzden akşam yemek yapamadım,eve geldiğimde eşim işten gelmişti zaten. Ne yapayım diye sordum,hele bekle dedi. Bende çocuğun yemeği yok bak dedim,halimde yok diye belirttim. Biraz geçince oğlum acıktı tabi,ee ne yapıyoruz dedim,bundan yine ses çıkmadı. Git çocuğa bir şeyler yedir,bakarız dedik ya diye çıkıştı. Bende biraz sinirle kapıyı sertçe kapatıp mutfağa gittim,kucağımda çocuk ağlıyor bir yandan yemek yapmaya uğraşıyorum. O arada oğluma biraz yüksek bir sesle seslendim. Eşim içerden bir hışımla geldi,gel oğlum gerizekali annenle muhatap olma diye bağırdı. Üstüne basa basa gerizekali,beyinsiz annen diyip içeri geçti. Hiçbir şey demedim,yüzüne bile bakmadım. Sabah ise giderken kucağımda oğlumu öptü,sonrada beni öpüp gitti. O bir şey olmamış gibi davrandı ama benim içim yanıyor. Bugün hakaret eden yarın sinirlerine hakim olmayıp dövmeye de kalkmaz mi? O yüzden nasıl davranmam gerekiyor,sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim yapı olarak kolay kolay özür dilemez,daha çok bir şey olmamış gibi davranır. Ama ilk defa böyle hakaret etmesi çok zoruma gitti. Sizinde kafanızı şişirdim,ama sizden güç almaya geldim biraz.