- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
dün akşamyan komşumuz park ettiğimiz yerden ötürü yepyeni arabama kasa sopa tekme vurarak arabayı silkelemiş atmış diyebilirim
karakola gidildi bugun tek söylenen sey uzlasmaya bakın mahkemeye bıle cıksanız parayı kımbılır ne zamana lırsınız oda alırsanız dedıler
adam ıkı oda bır salon sarhos i.t
bende bu aksam onun arabasınamı vursam kırsam döksem diyorum gider benim gibi garibanada ceza verirler
buarada bizde kamera kaydıda var
buna göre sizin olayınızdan bişey cıkmaz gibi geliyor ama gözünün yağını yediğim memleketi katile ceza vermez simit çalana verir .hıh
ooo sözlük yazarları kimler için neler neler söylüyo daha beter hemde şikayet etse mahkemeler tıklım tıklım dolardı sanırım.. bu hakaret davası açma olayıda sanatıçilardan yayıldı.. mahkeme köşelerinde sürünmeye çok meraklıysa şikayet etsinn
dava acma hakkına sahıptır.sonucunda hapisle yargılansanızda ceza para cezasına cevrılır gecmışte sabıkanız yoksa 5 yıl erteleme verılır
Ülkede ki adalet öyle tıkır tıkır işlemiyor maalesef.
Eşim iş yaptığı kişi tarafından 2 yıl önce 65 bin tl dolandırıldı. Ve bu adam yaklaşık 5 trilyon para çarptı bir yıl içinde insanlardan.
Toplanıp dava açmaya kalktık, kovuşmaya yer olmadığına dair karar çıktı açılmadı.
Ben bireysel gittim olmadı, eşim tek gitti olmadı, şimdi diğer adamlar tek tek gidiyolar 2 yılda daha mahkeme açamadık.
Üstelik adam gitmiş benim borcum var ama ödeme gücüm yok çalışıp ödiycem fakat ölümle tehdit ediyolar demiş, hepimizi sorguya aldıkları yetmez gibi birde adama polis koruması verdiler.
Adalet nerde ki öyle bir beyinsiz için dava açılsın
Merhaba kizlar. Az once bir sozluk yazariyla tartistim. Ona insan degilsin,
beyinsizsin, Soylemlerin ergence dedim ve Kafandaki orumcek aglarindan kurtul, yasina uygun hareket etmiyorsun dedim. Ama gercekten cildirtti beni sabah sabah. Bunlari soyleyip hesabi kapattim. Sonra icime kurt dustu bu insan isterse bana dava acabilir mi acaba? Var mi fikriniz??
şu kezban lafını da anlamadım gitti:44: Kkyı da çok eleştiriyorlar o sözlüklerde çok bilmiş o sözlük yazarları kimler hakkında neler yazıyorlar bence bir şey çıkmaz
Dava ile falan uğraşacağını sanmıyrum tatlım .. dert etme
Simdi ortada tahrik var. Onun yazdiklarida ortada. O daha kirici seyler soyledi simdi ben bir beyinsiz dedim diye hapisle mi yargilanacagim?`
beyınsız kelımesını hakaret kabul edıp hapısle yargılanabılırsnız.ama hapis yatmazsınız sadece yargılama usulu boyle.sonra para cezası sonra erteleme
Dava açacak olsa seninle agiz dalasina girmezdi..
Ki söylediklerin hakaret ama öyle peşine dusulecek laflar degil...
Bence sikmayin caninizi bunun peşine ne hakim ne avukat düşer cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merak etmeyin hicbirsey olmaz emin ol ustune bile dusmemistir
Tesekkur ederim. Umarim bunlarin hic biri yasanmaz. Aksam konusmak istiyorum hani arayi duzeltmek icin. Aslinda bana da yakismadi bu tur soylemlerde bulunmak. Dava konusu bir yana icim hic rahat degil. Mesaj atip kusura bakmamasini soyleyecegim her ne kadar hak etmediysede. Hos degildi yaptigim. Artik tersler mi terslemez mi kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?