hakaret davasi acabilir mi? :(

Cok gecmis olsun.. allaha havale et.

ooo sözlük yazarları kimler için neler neler söylüyo daha beter hemde herkes şikayet etse mahkemeler tıklım tıklım dolardı sanırım.. bu hakaret davası açma olayıda sanatıçilardan yayıldı.. mahkeme köşelerinde sürünmeye çok meraklıysa şikayet etsinn

Son düzenleme:

O kadar kezban dedi, bir kezbanin lafini bu kadar umursamaz heralde. Ayrica o da sucsuz degil onunda basi yanar, bu derece aptal olmaz heralde bir insan.. gerci benim sansima hic guvenim yok. Milyonda bir ihtimal gelip bulsa beni hic sasirmam..

dava acma hakkına sahıptır.sonucunda hapisle yargılansanızda ceza para cezasına cevrılır gecmışte sabıkanız yoksa 5 yıl erteleme verılır

şu kezban lafını da anlamadım gitti:44: Kkyı da çok eleştiriyorlar o sözlüklerde çok bilmiş o sözlük yazarları kimler hakkında neler yazıyorlar bence bir şey çıkmaz

Ülkede ki adalet öyle tıkır tıkır işlemiyor maalesef.
Eşim iş yaptığı kişi tarafından 2 yıl önce 65 bin tl dolandırıldı. Ve bu adam yaklaşık 5 trilyon para çarptı bir yıl içinde insanlardan.
Toplanıp dava açmaya kalktık, kovuşmaya yer olmadığına dair karar çıktı açılmadı.
Ben bireysel gittim olmadı, eşim tek gitti olmadı, şimdi diğer adamlar tek tek gidiyolar 2 yılda daha mahkeme açamadık.
Üstelik adam gitmiş benim borcum var ama ödeme gücüm yok çalışıp ödiycem fakat ölümle tehdit ediyolar demiş, hepimizi sorguya aldıkları yetmez gibi birde adama polis koruması verdiler.
Adalet nerde ki öyle bir beyinsiz için dava açılsın

dava acma hakkına sahıptır.sonucunda hapisle yargılansanızda ceza para cezasına cevrılır gecmışte sabıkanız yoksa 5 yıl erteleme verılır

Simdi ortada tahrik var. Onun yazdiklarida ortada. O daha kirici seyler soyledi simdi ben bir beyinsiz dedim diye hapisle mi yargilanacagim?`

Umarim en kisa zamanda hak yerini bulur.

Dava ile falan uğraşacağını sanmıyrum tatlım .. dert etme

şu kezban lafını da anlamadım gitti:44: Kkyı da çok eleştiriyorlar o sözlüklerde çok bilmiş o sözlük yazarları kimler hakkında neler yazıyorlar bence bir şey çıkmaz

Insallah dedigin gibi olur canim. Tesekkurler.

Simdi ortada tahrik var. Onun yazdiklarida ortada. O daha kirici seyler soyledi simdi ben bir beyinsiz dedim diye hapisle mi yargilanacagim?`

beyınsız kelımesını hakaret kabul edıp hapısle yargılanabılırsnız.ama hapis yatmazsınız sadece yargılama usulu boyle.sonra para cezası sonra erteleme

Dava açacak olsa seninle agiz dalasina girmezdi..

Ki söylediklerin hakaret ama öyle peşine dusulecek laflar degil...

Bence sikmayin caninizi bunun peşine ne hakim ne avukat düşer cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beyınsız kelımesını hakaret kabul edıp hapısle yargılanabılırsnız.ama hapis yatmazsınız sadece yargılama usulu boyle.sonra para cezası sonra erteleme

Tesekkur ederim. Umarim bunlarin hic biri yasanmaz. Aksam konusmak istiyorum hani arayi duzeltmek icin. Aslinda bana da yakismadi bu tur soylemlerde bulunmak. Dava konusu bir yana icim hic rahat degil. Mesaj atip kusura bakmamasini soyleyecegim her ne kadar hak etmediysede. Hos degildi yaptigim. Artik tersler mi terslemez mi kendi bilir.

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim icime su serptiniz siz de. Ama konusmak istiyorum. Ona hakaret ettigi icin hakaret ettim. Ondan ne farkim kaldi. Ben uzerime duseni yapip kusura bakma diyecegim. En azindan icim rahatlar..

bence edebilme ihtimali var akşam arayı düzelt derim ne olur ne olmaz

Evet dava açabilir.
Kazanırsa 2000tl kadar bir para ödersin.
Ama büyük ihtimalle dava düşer.

Benim -bildiğim- kadarıyla "kezban ve liseli" nin hukukta hakaretler arasında yeri yok

Ama beyinsiz vs bariz hakaret. Uğraşmaz bence çünkü çok sık yaşanıyo sözlüklerde falan.
Ancak dava açarsa, hesabını kapatsan da bulunur ve büyük bi'ihtimal o kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…