hakaret davası

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar merhaba, iş yerindeki bir arkadaşımız eşiyle promleri var ve bu sorunları aşmak için aile büyüklerini evlerine davet etmişler. Sorunlar konuşurken iş arkadaşımıza kayınbabası sen erkek değilsin erkekliğini bana belgele demiş ve olaylar uzamış biraz tartışmışlar ama aynı gün içinde yeni bir sayfa açmaya karar vermişler. Ancak arkadaşım şuan eşiyle anlaşmalı boşanmak üzereler. Arkadaşım da madem boşanacam kayınbamamı mahkemeye verebilr miyim ? hakaret davası açabilir miyim diye araştırma yapıyor. Sizce mahkemeye verse sonuç ne olur daha önce başına böyle şeyler gelen oldu mu ?

Bence hiç uğraşmasın
Şahit felan gerekecek
Hakim çok büyük bir hakaret görmeyecek
Zaten boşanma.gibi yıpratıcı bir sürece giriyor, işi bunlarla.uzatip daha çok yıpranması n

Ne olursa olsun baba demis esinin babasi bosaniyo diye dava acmasi cok sacma okuz oldu ortaklik bozuldu hesabi ayrica şahit olmasi lazim diye biliyorum ben gereksiz muhabbet

Ne olursa olsun baba demis esinin babasi bosaniyo diye dava acmasi cok sacma okuz oldu ortaklik bozuldu hesabi ayrica şahit olmasi lazim diye biliyorum ben gereksiz muhabbet
şahitleri var zaten o konuda çok sorun yokmuş çünkü aile büyüklerinin yanında konuşulmuş

Kizi yatak odasina kadar babasina anlatiyormuymus ki erkekligini nereden biliyormus kayinpeder?
Hakaret davasinda oyle ahim sahim tazminatlar olmuyor, eger tazminat icin aciyorsa. Sadece kirilan gururu icin acacaksa bilemem. Bu arada kayinpederin daha once sabikasi yoksa en fazla hukmun ertelenmesini geri birakma verilir.

bence uğraşmaya değmez ama illa açıcam diyorsa şahitleri ile gidip açsın. buradan kimse kesin bişey söyleyemez ki. en iyi ihtimalle para cezası alabilir.

kim şahit olacak nasıl ispatlayacak
eğer mesajlarda eşinin babasının hakaret ettiğine dair özür vs. var ise o da iş görür

Konuyu dallanip budaklandiracak yani. Ortaliga duyuracak kayinbabasinin kendisine erkek degilsin dedigini. Bence hic acmasin . Bana gore davaya gidecek kadar bi hakaret yok burda.

Bu nedir ya niye bu babalar analar karışıyor
Ayıp ya
Cinsel sorunu varsa adam yıkılır böyle bir söz karşısında
Yine arkadaşın iyiymiş başka erkek olsa yaşlı başlı demez dalardı adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…