Hakaret! Arkası gelmez mi bunun?

Hayatım öncelikle geçmş olsn ve bidaha tekrarlanmamasını diliyorum. Simdi sırtını sıvazlamak istemiyorum. Kocan edepsizlik yapmş, yazık sana, boşan falan diye..
Gerçekçi olym sana. Kızma küsmen.

Akşam yemeğini düşünerek hareket etmeliydin. Ya gitmeyecektin, ya erken kalkacaktın. Ama akşam yemeğini geciktirmeyecektin. Belki hazır değil diye sinirlenmştir.
İkincisi yemek yapmadysan ve dşrdan geldiysen insan biraz geriliyor, kendimden biliyorum. O arada iki yumurta kırsaydın da gelip gidip adama sormasaydın.

Kapıyı asla vurmamalıydn.

Çocuğun ne suçu var sen çocuğa ser çıkışmışsım. :)

Gerizekalı asla değilsin önce bunu bil. Farzet ki dememiş. Sabah da uzatmadan seni de evladıda öpmüş gitmiş. Ağlama, kendini melankolik hvaya sokma.
Güzelce bu akşam karşıla. Gece yataga girince de bidaha birbirimizi kırmayalım de, eminim ki o özür dileyecek pişman olduğunu belirtecek :) :) :)
Fırtınalı bi 5 yıl gecirdim ben evliliğimde. Kavga, gürültü.. Bnm suçumdu çoğu.
6. Yılımızdayız. Dün akşam ŞİMDİYE KADAR NEDEN BİRBİRİMİZİ KIRDIK BİZ dedi eşim ve ağladık. Halbuki despottur. Kim bilir içini ne çok kırmısım, ve kırdığını farketmiş.

Kızma, kalbini kırmak da istemedim. Benide yanlıl anlama.
Teşekkür ederim,estağfurullah zaten fikirlerinizi almak için konu açtım. O yüzden elbette fikrinizi saygım var. Misafirlik konusu elimde olmadan,birazda mecburi katıldığım bir yerdi. Sabahtan ogrendim o yüzden yemek kaldı. Zaten mesele o değil. Her zaman yemek olacak diye bir kaidemiz yokken bana bu şekilde cikismasi kötü oldu.

Teşekkür ederim,estağfurullah zaten fikirlerinizi almak için konu açtım. O yüzden elbette fikrinizi saygım var. Misafirlik konusu elimde olmadan,birazda mecburi katıldığım bir yerdi. Sabahtan ogrendim o yüzden yemek kaldı. Zaten mesele o değil. Her zaman yemek olacak diye bir kaidemiz yokken bana bu şekilde cikismasi kötü oldu.
Birde çocuğun ağladığını gördüğü halde kılını kipirdatmadan kalk ona hazırla demesine sinirlendirdi o an

Adama hak verenleri saskinlikla okudum.
Konu sahibi ne yapayim diye sorman kibarlik olmus ama ne anlar onlar nezaketten. Yapacaktin kafama gore yemek yerse yer yemezse eyvallah. Bekle bekle bilmem ne. Cocuk acikinca sizi darliyor tabi onu degil. Kimse de kimseye boyle sacma sebepten cocugunun yaninda geri zekali beyinsiz diyemez. Adam olsun da cocugun yaninda sizden ozur dilesin. Yoksa yakinda cocugunuz da size ayni kelimeleri kullanabilir.
Aynen ya yemek yapamayacak durumdayken yinede sormam hataydı. Ins konuşunca hatasını anlar ve bir daha oğlum böyle bir şeye şahit olmaz.

Niye ne yapayım diye eşinize soruyorsunuz yemeği siz yapacaksanız ne istiyorsanız onu yapın
Zaten yorgunsanız yapın bi makarna tamam.
Aslında yemek yapmayacaktim,önceden haberi vardı ve bir şeyler ayarlarız diye söyleyip icraat olmayınca böyle oldu iste

Merhaba hanımlar;dün akşamdan beri kafam allak bullak. Evet hakarete uğradım hem de eşim tarafından. Olaya gelince bu aralar moralim bozuk,kullandığım ilacinda etkisiyle sinirlerim iyice bozuldu. Eşimle ilgisiz olması nedeniyle biraz limoniyiz. Dün kv birlikte akrabalarına ziyarete gittik. O yüzden akşam yemek yapamadım,eve geldiğimde eşim işten gelmişti zaten. Ne yapayım diye sordum,hele bekle dedi. Bende çocuğun yemeği yok bak dedim,halimde yok diye belirttim. Biraz geçince oğlum acıktı tabi,ee ne yapıyoruz dedim,bundan yine ses çıkmadı. Git çocuğa bir şeyler yedir,bakarız dedik ya diye çıkıştı. Bende biraz sinirle kapıyı sertçe kapatıp mutfağa gittim,kucağımda çocuk ağlıyor bir yandan yemek yapmaya uğraşıyorum. O arada oğluma biraz yüksek bir sesle seslendim. Eşim içerden bir hışımla geldi,gel oğlum gerizekali annenle muhatap olma diye bağırdı. Üstüne basa basa gerizekali,beyinsiz annen diyip içeri geçti. Hiçbir şey demedim,yüzüne bile bakmadım. Sabah ise giderken kucağımda oğlumu öptü,sonrada beni öpüp gitti. O bir şey olmamış gibi davrandı ama benim içim yanıyor. Bugün hakaret eden yarın sinirlerine hakim olmayıp dövmeye de kalkmaz mi? O yüzden nasıl davranmam gerekiyor,sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim yapı olarak kolay kolay özür dilemez,daha çok bir şey olmamış gibi davranır. Ama ilk defa böyle hakaret etmesi çok zoruma gitti. Sizinde kafanızı şişirdim,ama sizden güç almaya geldim biraz.​
Kırıldığınızı tekrarlanırsa yopranacağınızı söyleyin. İnatlaşmayın haklısınız fakat uygunsa dillendirebilirsiniz

Kırıldığınızı tekrarlanırsa yopranacağınızı söyleyin. İnatlaşmayın haklısınız fakat uygunsa dillendirebilirsiniz
Inatlaşmak değilde hatasını anlasın istiyorum. Çocuğumu bu şekilde bir ortamda büyütmek istemem çünkü,ayrıca saygı biterse herşey biter diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi dile getiririm,bakalım artik

Teşekkür ederim,aynen normalmiş gibi devam etsin istemiyorum
Rica ederim herkesin sizi suçlamasına aldırmayın.elestirmej için bahane arıyorlar.
Eşiniz de anlayışsız değildir herhalde sakinleşince yaptığı hatayı dile getirince anlar ve gönlünüzü alir. Insallah bi daha yaşamazsınız kimse bunları hak etmez çünkü

Herkese merhaba arkadaşlar; dün akşam eşimle konuştum. Geldiğinde o yine bir şey olmamış gibi davrandı. Ben kendi adıma özür dilerim dedim ama ne olursa olsun senin o laflarını haketmedim ve kırıldım dedim. Üstelik oğlumuzu düşündüğün için bana kızıyorsun ama onun yanında bu şekilde konuşman daha fazla zarar verir diye belirttim. Önce istediğin özür mü diye alaycı şekilde gel gel özür dilerim dedi:KK12:sonrada konuştukça mahçup oldu. Bugünde birlikte dışarı çıktık işte. Alışveriş yapmambicin ısrar etti. Sözlere dökemez duygularını ama hareketleriyle kendini affettirmeye çalıştı en azından. Ins bir daha asla böyle bir durum yaşamam. Allah hiç kimseyede yaşatmasın. Hepinize çok teşekkür ederim tekrar.En Büyük KK

Heee adamı pıçaklar hatta öldürür de:dondurma:
İlacın yan etkisinden midir nedir abartıp kendi lehinize anlatıyorsunuz olaylar abartmayın bu kadar gerek yok madem kullandığınız ilaç sisi sinirli yapıyor üstüne birde sakinleştirici kullanın
Bu Arada siz çocuk acıkacak madem onu doyursanıza
Bu arada eşiniz çocuğun yanında kesinlikle öyle konuşamamalı

Heee adamı pıçaklar hatta öldürür de:dondurma:
İlacın yan etkisinden midir nedir abartıp kendi lehinize anlatıyorsunuz olaylar abartmayın bu kadar gerek yok madem kullandığınız ilaç sisi sinirli yapıyor üstüne birde sakinleştirici kullanın
Bu Arada siz çocuk acıkacak madem onu doyursanıza
Bu arada eşiniz çocuğun yanında kesinlikle öyle konuşamamalı
Hallettik konuyu sagolun,mesajınızı yeni gördüm cevapsız bırakmak istemedim. Teşekkürler ilginize

Back
X